Пловдив - 8

• 16 914
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
Ние с моето момченце се водим в Тракия - на моя адрес, но иначе си живеем тримката с татито в Марково. Тук е готино, ама няма дълги разходки на различни места. Не е като в града. Аз съм мама Рени - на Насче - нашата гордост!!!

# 136
Здравейте на всички мами! Реших и аз да се запиша тук  Grinning
Ходя в  ДКЦ 1 и за Муратев съм чувала много хубави неща, но не се записах при него, защото знам, че се чака много. Ходя при Чавдаров, който е на долния етаж и съм доволна, пък и няма много хора, тъй като УЗ е платен.

# 137
  • Пловдив
Здравейте на всички мами! Реших и аз да се запиша тук  Grinning
Ходя в  ДКЦ 1 и за Муратев съм чувала много хубави неща, но не се записах при него, защото знам, че се чака много. Ходя при Чавдаров, който е на долния етаж и съм доволна, пък и няма много хора, тъй като УЗ е платен.
Аз също ходих преди 3 год. при Муратев и останах много НЕ доволна- то не беше чакане, не беше пререждане "с връзки", то не беше незаинтересованост...много добре си направила Peace

# 138
  • Пловдив
Здравейте момичета, ние бяхме на митинг днес на обяд, всъщност сега се връщаме от там   за медицинските сестри в Либия   bg bg bg bg bg  Снимаха Приси от разни телевизии - ЕК - Пловдив, Нова, Мсат, БТВ май и още разни, които не разбрах кои са, та може по някое време да я мернем по новините. А можете да я мернете и сега  тук     http://snimka.bg/album.php?album_id=98632&photo=1    само че снимките ги направих след това, защото апарата беше останал в колата  ooooh!
Вещи разкошна е малката протестираща Приси Hug
Дано скоро се върнат в БГ медицинските ни сестри Praynig

# 139
Момичета в Хоби има следните теми : "Гласуване за конкурса "Св.Валентин" в категория КОЛАЖ"
"Гласуване за конкурса "Св.Валентин" в категория РАМКА"
И "Гласуване за конкурса "Св.Валентин" в категория АРТ ФОТОГРАФИЯ"

Моля,
влезте,разгледайте и гласувайте безпристрастно!!!

# 140
Привет на всички мами. Аз се казвам Радостина. Омъжена съм и живея в Хисар, но иначе съм от Пловдив, от Кичука с/у бившата Бяла воденица. Аз съм една бъдеща мама. Термина ми е на 28,04,2007. Ходя при д-р Вили Муратев от ДКЦ1/ поликлиниката на Понеделник пазара/. Искам да попитам дали някоя от вас не ходи при него, за да обменим инфо? Искам да се запиша при вас, защото Пловдив си е моя град. Тук в Хисар живея от 1г. и половина. Тук е хубаво, но шума на Пловдив ми липсва. Пътувам си често и гостувам на нашите, но не е като преди. Пишете ми.   bouquet
     Ради,   благодаря ти за топлите думи към Пловдив.   Аз съм  местен шовинист... направо. Обичам всяка/крива/ плочка.. Всяко дърво.
Родният град си е Роден.  Аз харесвам Хисаря...много.  Налага ни се да ходим на процедури.   Харесвам това градче, невероятно е със зеленината и спокойствието.  И съм наясно, че скоро това ще свърши.

# 141
  • Пловдив
Здравейте момичета! С нас вече не се говори  Naughty Снощи дадоха по БТВ Приси как припка весело по площада по време на митинга, а днес е на първа страница в пловдивския "Труд" и в "Марица"  и изведнъж стана много важна  Crossing Arms   Joy

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 21:13 от ЗлаВещица

# 142
здравейте!
може ли едно бързо въпросче? знаете ли в коя аптека в Пловдив приготвят крем за подсечено дупе? предварително благодаря.

# 143
  • Пловдив
здравейте!
може ли едно бързо въпросче? знаете ли в коя аптека в Пловдив приготвят крем за подсечено дупе? предварително благодаря.
Ако е заобикновено подсичане, а не за разранено дупе (тогава обикновен крем няма да го оправи) много хубав крем правят в аптека "Язов". Намира се точно срещу пицария "Верди", която е до копчетата и до градската градина. Приготвят си го на място и е хубав, за два пъти намазване и е минавало.

# 144
zdraweite momi4eta, i az sam ot tozi hubav grad Simple Smile, jiveq v Ki4uka i se nadqwam da sre6tna nqkoi ot was kato se postopli, na nqkoe kwartalno kafence, sega sam w 12 sedm. i 6te bude hubavo da obmenqme opit . Wesel i slan4ev den na wsi4ki Simple Smile

# 145
Katjushka, благодаря за бързия отговор!  bouquet  bouquet  bouquet

# 146

Видяхме ви, наистина Приска е звезда!

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 22:10 от Моли Уизли

# 147
момичета искам да ви питам къде в пловдив има банка за кърма

# 148
  • Пловдив
момичета искам да ви питам къде в пловдив има банка за кърма

Не съм сигурна, но мисля че няма.

Вещи целувки на малкото съкровище. Стискаме палци всичко с тази персона да се оправи. Напълно те разбирам - и аз имам колежка в работата, която редовно коли, беси и уволнява ... просто тези от нас които са с по-лабилна психика трудно издаржат. Ако продължава те съветвам да се обърнеш за съдействие към прокуратурата.   bouquet

# 149
  • Пловдив
И аз мисля, че няма банка за кърма в Пловдив. Мойто педи беше казал, че май имало вече само в Стара Загора и София и май още някъде другаде, но не съм сигурна. А една позната беше казала, че ги закрили, защото вече никой не отпускал средства за изследвания на внесената кърма.

Общи условия

Активация на акаунт