БРАТЯ СЕЗОН 5 - ФИНАЛ ❤🔥

• 31 014
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Защо толкова рано приключват тази година?

За Реката чух реклама, че днес е финалът, какво ще дават от другата седмица?

# 661
Защо толкова рано приключват тази година?
Нали рекламират световното, явно заради това.

# 662
  • Другата България
Тъкмо идвам да пиша, че финалът не е на 01., а идната седмица.
Всичко приключва по-рано заради започващото СП в Катар, тази вечер е финала на Видинския сериал, другата седмица на ИВ, а и на “Братя“. Така четох някъде, а пък в Уикито пише 01.12.....странно.
Както и да е, аз съм убедена, че Врачански няма да се появи, пък ако сбъркам - все тая, но само да не убиват Денис, че най сетне е щастлив, и другото - свободен. И е Драго. Да си остане такъв, и да бяга към залеза, както и предположих още когато видях, че Темелкова се връща.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 15:14 от Merri_An

# 663
Епизодите са 52.Как ще ги излъчат за една седмица? Двойни епизоди ли ще дават?

# 664
Така четох някъде, а пък в Уикито пише 01.12.....странно.
То в Уикипедия всеки може да пише и редактира каквото му хрумне. Даже, на който му се занимава, може да поправи 1.12 с вярната дата.

# 665
Аз мислех, че световното ще си е по спортните канали….

Този Брад като нищо може да се окаже Борко, но Врачански тялом и аз не вярвам да се появи.
Въобще пълна пародия - висш полицай и агент на Интерпол нито веднъж не разговарят по телефона, Митко не потърси информация кой е този човек, ей така някой му пише нещо и той се доверява 🫣, разменят си поверителна информация по имейли като ученички сигурно в абв 😁.
Само братчедите липсват.

П.п. сега видях програмата - нов сезон на Черешката почва другата седмица.

# 666
Предлагам, ако 5 сезон завърши с отворен край, да направим петиция да направят и 6 сезон.
Вече имаше една петиция  за връщането на Калин, ама там бяха само 15 човека.Joy

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 11:49 от littlebutterfly

# 667
Вече имаше една петиция  за връщането на Калин, ама там бяха само 15 човека.Joy
И това му е много Simple Smile

# 668
  • Другата България
Е, той ако не се появи тялом, как ще се знае, че е Боби?
Не, не го вярвам. Blush

# 669
Поправям се- всъщност подписите са 21.

Падам хора! Тези наистина не са наред.JoyJoyJoy

# 670
нито веднъж не разговарят по телефона, Митко не потърси информация кой е този човек, ей така някой му пише нещо и той се доверява 🫣, разменят си поверителна информация по имейли като ученички сигурно в абв 😁.
Показват, че си пишат в някаква полицейска платформа на Европол. А Черкезов още в началото провери кой е този в същата система на Европол, но му излезе класифицирана информация или нещо подобно. Но факт, че аз поне не съм видяла да дават, че се чуват, което би било най-лесното. И това означава, че сигурно не искат да се чува гласа на този Брад. Аз съм за Борко, всичко сочи натам. Той не беше ли казвал на Лора в първия сезон, че може да си намери работа някъде по службите в чужбина, ако заминат? Нещо такова ми се върти, когато Лора беше бременна и тя настояваше да се махат. Тогава още Боби не знаеше, че детето е на Драго.

# 671
  • Другата България

Не, не, хората са си наред.
Ако в този сериал нямаше толкова явни недомислици и директни фантасмагории, никой нямаше да има такива желания. И естествено, толкова сезони. Нали виждаш - щом се предполага, че човек, който беше в кома, във вегетативно състояние, и който го лекуваха във ветеринарна клиника Joy, и който официално /уж/ изгоря не жив, а полужив в същата клиника, може някак по магичен начин да е не само жив и здрав, но и на някаква ръководна позиция в Интерпол, което е и в друга държава дори....има ли смисъл да говорим повече? И в никакъв случай не упреквам хората, напротив - хипотезите и идеите са доста добри, и най-вече базирани върху наистина на моменти преобладаващ фантастичен и смехотворен замисъл на сценаристите. И не е изключено да се случи, те Сандо съживиха...ама него поне имаше кой да го обгрижва....

# 672

Не, не, хората са си наред.
Ако в този сериал нямаше толкова явни недомислици и директни фантасмагории, никой нямаше да има такива желания. И естествено, толкова сезони. Нали виждаш - щом се предполага, че човек, който беше в кома, във вегетативно състояние, и който го лекуваха във ветеринарна клиника Joy, и който официално /уж/ изгоря не жив, а полужив в същата клиника, може някак по магичен начин да е не само жив и здрав, но и на някаква ръководна позиция в Интерпол, което е и в друга държава дори....има ли смисъл да говорим повече? И в никакъв случай не упреквам хората, напротив - хипотезите и идеите са доста добри, и най-вече базирани върху наистина на моменти преобладаващ фантастичен и смехотворен замисъл на сценаристите. И не е изключено да се случи, те Сандо съживиха...ама него поне имаше кой да го обгрижва....
Аз също не изключвам да съживяването Борис.Даже съм сигурна, че ще се случи.И като се върне ще си направим една петиция за 6 сезон.

# 673
  • Другата България
Както казах, да съживяват когото решат.
Драго да ми оставят.

# 674
  • Галифрей
Гледах програмата не виждам двойни епизоди ще си бъдат както преди инда финала ще е в Четвъртък.
Мислех си,че поне още една седмица,но явно са решили да кътнат някой моменти и да излъчат  другите на куп. Щот нали Световното по футбол идва 🙄. На мен ми изглежда супер странно да дават сф зимата и то в Катар 💀
Аз съм сигорна,че Драго ще остане жив.

Общи условия

Активация на акаунт