Клиники в Истанбул - тема 16

• 76 939
  • 917
  •   1
Отговори
# 135
Дами,
В крайна сметка като включите път, хотел, леакрства и самата процедура колко пари горе долу ви излезе всичко?
И при самата процедура колко дни останахте в Турция? Ние сме с мъжки фактор, при мен всичко е наред, надявам се това да съкрати престоя ни там?
Работата ми е такава, че ще трябва да си пускам неплатен отпуск, което допълнително натоварва семейния бюджет.

Първият път стояхме 15 дни - 10к лв. (2480 евро на болницата)
Вторият път стояхме 9 дена (пункцията трябваше да е на 10 ден, но се оказахме с ковид), на болницата платихме 1800  и нещо евро (приспаднаха неосъществения трансфер и 20% отстъпка за втора процедура), лекарства хотел и храна около 3 хил.лв.
Първият път лекарствата ми бяха 800 евро, втория 400. Като Цетротайд си имах от тук.
Повечето момичета стоят по 8-10 дни.

# 136
На нас грубо двете процедури ни излязоха 25-30 хиляди. Като в тези пари влизат стимулации,лекарства,хистероскопия,трансфери,замразяване на останали ембриони, ПИД на три ембриона и два пъти правена ТЕСА на ММ,Кариотип,апартамент и престой. Това с какъв фактор сте няма общо с престоя. Ние също сме с мъжки фактор, аз съм на 27г. На първичната консултация ще направите и цветна снимка да е ясно,че всичко при вас е наред,защото понякога за съжаление излизат някои спънки. Дано при вас всичко е наред.Просто бъдете подготвена за всичко. Там поне търсят причина за неуспеха.

# 137
То значи в мемориал вече няма нито един стар координатор.Хммм

# 138
Ако е същото момиче Зейнеб ни е превеждала , когато имахме консултация с гастроентеролог в Мемориал. Много е мила и помага с каквото може. Идвала е да превежда и при нашите координаторки отвреме навреме.

# 139
Ако е същото момиче Зейнеб ни е превеждала , когато имахме консултация с гастроентеролог в Мемориал. Много е мила и помага с каквото може. Идвала е да превежда и при нашите координаторки отвреме навреме.

Ами с къса прическа черта, между 40-50 годишна по моя преценка ( дано не я обидя), средно телосложение, нисичка. Може би да са я пренасочили от друго отделение, защото спомена че още е нова и навлиза в материята. Но определено много се старае и е много внимателна. Иначе Елис до колкото разбрах има малко детенце и явно и е дошло много натоварено.

# 140

Ами с къса прическа черта, между 40-50 годишна по моя преценка ( дано не я обидя), средно телосложение, нисичка. Може би да са я пренасочили от друго отделение, защото спомена че още е нова и навлиза в материята. Но определено много се старае и е много внимателна. Иначе Елис до колкото разбрах има малко детенце и явно и е дошло много натоварено.
Друга Зейнеб е тогава. Елис беше бременна по време на моята стимулация миналото лято. Септември вече за трансфвра нея я нямаше. Детенцето и трябва да е около годинка или малко по-малко.

# 141
Здравейте момичета, нуждая се от Пролутекс* след трансфер ! Не ми останаха и съм много притеснена! Нямам път до Турция или познати пътуващи, няма и откъде да си го закупя! от София съм далече на 400 км. Молбата ми е ако някоя от вас разполага и й е в излишък да ми услужи или да ми каже място откъде да си го взема! Чувала съм за аптека Промахон..но при търсене на търсачката онлайн на това лекарство излиза, че и те не разполагат!

# 142
Пиши им на вайбър и си снимай рецептата.

# 143
Здравейте, как процедират в Мемориал след положителен тест и следят ли се стойностите на HCG и прогестерон да ли нарастват до първия ултразвук. Благодоря!

# 144
Здравейте, как процедират в Мемориал след положителен тест и следят ли се стойностите на HCG и прогестерон да ли нарастват до първия ултразвук. Благодоря!
Мен ме накараха на 10-ден след трансфера на 5 дневен ембрион да пусна hCG, след 48 часа още веднъж. При нарастващ хормон се води бременност в 4гс. В 7-ма гс отидох да чуем тоновете на бебето и след това вече поема следящия гинеколог.

# 145
  • Хасково
Здравейте, искам да попитам дамите, които имат лечение в мемориал ,къде отсядате по  време на престоя?
Преди няколко години отдеднахме в K suites беше много популярен и даваха отстъпка за пациенти на мемориал.

# 146
През Март/Април 2022 масово се отседаше в Elm, цената беше 40€. Юли месец цената беше 80€. Проверете в Airbnb 🙂

# 147
За последната стимулация през м. 09 бяхме отседнали в хотел Темпо. Цената на нощувката за пациенти на Мемориал тогава беше 54 евро със закуска. Престоят ни беше за 10 нощувки.
Здравейте, искам да попитам дамите, които имат лечение в мемориал ,къде отсядате по  време на престоя?
Преди няколко години отдеднахме в K suites беше много популярен и даваха отстъпка за пациенти на мемориал.

# 148
В апартамент през Airbnb.

# 149
  • Варна
През Март/Април 2022 масово се отседаше в Elm, цената беше 40€. Юли месец цената беше 80€. Проверете в Airbnb 🙂
И октомври стандартната стая беше 80 евро, но ни предложиха апартамент с 2 стаи, кухненски кът и пералня за 100 евро (вместо 140) и избрахме него за по-голям комфорт предвид дългия престой.

Общи условия

Активация на акаунт