БРАТЯ СЕЗОН 5 - ФИНАЛ ❤🔥

• 31 035
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Тази серия ми беше като леко напудрена (в добрия смисъл), като от някой друг филм. Все приказки за доброто и за любовта. Simple Smile Чези обясняваше на Андреа, че е от светлата страна, разпръсква мрака и се бори за Доброто; Мая и Лора си говореха за правилното и неправилното/ доброто и злото; Лора и Елена - бивши съпернички буквално до вчера, най-благородно си приказваха, подкрепяха и се усмихваха; помощта, която Велин оказа на безпомощния Филип, въпреки всичко, което му причини и факта, че са смъртни врагове; обяснението в любов на Сандо, както и разсъжденията на малката сладка Сара, обичта й към Сандо, Гери и Светла, откровението, че ще я приеме за втора майка; романтичните есемеси на влюбените Драго и Лора. Изобщо струят едни такива позитивност, приповдигнатост и добронамереност, не съвсем типични за този сериал. Grinning Личи си, че нещата отиват към поуки и финал, който се надявам да не е трагичен за главния герой, защото и той измина дълъг път и изживя катарзис. Много ще ми липсва сериалът. Heart

# 646
Елена и Миташки да не се съберат наистина накрая? Едни такива реплики ту от Лора, ту от Андрея.

В понеделник ни очаква супер епизод.Елена ще научи всичко.Кеф!

Струва ми се, че така както всичко е розово, накрая ще ни изненадат със супер драматичен и неочакван обрат.

# 647
  • София
А този от Интерпол откъде знае за помощта на Драго за службите, че го потвърждава? Нали генералът си върти тайни схеми, не са официални акции.

# 648
  • Другата България
Тотално ви изпуснах, но съм в страхотна служебна и лична въртележка и ударно наваксвам с епизодите.
Не ми харесва нищо от това, което виждам. Само и единствено защото много хубаво не е на хубаво. Някой ще умре, дано да е само един.
Иначе съм съгласна с този пост едно към едно, с това, което съм оставила от него, и което още повече ме кара да вярвам, че нещата няма да завършат така. Поне не за всички.
Чези обясняваше на Андреа, че е от светлата страна, разпръсква мрака и се бори за Доброто;
Мая и Лора си говореха за правилното и неправилното/ доброто и злото;
Лора и Елена - бивши съпернички буквално до вчера, най-благородно си приказваха, подкрепяха и се усмихваха; помощта, която Велин оказа на безпомощния Филип, въпреки всичко, което му причини и факта, че са смъртни врагове;
обяснението в любов на Сандо, както и разсъжденията на малката сладка Сара, обичта й към Сандо, Гери и Светла, откровението, че ще я приеме за втора майка;
романтичните есемеси на влюбените Драго и Лора. Изобщо струят едни такива позитивност, приповдигнатост и добронамереност, не съвсем типични за този сериал.
А този от Интерпол откъде знае за помощта на Драго за службите, че го потвърждава? Нали генералът си върти тайни схеми, не са официални акции.
От Черко.

# 649
А този от Интерпол откъде знае за помощта на Драго за службите, че го потвърждава?
Този човек от Интерпол Брад Дейвидсън вероятно е Борис Донков, както гениално предположи една съфорумка тук (не помня коя беше и моля да ме извини). И точно той сигурно ще отърве кожата на Денис на финала на Братя, по братски. Wink Ето, че вече му помогна, като написа на Черкезов да му се довери и да го включи в разследването. А най-добре ще бъде, ако Филип поеме куршума, предназначен за Драго. И без това е пътник, поне да направи едно добро дело в сетния си час. Само ме притеснява, че би било прекалено хубаво, за да е истина.

# 650
  • София
И аз се сетих за това предположение за Борис Донков. 😃 А дали Еди не говореше за него като каза - "Оказа се, че е жив".

# 651
Браво, много добра серия. Даже не ми се коментира нищо. Кеф, гледам актьорска игра и качествено заснемане. Направо обожавам началния екран с куршумите. Ще ми липсва сериала.
И на мен ми хареса. Хубави и човешки, смислени разговори. Въздействаха ми. Но - много хубаво не е на хубаво, особено в криминален сериал. Вече съм почти сигурна, че щом сега има щастливи моменти, накрая ще стане мазало… И още нещо. Някой тук каза, че имало още осем епизода, но явно изобщо не е така. Публикуваха в инстаграм ето този пост за Сара и Светла, в който пише, че другата седмица ще има финал. 🤔

# 652
Не знам какъв финал очакваме ,но със сигурност дава поуки.

Онази сцена между Лора и Елена пред ГДБОП беше онази от сценария ,който бяхме хванали, че Елена приема, че Лора и Драго пак са заедно. И пишеше ,че се намира точно там. Забелязахте ли?😃 Харесвам ги двете като дуо. Сякаш рязко и двете ми се издигнаха в очите. Лора постъпи правилно, въпреки,че беше трудно. С помощта на Мая и Елена взе решение да предаде "приятелката". Елена сякаш се опита да прикрие, че двете се разбират и затова така се разкрещя. А щом Елена изключи камерата я погледна ,сякаш е горда с Лора.

Мая и Велин пък също добър урок дадоха. Ама чак сега ли се разбра,че от отмъщение никаква файда.
Не мисля ,че положението е най-доброто, още се решават проблеми.
Денис явно е решил да помага за ареста на Давидов. И Елена ще разбере вече. Черкезов и той се убеди ,че му казва истината.
Стори ми се ,че доста наблягат на Елена и Черкезов. Вероятността да ги съберат се увеличава.

Аз едва прочетох бележката от Драго 😄 -Обичам те! Ще ти звънна сутринта. Сякаш наистина се върнаха то там ,където започнаха. От 20 годишни с любовни смс-и😅.

