Пловдив - 8

• 16 913
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, днес нашият почетен женски татко е рожденик.

Честит рожден ден, Док!

# 151
Честит рожден ден и от мен  Док.... bdbaloni. Много , много здраве и семейно щастие!

# 152
Док Честит Рожден Ден и от нас.  bouquet

# 153
Здравейте, включете и мен мама на Майкъл и Станислава- Тракия(у-ще Матевски)

# 154
Здравейте, включете и мен мама на Майкъл и Станислава- Тракия(у-ще Матевски)

# 155
Plovdiv kade sme dnes ?? Simple Smile

# 156
  • Пловдив
Я аз да побутна темичката с едно въпросче! Wink
Някой знае ли дали има сняг на х.Здравец? Ще ми се да заведем малкия да види сняг.
Вещи, много неприятно. Предполагам какво ти е на душата. На лични ли те тормози? Защо не се обърнеш към администраторите?

Последна редакция: чт, 01 фев 2007, 21:07 от Gushanka

# 157
  • Пловдив
Здравейте, пловдивски мами!
Отдавна не съм влизала във вашата темичка и сега се намесвам с едно въпросче Simple Smile Аз съм бъдеща мама (живот и здраве щастливото събитие е през март) и ме интересува каква е процедурата за избор на педиатър, кога се избира и как и ако може да ми препоръчате такъв в Тракия?

# 158
  • Пловдив
Здравейте, пловдивски мами!
Отдавна не съм влизала във вашата темичка и сега се намесвам с едно въпросче Simple Smile Аз съм бъдеща мама (живот и здраве щастливото събитие е през март) и ме интересува каква е процедурата за избор на педиатър, кога се избира и как и ако може да ми препоръчате такъв в Тракия?

Няма кой знае каква процедура. Хубаво е да се обадиш на избрания от теб педиатър малко преди да се роди бебо или пък веднага след като се роди (след като те изпишат). А моята педиатърка е в клиниката в Тракия и съм доволна от нея (внимателна е, отговаря на въпросите ти), а и от сестрата също. Ако искаш мога да ти дам някакви телефони, или пък да отидеш на място в поликлиниката. Казва се Мария Драгиева.

# 159
здравеите Пловдив, ей мн. са ни скапани доставчиците на нет!!!
Gushanka ,

Някой знае ли дали има сняг на х.Здравец?
Незнам дали има сега, бяхме там преди около месец вче, и когато тук адолу нямаше, там беше чудничко, имаше и даже продължаваше да си вали, но сега малко ме съмнява.. . тези дни си беше топли4ко ,ако разбереш кажи и на нас Simple Smile , весело изкапване Simple Smile

# 160
брей нещо обърках с тоя цитат  #Crazy, това вътре е моят пост, sorry

# 161
моят педиатър - др. Дюлгерова също е в поликлиниката в тракия и съм много доволна от отзивчивостта й. освен това оставя на майката избора кога ще захранва.

# 162
здравеите Пловдив, ей мн. са ни скапани доставчиците на нет!!!

Случайно да не става въпрос за Гигабит, които всъщност са Еуроком - най-скапаната фирма в Пловдив, а и служителите май си ги избират по тъпотия, или не ги обучават  #Cussing out  #2gunfire Хубавото е че вече не са монополисти Аз тъкмо се отказах от тях. Дано новата ни фирма и по-свястна, е поне отзивите са такива

# 163
вики81, точно за тях става въпрос, еи направо са ужас, и ни е ве4е се 4удим да сменяме, но стоим още заради филмовия канал, я кажи, ако знаеш нещо ново, ти при кои си и как са, то днес ние си сменихме кабела от еврокома на Дсс -цифровата и има пове4е канали-точно такива ,каквито аз обичам, мн се радвам ,препорачвам я

# 164
А в кой квартал си, новата ни фрима се казва Хоумнет но нямат в целия град, телефона им е 650284 може да питаш. Какъв е този филмов канал, ако става въпрос за гледането на филми online и тази фирма го има

Общи условия

Активация на акаунт