Пловдив - 8

• 16 900
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
Честити крачета на Тошко, да му е славно името!

# 226
Честит имен ден на малкото слънцице! newsm51
Нека светията, чието име носи да го пази и закриля!
А ние му пожелаваме щастливо детство, много усмивки и много да радва мама и тати!  ura
Честито на сладурчето и за това, че вече крачетата го слушат!  bigdance2

# 227
Здравейте приятели!

И от нас сърдечни пожелания за много, много усмивки в дома на малката Елисавета!  Heart Eyes

Честито и на Тошко! И името, и ходещите вече крачета! Много скоро да почнат и да тичат!  Grinning

Поздрави!  

# 228
здравейте,макар че за втори път се включвам в тази тема не мога да не честитя именния ден на сладкия именник.
първо към мама и тати:да ви е живо и здраво бебчето и много да ви радва!
а сега и към именничето:да е много усмихнато и от все сърце му пожелавам весело и безгрижно детствоparty006

# 229
Честит имен ден на Тошко и от нас. Да е здраво и щастливо дете, честити първи крачки, по-малко да пада в щурите игри   bouquet

# 230
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ЧУДЕСНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ! beer Wine Glass cook Popcorn

# 231
Здравейте момичета!!! Wink
Ще ме включите ли и мен в отбора на пловдивските майчета? Rolling Eyes
Казвам се Цветомира,синът ми е Любомир и след няколко дни навършва 7 месеца Heart Eyes
Честит празник на всички празнуващи  bouquet
Замалко да забравя - живеем на второто колело на панаира,но не точно в Гагарин...

# 232
  • Пловдив
Честит празник на всички празнуващи от днес и от изминалите дни, които не успях да поздравя! Много щастие, късмет и любов им желая!!!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Добре дошли на Христозова и Цвети_д ! welcome Сега ще ви пиша в списъка. Христозова, пиши ми на ЛС къде живееш и имената на децата.

# 233
Честит имен ден на всички които днес празнуват!!!Да им е живо и здраво името и те покрай него!!!  bouquet  bouquet  bouquet
А,на малкия Тошко-честити му крачета.....да тича на воля и от здраве и късмет  да не се оттърве!!!
[/color ]Praynig

# 234
  • Пловдив
Искрено благодарим за многото хубави пожелания!!!  newsm51

Снимки от партито ще кача по-късно.

Честит имен ден на всички именници и целувки на Тошко   bouquet

# 235
Имам един въпрос към мамите от квартала - има ли друга ясла в района освен тази на Гагарин и ако няма, тази хубава ли е или да си търсим друга? Thinking

# 236
И аз с едно питане по повод на детска градина. Моля ако има майки от Кичука да ми препоръчат градина там. След една година ще се местим там и вероятно е добре да помисля от сега. Благодаря предварително   bouquet
След много обстоен оглед на всички градини, се спрях на Осми март и то точно на две учителки.

Иначе новият ми център е факт, работи, заповядайте, за колички е удобно да се качите от главната по улицата на Дюнерите Аладин.

Честито  ,  Каспър-чее, за новият център  bouquet, стисках палчетаа ! Радвам се, че идеите и желанията  се сбъдват!!   / И съм наясно що нерви и сили си  вложила:-)   Цункай Спасето  и кажи къде да наминем, че не знам адреса. /  Надявам се  да не ни бият за рекрама/  bouquet

# 237
  • Пловдив
Честито на всички именници и именнички!!!
Да са живи и здрави и много щастливи!!!
Специални поздравления и за макия Тошко на Ниото!!!
Честито ви двоен празник, ходещи крачета и имен ден!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Каспър - наистина новия център е чудесен - пожелавам ти да върви толкова много, че след години да направиш ВЕРИГА от детски центрове Hug

# 238
 Rolling Eyes Здравейте мамчета!
Много бих се радвала да се включа при вас. Аз съм Тони, а бебчо се казва Стоимен. Вчера 26 февруари той навърши 9 месеца \имахме 9 рожден месец\. Ние живеем на края на Смирненски. newsm78

Бебчо може да го видите тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109053

# 239
  • Пловдив
Rolling Eyes Здравейте мамчета!
Много бих се радвала да се включа при вас. Аз съм Тони, а бебчо се казва Стоимен. Вчера 26 февруари той навърши 9 месеца \имахме 9 рожден месец\. Ние живеем на края на Смирненски. newsm78

Бебчо може да го видите тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109053

Добре дошла   bouquet бебчо е голям сладур Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт