БРАТЯ СЕЗОН 5 - ФИНАЛ ❤🔥

• 30 980
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
А дали е възможно просто да дадат епизодите в друг час. Защото те са ги монтирали сигурно. Как ще пропускат да пускат? Аз не съм запозната какво ще дават последваща седмица, но ако влиза във времето е възможно да го изместят с друг час. Нали имаше миналия сезон случаи ,в които си чакахме епизода ,а той така и не го пуснаха заради закъснение. Даваха игрите до толкова късно ,че не остана време. И даваха двойни епизоди няколко пъти. Предполагам ,че другата седмица ще разберем повече, но не мисля ,че биха рязали или пропускали епизоди.

# 676
  • София
Втори пореден добър епизод.

Добрая игра без Даяна, напрежение, динамика, музиката.

Нещата все повече отиват към щастлив край, което не вещае добро, но да видим все пак за кого.
То 90% от феновете е ясно какво искат, дори и да олекнат така с липсата на реализъм и справедливост, но твърде много са вложили емоционално в тези герои, така че ги разбирам.
Не е лесна работата и не сценаристите, хаха.

Добра теория е това с този от интерпол да е Борис, жокера е в имената. Първите букви от собственото и фамилното име. Това е класическо скрито намигване, браво за което. За мен е над 90% вероятност да е точно той. Но ако не го покажат на финала телом за мен си остава мъртъв. И само ще се изложат. От една страна е НФ на квадрат и адски нелепо, но ако ще го правят, то да си го завършат докрай, за да няма недомлъвки. За мен не се ли появи на финала си е мъртъв.

# 677
  • Другата България
И за мен така.

# 678
Аз също не изключвам да съживяването Борис.Даже съм сигурна, че ще се случи.И като се върне ще си направим една петиция за 6 сезон.
Имам предложение за 6-ти сезон. Действието се развива след 20 години. Ива тъкмо излиза от затвора, Калинчо е младеж в разцвета на силите си. Лора и Драго също имат дете - момиченце, Драгомира Laughing, на 19 (Лора е забременяла след първата им нощ заедно в миналия епизод на 5 сезон, на нея толкова й трябва, от раз стават нещата). Калинчо и Драгомира се влюбват, но мама Ива е бясна и озлобена след 20-те години в затвора, жадува за отмъщение, защото не е забравила, че Лора я предаде на разпита в ГДБОП, а Драго уби мъжа й. Започва война. Монтеки и Капулети в съвременен вариант.
Мара Месарката вече се е пенсионирала, затова Ива е принудена да потърси нейна далечна племенница да изпълни мокрите поръчки. Тя пък е поредната жена, която припада от любов при вида на Драго и отказва да го свитне. Joy За продължението на сценария на 6-ти сезон и още идеи, последвайте ме. Joy Joy Joy

# 679
  • Галифрей
Ся преставете си сезона да свърши с кадър как Борис щастливо си пие бирачката като гледа новините 😂
Алиса то хубово,но сериала няма да се казва Братя 😂

# 680
Сцената пред ГДБОП между Лора и Елена е заснета на 06.1, а финалните сцени на 16.10.
Няма как да кътнат толкова много сцени.

Ся преставете си сезона да свърши с кадър как Борис щастливо си пие бирачката като гледа новините 😂
Liked.
Топ коментар.

Аз също не изключвам да съживяването Борис.Даже съм сигурна, че ще се случи.И като се върне ще си направим една петиция за 6 сезон.
Имам предложение за 6-ти сезон. Действието се развива след 20 години. Ива тъкмо излиза от затвора, Калинчо е младеж в разцвета на силите си. Лора и Драго също имат дете - момиченце, Драгомира Laughing, на 19 (Лора е забременяла след първата им нощ заедно в миналия епизод на 5 сезон, на нея толкова й трябва, от раз стават нещата). Калинчо и Драгомира се влюбват, но мама Ива е бясна и озлобена след 20-те години в затвора, жадува за отмъщение, защото не е забравила, че Лора я предаде на разпита в ГДБОП, а Драго уби мъжа й. Започва война. Монтеки и Капулети в съвременен вариант.
Мара Месарката вече се е пенсионирала, затова Ива е принудена да потърси нейна далечна племенница да изпълни мокрите поръчки. Тя пък е поредната жена, която припада от любов при вида на Драго и отказва да го свитне. Joy За продължението на сценария на 6-ти сезон и още идеи, последвайте ме. Joy Joy Joy
Супер идея.
Не знам само как ще ги състарят толкова.
Аз имам идея, ако върнат Борис, той и Чезко да се карат за Елена, а с връщането на Драго и Лора да стане съвсем мазало.Също така предвиждам хубава сюжетна Борис-Сандо.
Към идеята ти ще добавя, че Филип и Давидов са се застреляли взаимно.

