Пловдив - 8

• 16 920
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
Джони,да си честитим именния ден на патерица smile3525
Имам питане към мамите в Тракия.Знае ли някоя от вас за Детски център с пързалка.Намира се в блок на 1я етаж./испански къщи/го наричали.Трябва ми,че Батко Боян в неделя  на 21и става на 7г  bigdance2

# 106
Аз сьм чувала за този детски центьр ,казаха,че  е много евтино и можеш да си вкараш всичко за хапване и пийване.

# 107
  • Пловдив
Джони,да си честитим именния ден на патерица smile3525
Тейлор да си жива и здрава и много да те слушат мъжете  bouquet /аз празнувам на Цветница Embarassed/
Ти къде се изгуби?
Не мога да помогна с Испанските къщи, защото не съм ходила, но във форума са обсъждани - ако можеш пусни търсачка има инфо някъде. Peace

Момичета, направо си копвам постинга от отчетните:

Днес ходих на зъбар, трябва да ми се извади мъдрец.
..................
Та много ми е спешно, ако някой знае някой специалист по вадене да ми пише, много ви моля  Praynig И много ме е срам, че трябва да кажа и това, но ако е възможно да не е от  най-големите скъпари, че съм я закършила яко  Mr. Green

Cry Как си сега ? Доволна ли остана от новата стоматоложка ?
Питам, защото и аз съм на същото дередже. От четвъртък ме боли един мъдрец и не мога нито да спя, нито да се храня. В понеделник ще ходя да го вадят. Но много ме е страх !!!
Препоръчаха ми една стоматологична клиника в парка "Белите брези". Някоя мама с отзиви за тези стоматолози ??

Аз нямам инфо за стоматолозите в този център, но  ви препоръчвам Д-р Чанчев - хирургия му е специалността - вадил ми е мъдрец - просто за секунди. Много е добър. А частния кабинет му е много близко до този център, за който говориш. На улицата, по която върви 37 автобус. "Охрид" се казваше май newsm78 в една кооперация отлявата страна /като вървиш към парка Бели брези/ точно след ъгловата кооперация с пералните втора употреба. Ох - дано ме разбра някой Embarassed/хич ме няма в обясненията/.

# 108
  • Пловдив

Имам питане към мамите в Тракия.Знае ли някоя от вас за Детски център с пързалка.Намира се в блок на 1я етаж./испански къщи/го наричали.Трябва ми,че Батко Боян в неделя  на 21и става на 7г  bigdance2

Били сме там на рожден ден - просто е много хубаво - и от към организация, и от към финансовата част .... смятаме там да празнуваме на каката рождения ден тази година.

# 109
Е, те Испанските къщи в Тракия са едни и са четири пет, отиваш и го намираш точно в коя, малко след Мебелна къща са.
Чувала съм за там, но щом аз където си знам кътните зъби на конкуренцията, не съм се вдигнала да отида, смятай колко си заслужава...
Иначе ако искаш истинското - моля, заповядай, за мен ще е удоволствие, що форумски деца са минали през мен, всеки може да си каже мнението. Simple Smile

# 110
момичета, препоръчайте и дайте отзиви(за и против) за ясли и детски градини в района на Стайдион "Ботев" и ВСИ

# 111
 Grinning За всички мами в Кичука на които им предстои вадене на мъдрец!!!
Снощи не съм спала от страх, че днес ще ми вадят мъдрец. Оказа се, обаче, че не е трябвало.  Laughing
Отидох в стоматологичната клиника в парка Бели брези при д-р Карадимова. Бях бяла като платно, цялата треперех от страх.
Цялата процедура беше около 15 минутки. Никаква болка, нищо не усетих. Лекарката беше много внимателна и бързо ми го махна тоя смотан зъб. Много съм доволна!!!  Simple Smile Така че ако някоя мама закъса , да ходи там. Гласувам с 2 ръце!!!

# 112
Около Вси и стадион Ботев -много хвалят Детелина.

# 113
  • Пловдив
Според мен "Радост" е много хубава градина. Срещу ВСИ е , до училище "Георги Бенковски".

# 114
Здравете момичета!
как сте,как са бебоците?
Мами искам да ви питам /тракийки/ какво ви е мнението за яслата до 14 блок?А от коя кухня взимате храна?
Ние от февруари сме на кухня,/до пощата/.
Надявам се да ме приемете в вашата темичка.  Hug

# 115
Здравете момичета!
как сте,как са бебоците?
Мами искам да ви питам /тракийки/ какво ви е мнението за яслата до 14 блок?А от коя кухня взимате храна?
Ние от февруари сме на кухня,/до пощата/.
Надявам се да ме приемете в вашата темичка.  Hug
Не знам коя е яслата до 14-ти блок, може би имаш предвид тази зад кметството
Аз от Кичука карам всеки ден моето момче там
Почти без забележки съм, ремонтирано, чисто, учителките са му страхотни
Ние сме първа група - Малинова, Адърска, Костадинова, Сиракова, леля Генка
За да я избера тази ясла и тази група, буквално съм обиколила града.
Какво друго да ти кажа?
И второ дете да имам, пак там ще ходи.

# 116
Каспър,благодаря ти мила!Да точно за тази ясла става въпрос.Всязох само веднъж да го запишат и да взема радрешително за д.кухня,но найстина направи ми впечатление че е чисто и хубаво.Охх дано Мони свикне .А да те попитам като отидох там дивях че отпред има детски колички,те за какво са,като изкарват децата ли?А непроходили деца приемат ли?Че чух в някоя детска ясла имало и паяк.

# 117
Количките са за децата, които родителите си ги карат от вкъщи без кола. Доведат си ги с количка, оставят я там и вечер пак.
Принципно трябва да приемат деца от 10 месеца, което значи и непроходили, но аз такъв случай там не съм видяла. Паяк нямат.
Ти първо подай молба и виж как стоят нещата, защото аз моят хубавец го записах като беше на 7 месеца, тръгна почти на 2 като беше.

# 118
Здравейте , мили мами!Извинявам се за нахълтването в темичката ви.Имам нужда от една информация за вашия красив град.Може ли някоя от вас да ми каже какво се намира на Площад централен # 1 , по-скоро какви учреждения , офиси ... Много ще съм ви благодарна   bouquet

# 119
Има ледена пьрзалка  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт