Пловдив - 8

• 16 919
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
Има ледена пьрзалка  Crazy
Само?Аз сериозно питам  Simple Smile Казаха ми , че има поща , искам да знам освен пощата - нещо друго ?

# 121
  • Пловдив
Каспър,благодаря ти мила!Да точно за тази ясла става въпрос.Всязох само веднъж да го запишат и да взема радрешително за д.кухня,но найстина направи ми впечатление че е чисто и хубаво.Охх дано Мони свикне .А да те попитам като отидох там дивях че отпред има детски колички,те за какво са,като изкарват децата ли?А непроходили деца приемат ли?Че чух в някоя детска ясла имало и паяк.

Преди няколко дни бях там да запиша дъщеря ми за септември, казаха ми че в момента могат да я вземат, но за септември не е сигурно. Яслата е наистина много хубава.
Колкото до това какво има на площад Централен в Пловдив, там освем пощата се намира сградата на бившия партиен дом, където в момента има разни офиси, военния клуб и хотел Тримонциум. Кое точно е на №1 не мога да кажа.

# 122
Каспър аз ходих и записаха Мони в една книга,за септември.Дадоха ми входящ номер.Това беше.А края на месеца пак ще ходя че да си взема купоните за детската кухня.

# 123
На пл. Централен 1 е 12 етажната сграда на бившия партиен дом. В нея сега са няколко отдела на община Пловдив - строителство и архитектура, общински имоти, общинска полиция, фронтофис на общината ... абе най-различни служби има там. В ниската част на сградта е залата на пловдивската филхармония.

В непосредствена близост са: на изток - хотел Тримонциум Принцес, на север - Централна поща, на запад - Цар Симеоновата градина и ДНА /Военен клуб ли се води сега?/, на юг, но не в непосредствена близост - Пловдивският университет "Паисий Хилендарски".

# 124
Моли , благодаря ти за изчерпателната информация   bouquet А как мога да проверя в тази сграда с офисите , дали има офис на "Белана" ?

# 125
Моли , благодаря ти за изчерпателната информация   bouquet А как мога да проверя в тази сграда с офисите , дали има офис на "Белана" ?

Мимка, в самата сграда не съм сигурна, че има офиси на други фирми. Сега се сещам че първите няколко етажа са заети от НОИ.

Но би могла да се обадиш по телефона или да пишеш на мейла в следващия линк, ако става въпрос за "Белана" - тоалетната хартия:

http://www.business.bg/cgi-bin/page.cgi?page=firm&id=548&branch=679

# 126
Много благодаря на Моли   bouquet  Hug  , ще проверя задължително много ми е необходима тази информация , но не мога да разкрия в момента за какво . АКо успея - ще сте първите разбрали.Само мога да кажа , че за мошеничество става въпрос  Rolling Eyes  Confused

# 127
Привет, пловдивски мамчета...
Новичка съм сред вас и както виждате от тикерчето щастливото събитие все още  ми предстои ...
Чудя се дали някоя от вас би могла да ми препоръча педиатър във ДКЦ ІІ - срещу бившия ресторант Стадиона. Също ми трябва и съвет , за това дали Трябва  да му се обадя преди раждането , трябва ли да му занеса някакви документи и тн всички подробности.
Благодаря ви предварително Simple Smile

# 128
Радостче, в поликлиниката, за която питаш, работят в-р Григорова и д-р Вранчева - педиатри. Има и още, но не ги знам. Аз живея в този район, но не съм си записала децата при тях. Имахме си педиатър от по-рано. Но чувам нелоши отзиви. Обаче и двете изписват антибиотик при най-малко съмнение. Особено втората. Иначе поликлиниката е удобна, защото си имат всички видове лаборатории, изследванията си се правят там.

Но ако предпочетеш друг лекар педиатър, пак можеш да си правиш изследванията там с направление, както правя аз.

Задължително трябва да се свържеш с избрания от теб педиатър преди раждането, най-малкото за да му се представиш, да се уговорите как ще процедирате. В рамките на 24 часа след изписването педиатърът е длъжен да дойде на домашно посещение при бебчо и теб. Освен това, когато бебчо се роди и му вземете ЕГН-то, мъжът ти или друг роднина може да иде при педиатъра и официално да запише детето,  не е нужно да се чака да излезете от родилния дом.

# 129
Радостче, в поликлиниката, за която питаш, работят в-р Григорова и д-р Вранчева - педиатри. Има и още, но не ги знам. Аз живея в този район, но не съм си записала децата при тях. Имахме си педиатър от по-рано. Но чувам нелоши отзиви. Обаче и двете изписват антибиотик при най-малко съмнение. Особено втората. Иначе поликлиниката е удобна, защото си имат всички видове лаборатории, изследванията си се правят там.

Но ако предпочетеш друг лекар педиатър, пак можеш да си правиш изследванията там с направление, както правя аз.

Задължително трябва да се свържеш с избрания от теб педиатър преди раждането, най-малкото за да му се представиш, да се уговорите как ще процедирате. В рамките на 24 часа след изписването педиатърът е длъжен да дойде на домашно посещение при бебчо и теб. Освен това, когато бебчо се роди и му вземете ЕГН-то, мъжът ти или друг роднина може да иде при педиатъра и официално да запише детето,  не е нужно да се чака да излезете от родилния дом.

Моли, блягодаря за информацията. Ти къде си записала твоите дечица?

# 130
  • Пловдив
Радостче, аз не съм от същия квартал, но джипката ми е там - Карафизиева, до колкото знам е и педиатър. За нея съм сигурна, че не дава антибиотици лесно, но може да измисли сумати странни лекарства. Аз много се чудя дали да запишем бебо при нея, защото ми е много далече от Тракия, а и за друго се притеснявам - не работи само с деца и винаги чакат пенсионери с купища... та как да закараш едно малко бебче да чака наред с другите  newsm78

# 131
  • София,
Здравейте момичета,   bouquet
аз съм от София, но исках да ви поздравя за страхотния град  Hug !
Събота и неделя бях на гости на една много любима моя приятелка (бивша Софиянка) и съм много много доволна  Grinning ! Искернно ви завиждам, че сте от там!
Да са ви живи и здрави бебчетата!  baby_neutral
Все така да сте готини и мили, както всички които познавам от Пловдив!!!!  Heart Eyes

Поздрави

# 132
Привет на всички мами. Аз се казвам Радостина. Омъжена съм и живея в Хисар, но иначе съм от Пловдив, от Кичука с/у бившата Бяла воденица. Аз съм една бъдеща мама. Термина ми е на 28,04,2007. Ходя при д-р Вили Муратев от ДКЦ1/ поликлиниката на Понеделник пазара/. Искам да попитам дали някоя от вас не ходи при него, за да обменим инфо? Искам да се запиша при вас, защото Пловдив си е моя град. Тук в Хисар живея от 1г. и половина. Тук е хубаво, но шума на Пловдив ми липсва. Пътувам си често и гостувам на нашите, но не е като преди. Пишете ми.   bouquet

# 133
  • Пловдив
Аз ходех при Муратев докато бях бременна. Доволна съм, но винаги чаках при него минимум 2 часа Sad

# 134
НИЕ ЖИВЕЙМ В ШИРОК ЦЕНТАР ДО ХИПЕР МАРКЕТ БИЛА АЗ СЪМ  МАМА НИНА НА КОЦИ И ДЕНИС

Общи условия

Активация на акаунт