БРАТЯ СЕЗОН 5 - ФИНАЛ ❤🔥

• 30 975
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Ива си е виновна за всичко. Сама си го направи и избра да бъде лоша никой  не й виновен.
Ако Калин й даваше повече внимание и кекс, тя нямаше така да се назлоби.  Може би по природа тя си е такава.
Абсолютно! Тя още от първи сезон завиждаше, че Борис се издига в полицията, а Калин не го повишават, обвиняваше мъжа си, че не е достатъчно амбициозен и адски злобееше. Та в този ред на мисли много добре изградиха образа й по отношение на властолюбието. Накрая се опияни до безумие. И пренебрежителното й отношение към Мая, сякаш е получовек и обслужващ персонал, винаги ме е дразнило на макс.

# 691
Ние плюем по Ива ,ама нека да си припомним ,че тя беше заплашена от Филип - ако не изпълнява това, което той иска ,ще пострадат децата и....
Коя майка не би го направила ?
Друг е въпросът как може да излезеш от тази игра ...

# 692
  • Галифрей
Е не,но пък той само така си говореше за да изпълнява. Макар,че тя имаше доста по -голяма мощ от него и лесно можеше да се отърве от него. Особено когато е майка на малко бебе. Имаше своят шанс.

# 693
  • София
Ние плюем по Ива ,ама нека да си припомним ,че тя беше заплашена от Филип - ако не изпълнява това, което той иска ,ще пострадат децата и....
Коя майка не би го направила ?
Друг е въпросът как може да излезеш от тази игра ...
Ама не ѝ каза да разфасова Жотев или да поръча Денис.

# 694
Гледах трейлъра и вече съм на 99,9% сигурна, че ще върнат Борис.

# 695
  • Другата България
Да ти кажа, след като намериха Сашко след толкова време жив и здрав по това време на годината и тези температури, предвид как беше облечен при изчезването си, няма да се изненадам и Снежа да се появи.
Може ли да го видя този трейлър?
А, и Марин си искам пък. Той поне последно си беше съвсем жив.

Снощи приключи другия сериал, който следях, Видинския, там всичко живо умря, е, не всичко, но доста герои. Обаче, ! Смятай колко сме се ...изкелефендрили, щом и в темата, а и аз се хващам, че го правя, чакаме “умрелите“ в следващия сезон да са ....не съвсем умрели.....

# 696
Да ти кажа, след като намериха Сашко след толкова време жив и здрав по това време на годината и тези температури, предвид как беше облечен при изчезването си, няма да се изненадам и Снежа да се появи.
Може ли да го видя този трейлър?
А, и Марин си искам пък. Той поне последно си беше съвсем жив.

Снощи приключи другия сериал, който следях, Видинския, там всичко живо умря, е, не всичко, но доста герои. Обаче, ! Смятай колко сме се ...изкелефендрили, щом и в темата, а и аз се хващам, че го правя, чакаме “умрелите“ в следващия сезон да са ....не съвсем умрели.....
Трейлъра е качен в страницата във Facebook.

# 697
  • Галифрей
Ето го  скриншотнах го, Алиса  май найстина ще се окаже права! А отначало мислех,че е Драго 😂 Много бързо мина не се загледах като пуснах отново

Егати ,значи той е с този който Чезката си чати, работи за ох там спец службите ( забравих как се казваха) 😱

Само да не се окаже,че са това е той 😂😂
Скрит текст:

# 698
Ако е вярно това, че Врачански не се е разделил с добро със сериала /то като цяло така изглежда/ е възможно Борко да се играе от Алек.

# 699
  • Другата България
Ето го  скриншотнах го, Алиса  май найстина ще се окаже права! А отначало мислех,че е Драго 😂 Много бързо мина не се загледах като пуснах отново

Егати ,значи той е с този който Чезката си чати, работи за ох там спец службите ( забравих как се казваха) 😱

Само да не се окаже,че са това е той 😂😂
Скрит текст:
Това да е Врачански?
Както казах, не бих се изненадала след днешния ден, а и не само, вече писах за това. За мен появата на Боби след всичко, което видяхме за него и смъртта му /непотвърдена, естествено/, но напълно предполагаема и логична, ще удари в земята дори и медицинското чудо Сандо, та : в кома, лежи във ветеринарна клиника, без лекарско наблюдение, без лечение, без нищо, никой не знае за това освен майка му и Лора, и когато Юлето разбира, драсва клечката на клиниката, и....това е. Лора и Снежа го оплакват като умрял, и всъщност големия въпрос е #КОЙ го е спасил от горяща клиника в кома, и как изобщо по ягодите се е озовал на ръководна позиция в Интерпол, съвсем адекватен за труп в кома?
Вероятно проблемът е, че аз съм буквалист и така и не се научих да приемам ЧАК такива идиотизми. В сериал като този пък съвсем. А пък като фен на де що има медицински сериал евър /всичко е изгледано/, като  човек с прилични медицински познания......ами не мога, хора, просто е брутално нелогично да приема възкресяване на Боби. Тогава наистина да връщат и Калин, и Радо, а и Марин. Последният поне беше много жив в края на миналия сезон.
Ако е вярно това, че Врачански не се е разделил с добро със сериала /то като цяло така изглежда/ е възможно Борко да се играе от Алек.
Неееее, сетих се! Той е след пластична операция, нали е бил обгорял вероятно в пожара....юхууууу, и аз дадох приноса си за теорията! Bowtie

# 700
Мери, ти си си наред.Спокойно.Просто сценаристите са с биполярно разтройство и така са написали сценаря, че връщането на Борис е съвсем очаквано. Не знам дали Алек би направил добър Борис.Съмнявам се. На мен си ми харесваше Врачански.Ама той нали напусна и....

# 701
О, Алек ми е много любим, бих се изкефила, ако се върне като Борко. Нямам нищо против Калин Врачански, но ако е вярно това, което писаха, че са се разделили зле, няма да се появи... Хареса ми теорията за пластичната операция, в много филми е залегнала, та що пък да не я използват и тук? Simple Smile
Ако ми се занимава, по-късно ще гледам стари серии да дебна как изглежда Врачански в гръб и да сравнявам с мъжа от трейлъра. Joy

# 702
На мен този не ми прилича нито на Врачански, нито на Алек, честно казано.

# 703
  • София
Е, не, това вече наистина ще е мега яката НФ/Фентъзи/Антиутопична/Постапоклапитична драма!

# 704
  • Манчестър
О, Алек ми е много любим, бих се изкефила, ако се върне като Борко. Нямам нищо против Калин Врачански, но ако е вярно това, което писаха, че са се разделили зле, няма да се появи... Хареса ми теорията за пластичната операция, в много филми е залегнала, та що пък да не я използват и тук? Simple Smile
Ако ми се занимава, по-късно ще гледам стари серии да дебна как изглежда Врачански в гръб и да сравнявам с мъжа от трейлъра. Joy

Ако Борко наистина е оцелял от този пожар ( а аз мисля, че е), ако няма пластична хирургия ще е изненада.

Общи условия

Активация на акаунт