Мисля,че Сандо и Светла могат да се сближат ,особено след като Сара го прие. Наистина умно дете и талантлива малка актриса.

Дано продължават да дават поуки с житейските ситуации.💕

# 653
  • Другата България
Едно чудо вече ми стига поне на мен в този сериал.
Граничещо с фантастика - съживяването на Сандо.
Второ такова пак поне за мен ще сложи голяма черна точка на толкова работа и сюжетни нишки в сериала - съживяването на Борис. Категорична съм, че Брад Дейвисън няма нищо общо с Боби. Ако е така, то....ами, нелепо е. Ама много нелепо. Дори не нелепо. Брутална сценаристка и продуцентска немощ.

# 654
Второ такова пак поне за мен ще сложи голяма черна точка на толкова работа и сюжетни нишки в сериала - съживяването на Борис. Категорична съм, че Брад Дейвисън няма нищо общо с Боби. Ако е така, то....ами, нелепо е. Ама много нелепо. Дори не нелепо. Брутална сценаристка и продуцентска немощ.

За съжаление, но нищо не може да се направи.

И аз се опасявам, че ще има и фатален изход за поне двама без време. Едната ще е Ива, Карамитев и той, но няма да е изненада... Може би ще пострада още някой. Ако ли не, захаросването ще е гарантирано и след няколко години отлежаване, филмът ще се помни по кофти начин.

Би трябвало поуката да е около братята.
А вие, само любовните терзания ли преживявате...? Мен лично самата тема Братя ми е много интересна... Аз имам братя, създала съм братя и още едни братя има в семейството. Интетесна връзка. Наблюдавам я с годините от позицията на сестра 😁

# 655
Аз пък си мисля, че точно появата на Борис ще бъде неочакваният финал, за който Йоанна Темелкова говори. "Неочакван", понеже не предполагат какви детективки има в БГ-мама. Joy Колко е нелепо, е друг въпрос.  Така и не му намериха тялото, не го погребаха. И вече два сезона наблягат на имената на този човек, хубаво да ни се набият в главата... Ако нямаха значение, щяха просто да изписват "Интерпол", на кого му пука как се казва полицаят на другия край на света и дали е Брад, Шон или Джефри. Grinning Така че момичето, което го предположи, отново има моите поздравления, мисля си, че точно там е заровен ключът от бараката. Simple Smile
Актьорите казаха и че това е сезонът на Изкуплението. Съответно трябва да си зададем въпроса: кой е най-грешен? Ами, много ясно - това са Ива, Карамитев и Давидов. Ива ще полежи едни 10-тина-15 години, а за Карата и Давидов - смърт. Така ще е най-честно и зрителят ще е доволен. Ще има и поука.
Ако убият Денис, предлагам отсега да си закрият фен страницата в социалните мрежи, защото ще е наводнена от хейт и разочарование, че са затрили главния герой и то точно, когато отново се върна при любовта на живота си със старата си самоличност. Денис не заслужава смърт. Да, беше мафиот, извърши куп злини, но си извървя пътя, много страда, мина от страната на Доброто, за което всички в тази серия говореха, и заслужава опрощение. Той е примерът за това, как един иначе добър човек, при кофти обстоятелства, тежко детство, емоционални травми, липса на любов, разбиране и т.н., може да извърши поредица от грешки. Но в крайна сметка все пак се върна към себе си. И не трябва да умира.
Все по-голям оптимист съм, че на финала ще умрат които трябва - Давидов и Карата, може би, за да защитят децата си (всеки ще вдигне мерника на семейството на другия). Велин ми е под въпрос, защото и той постоянно говори за греховете си към синовете си, но не ми се иска Мая да остава сама и нещастна, изобщо не го заслужава.
Хич няма да ми пречи на мен хепи енд в стил американски филм и няма да ми остави никакъв кофти вкус, даже много ще се радвам, а и болшинството зрители биха били щастливи точно с такъв край.
Извинете, че пак се разписах и разанализирах (каква дума Grinning). Hug

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 02:32 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 656
  • София
И аз нямам нищо против абсурдното съживяване на Борис. Даже да се вземат с Елена Smile Би било нелепа хрумка, но ще зарадва до някаква степен феновете на първи сезон и на добрия брат.

# 657
Аз пък си мисля, че точно появата на Борис ще бъде неочакваният финал, за който Йоанна Темелкова говори. "Неочакван", понеже не предполагат какви детективки има в БГ-мама. Joy Колко е нелепо, е друг въпрос.  

Нито неочаквано, нито нелепо за мен Grinning Аз вече колко сезона следя само в очакване Борис да се появи Joy

# 658
Финалът е на 01.12. Има още две седмици. Къде са се разбързали от продукцията?

Сценаристите отдавна доказаха, че са за лудницата. Затова вече всичко очаквам от тях.
По темата аз също мисля, че Борис ще се върне и ще спаси накрая Драго. Не смятам обаче, че ще ги съберат с Елена. Просто ще е тъпо.Представете си само - Денис се завръща от чужбина, осъзнал, че Елена и неговият човек и че иска да е с нея и какво вижда- тя и Борис се целуват на една пейка:joy:JoyJoy
После получава инфаркт, оживява и решава да отмъсти на брат си, че му е отмъкнал жената. И историята се завърта от начало. С една дума -ЦИРК!

Ако трябва да избирам между Черкезов и Борис, в двойка с Черкезов са ми по-сладки. Чисто визуално, иначе събирането им за мен си остава глупост.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 11:06 от littlebutterfly

# 659
Финалът е на 01.12. Има още две седмици. Къде са се разбързали от продукцията?
Явно финалът е в четвъртък. Защото пуснаха това:

Общи условия

Активация на акаунт