# 681
Няма да ги състаряват, с днешните средства на медицината може даже да са по-опънати и отсега. Joy На Дражко да сложат малко бели кичури и всичко е точно. Heart Eyes
Аз предлагам Еленка и Чезко да се взимат твърдо и категорично. А за Борис остава Андреа (за друга свободна мацка в сериала не се сещам, пък и полицайка, колежка му е, имат общи неща). Joy Борко си пада по млади гаджета (Лина), така че ще е доволен, мисля. Joy

Защо, Ди, те братята ще са си там? Борко ще помага на Дражко да бори Ива и ще му спасява задните части, както ще направи и на финала на сезон 5. Grinning

# 682
Е как, ще дойде Симката.
И за мен онзи от службите е много вероятно да е Борис.

# 683
Е, той ако не се появи тялом, как ще се знае, че е Боби?
Не, не го вярвам. Blush

Е как?! С имейл…. 😂

# 684
Защо толкова рано приключват тази година?

За Реката чух реклама, че днес е финалът, какво ще дават от другата седмица?

И пролеттта свършиха сериалчетата по едно и също време. Много тъпо.

# 685
  • Галифрей
Хехе 😂 направо да наемат вече Алиса за главен сценарист😘
Драго ще си е супер напоследък си носи късмейското якенце. Върна си старата любов тъй,че нещата ще му се подредят.

# 686
Хехе 😂 направо да наемат вече Алиса за главен сценарист😘
Драго ще си е супер напоследък си носи късмейското якенце. Върна си старата любов тъй,че нещата ще му се подредят.
Благодаря ти Kissing Heart
Драго няма да умре, вече дишам по-спокойно и съм оптимист. Grinning Те двамата с Лора са като Шотландския боец. Joy Нея я взривяваха, нападаха 300 пъти, поръчваха и няма, и няма, оцелява си жената. Grinning Драго и той - украинската мафия го ряза с нож до органно ниво, после си стана човекът, изтупа се и изприпка навън, дезинфекцира раните, няма нужда от шиене от лекар, това е за лигльовци и простосмъртни. Joy И него колко хора го поръчваха и искаха мъртъв, загубихме им бройката. Така че няма какво да ги мислим тези двамцата, ще яхнат самолета за Майорка след цялата дандания и на плажа с коктейла. Laughing
Между другото, винаги съм си мислела, че Ива се ожесточи така срещу Денис, поне на 50%, защото не може да прости на себе си, че беше секс-играчка на Топал и бракът й се разпадна (временно) заради него... Но понеже не може да се сърди на себе си, обърна цялата мъка по загубата на Калин, барабар с разочарованието, което му причини, срещу Денис. Явно вътрешно не може да приеме, че беше любовница на убиеца на мъжа си и това е нейният уродлив начин да се освободи от вината.
Лора няма ли да разбере, че "приятелката" й Ива поръча и мъжа й? Пък дано малко от скрупулите й поне изчезнат.

# 687
  • София
Ха, ама вярно Месарката я забравиха. 😃 Тя няма ли да пропее за другите поръчки?

# 688
Ха, ама вярно Месарката я забравиха. 😃 Тя няма ли да пропее за другите поръчки?

Така и не проумях защо не извикаха онази съседка да я разпознава по снимка или наживо. Чиста работа опечена.

# 689
  • Галифрей
Ива си е виновна за всичко. Сама си го направи и избра да бъде лоша никой  не й виновен.
Ако Калин й даваше повече внимание и кекс, тя нямаше така да се назлоби.  Може би по природа тя си е такава.

Общи условия

Активация на акаунт