БРАТЯ СЕЗОН 5 - ФИНАЛ ❤🔥

• 31 051
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Филип ще го ликвидира италианската мафия.

# 631
Тая Лора е напълно побъркана- първо прави дразги между Драго и Борис/ту този обича, ту другия ту и двамата/, после го разделя с приятелката му и накрая пак бяга. То бива неориентиран човек, обаче тая направо кърти. Щеше да е добре Денис да остане с Елена, защото го обича и заради него щеше да си жертва службата. Лора хем не иска да го разделя с нея, хем само го търси и му виси на врата. Айде малко....
То ако ги нямаше тия неща ,нямаше да има сериал. И щеше да се мрънка ,че е скучно. За мен такова описание е много преувеличено ,но всеки с недостатъците си. Тя може да наранявала ама поне се вижда ,че не е искала и съжалява. Любовта приема човек с всичките му,както направиха те. Ето сега няма вече иди ми доди ми😃 няма време за бягане. Към края сме... тъй ,че май наистина е завинаги!

И аз забелязах,че за първи път споменаха личното име на Давидов-Стефан Давидов. Също ми е интересно какво ще стане в "сблъсъка" им с Филип.

# 632
  • Галифрей
Бащитите на годината се срешната лице срещу лице. Смешно как Филип се бие в гърдите,че е по - силен 😂 Стефчо някак си е по алфа мъжкар.
Поне влюбените се събраха ❤❤ Дано да не се разделят повече. Пу пуу.

Драго когато видя скъсаният билет:

Да видим днеска каква ще я надробят. Лора ще бъде распитвана от Лени.

# 633
Поне влюбените се събраха ❤❤ Дано да не се разделят повече. Пу пуу.

Драго когато видя скъсания билет:

Хахахах, благодаря ти, разсмя ме! Ама наистина точно така гледаше. Joy Горкият очаквам дълго време да сънува кошмари, че Лора заминава за Занзибар или остров Тамбукту. Joy И няма закога да ги разделят, остават само още 8 серии. Само смъртта може да ги раздели вече, дано не измрат на финала половината герои.
Лени ще разпитва Лора довечера. Аз честно казано не знам какво още могат да изкопчат от нея, тя нали предаде всичко, което имаше и знаеше? Какви имена искат от нея сега, не разбирам.
Ива ще пропее след есемеса от Симо... Карата е очевидно, че няма намерение да убива децата й, дано и тя да го разбере и да се престраши... Добре, че устоя на натиска на адвоката и не взе отровата, в реалния живот много хора щяха да поддадат на този брутален мафиотски шантаж... Sad

# 634
  • Галифрей
Кольо само заплашва и му се връзват, виж го какъв е смешник. И ся се прави на добър дядо и загрижен баща, колко сърцераздирателно направо ще се разплача.  
Брей дядото на Драго е казал на комунягите, че няма да участва в гадните им сделки браво! 👏🏻
Те ся искат да ни е жал за Ива… пфф колко и да се опитва не ми е. Като цяло играта на Искра е супер.
Верно ли толкова малко остава ехехе. Иначе след време ще ми лиспва как си коментираме тука 😘

# 635
"Бащите на годината"- идеално подхожда на ония двама мръсници. Филип се мисли за голямата работа, обаче Давидов ще му разкатае фамилията. Филип просто не знае с кого си има работа. Общо взето ни очаква екшън. Аз искам да видя Елена като разбере какъв е баща и, какво ще направи великият генерал?

Филип за Давидов: "Такива като вас разпродадоха държавата" JoyJoyJoy
А такива като Филип са убили хиляди невинни, а той самият уби Снежа. Ужас и безумие! Не гледа себе си, другите съди.Нали и той е същия като Давидов.

# 636
  • Велико Търново
Ама няма ли свършване !!!....
Наистина ли се предвижда друг сезон ?
Ще стане една агония ,също като  "Откраднат живот "
Е какъв друг сезон? Този е финалният. Дори и в заглавието на темата е написано.

# 637
До колкото разбирах Черкезов кара Елена да привика Лора на разпит. Иска да изкопачат нещо от нея за Ива. Аз не знам какво може да им каже повече. Елена викаше ,че иска име, а това ми е още по-странно при положение,че те двете знаеха всичко за случая с боклука и каквото знаеше Лора го знаеше и Елена. Лора бързаше да я информира😅 Може би искат някаква друга информация, с която могат да притиснат Ива, а тъй като Лора я познава много добре, и очакват да съдейства.

Много ми се иска да има развитие между Сандо и Светла💕

Значи Драго е взел нещо не от баща си ами от дядо си😁
И все още ми е неестествено тази загриженост на Филип към семейството.

# 638
  • Галифрей
Ама много магически се оправя Сандо, след 3 епизода ще проходи 😂

# 639
А уж разправяха ,че има мозъчни изкривявания🤷🏻‍♀️ Като на филм

# 640
  • София
Филип е убил и майката на Сандо. Била е отровена, доколкото помня. Не разбирам защо Драго продължава да общува с Филип. След всичко станало до момента.

# 641
Аз мисля,че Драго още не се е доверил на Филип ,но няма друг изход да помогне на Сандо. Затова общува с него. Интересно ми е дали обаче Филип е 100% искрен.

# 642
Това официално беше най-краткият разпит в историята на ГДБОП.JoyJoyJoy

# 643
Браво, много добра серия. Даже не ми се коментира нищо. Кеф, гледам актьорска игра и качествено заснемане. Направо обожавам началния екран с куршумите. Ще ми липсва сериала.

# 644
Кой реши, че Даяна Ханджиева става за актриса? Такова мънкане под носа си, че си помислих, че съм оглушала. Да, но Неда Спасова я чувам отлично. Wink

Общи условия

Активация на акаунт