Пловдив - 8

• 16 897
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
maraya75 добре дошла!  bouquet Вече си в списъка на пловдивските майчета.
Момичета, отдавна не сме се виждали, нямате ли желание да си направим една срещичка?

# 196
Момичета, отдавна не сме се виждали, нямате ли желание да си направим една срещичка?

Имам, имам!  Peace

Само да е хубаво времето, свиркайте или пишете Laughing

# 197
Благодаря за пожеланията по случай тригодишнината на Сами......много ме трогнахте..........а,за сестричката -дано скоро и с това го зарадваме Wink

Имам, имам!  Peace

Само да е хубаво времето, свиркайте или пишете Laughing
Коалка/сори,ама тъй ми идва отвътре/,че то и на лошо става-кръчми бол в Пловдив.....но иначе ,нали знаете-на хубаво време, по обед в Градската градина зад езерото/поне аз и още няколко отчетни мами сме редовно там/

# 198
  • Пловдив
Пуснах темичка в "Майки", но май тук ще е мястото, на което ще намеря отговор. Напролет смятам да пускам Ясен на ясли, ако има места, разбира се. Най-близо е 10-та ясла (на "Богомил") и искам да ви попитам какви са ви впечатленията от нея. В общи линии все хубави неща съм чувала, но една моя позната ми каза, че не са сменяли памперса на сина й. Това доста ме притесни, а Ясен няма май изгледи да се откаже скоро от тях. Кажете, знаете ли такова нещо и има ли такива изпълнения по другите ясли. Изобщо - нещо нормално ли е това?

# 199
  • Пловдив
И аз с едно питане по повод на детска градина. Моля ако има майки от Кичука да ми препоръчат градина там. След една година ще се местим там и вероятно е добре да помисля от сега. Благодаря предварително   bouquet

# 200
Аз имам добри впечатления от ДГ"Мая"-и двамата ми племенника бяха нейни възпитаници...и определено е добра откъм материална база и отношение на персонала/директорката е много амбициозна и доста оправна/...та ако пускам моите юнаци на градина-ще да е там.Намира се до градинката на"Белите брези"....а ти къде в Кичука ще се местиш...че то може да сте на другия край/например към Коматевския възел,а това ти е далече/..та да разпитам и за други.

# 201
  • Пловдив
Аз имам добри впечатления от ДГ"Мая"-и двамата ми племенника бяха нейни възпитаници...и определено е добра откъм материална база и отношение на персонала/директорката е много амбициозна и доста оправна/...та ако пускам моите юнаци на градина-ще да е там.Намира се до градинката на"Белите брези"....а ти къде в Кичука ще се местиш...че то може да сте на другия край/например към Коматевския възел,а това ти е далече/..та да разпитам и за други.
Ние се местим на кръстовището на П.Р. Тошев и бул Николо Въпцаров. В ЦДГ Мая точно днес я записах, наистина изглежда много поддържана, но ми казаха че има доста деца записани там и да подам и на друго място документи. Питах и в 8-ми Март, тя е до Била почти, там директорката била в отпуск до другия месец но по принцип имало още свободни места.
Ако ми препоръчате друга ЦДГ в тоя район ще съм благодарна   bouquet

# 202
Значи  ще ми ставаш комшийка,а?
Освен "Мая" може да пробваш и в"Малина" и "Албена"...двете са в блоковете зад детската площадка с/у клона на Енергото.....обаче са в апартаменти...и въпреки,че аз съм ходила там като дете...не съм очарована от идеята...а и не знам какво им е състоянието в момента.....

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 21:39 от Анонимен

# 203
  • Пловдив
Хич не харесвам тия детски градини разположени в апартаменти.
От 8-ми Март ме увериха че имат места все още за догодина, така че въпреки че ще ми е далечко ще я запиша там.
Мерси много за информацията   bouquet Радвам се че ще сте ни съседи, аз съм ви виждала все по центъра, не предполагах че сте от този квартал  Simple Smile

# 204
  • София
И аз да попитам- дали ще е удобно и аз да се присъединя към вас? Иска ми се да се запозная с други мамета и ей така да си пием кафенце и да обменяме инфо и опит.  Когато се събирате, ми се ще да дойда и аз!

# 205
  • Пловдив
И аз да попитам- дали ще е удобно и аз да се присъединя към вас? Иска ми се да се запозная с други мамета и ей така да си пием кафенце и да обменяме инфо и опит.  Когато се събирате, ми се ще да дойда и аз!

Ами ще свиркаме, ама дано се увеличат желаещите. Че сме само 4 - Моли, karabanska, mamasvetla(ти) и аз  #2gunfire

# 206
  • София
Айде чакам да свиркате, само, че лошото е, че времето май ще се разваля от утре. #Cussing out

# 207
здравейте момичета, аз още не съм мама, но ще ставам(не знам дали се е разбрало) бих се присъединила към вас за срещата, ако искате;ще е супер -стига да има слънчице,  че утре май наистина пак става студено Sad.
Лека нощ:)  smile3524

# 208
Здравеите,мами!Аз искам да попитам тези от вас,които имат впечатления от д-р Пичилкова(в кичука,до Мафиозо-то"),какво ви е мнението за професонализма и?Дали ще е добре да си запиша бебчо(живот и здраве като се роди) при нея,добър педиатър ли е?
Приятен ден и ви пожелавам по скоро да се оправи времето че маи ще ви провали за тези дни  срещичката  Hug

# 209
Здравейте момичета
Нека и аз да се представя: казвам се Златка, 29г., живея в центъра, зад църквата "Света Петка".
Имам си прекрасно момиценце на 1 г. и 5 м.
Ще се радвам много, ако мога и аз да се присъединя към вашите срещи.

Общи условия

Активация на акаунт