Клиники в Истанбул - тема 16

• 77 272
  • 917
  •   1
Отговори
# 585
Да кажа актуална информация,която получих вчера-цената на цветната снимка е 2200 лири

# 586
Момичета, къде обменяте лири? Курсът на банките хич не е приятен. Ще съм благодарна на съвети. 💚

# 587
Момичета, къде обменяте лири? Курсът на банките хич не е приятен. Ще съм благодарна на съвети. 💚
Обикновено обменяме на Графа или в мола Идентични са курсовете и са по-добре от банката.

# 588
  • София
Ние обменяме в Tavex. Но обменяме много малко, тъй като почти навсякъде се плаща с карта.

# 589
На Витошка се намира едно от първите чейндж бюра. Намира се точно срещу един магазин за перуки - на отсрещната страна и е близо до оптика. Там курсът винаги е много добър, по- добър и от Тавекс.

# 590
Ние плащаме с карта не виждам смисл да си нося куп лири, сменяме само за баклава и дюнери 😀

# 591
  • София
Здравейте, тъй като съм нова по отношение на клиниките в Истанбул, бих искала да ви попитам дали все още важи закона за ин-витро само за семейни?
Благодаря 🙂

# 592
Да,трябва да имате сключен граждански брак
Здравейте, тъй като съм нова по отношение на клиниките в Истанбул, бих искала да ви попитам дали все още важи закона за ин-витро само за семейни?
Благодаря 🙂

# 593
  • София
Много ви благодаря! Аз съм почти на 34 години и имам 6 неуспешни опита в България.  Сега вече съм решила да се ориентирам към Турция и започвам да разузнавам къде, как, какво и кога Simple Smile
Желая успех на всички! 😊

Да,трябва да имате сключен граждански брак
Благодаря 🙂

# 594
Благодаря 🙂
Вероятно има разлики в изискванията на клиниките. На нас поискаха декларация, че съжителстваме на семейни начала. Болницата е АБ Маслак.

# 595
Да извинявам се,може би има разлика,а конкретно за Меморила говоря
Благодаря 🙂
Вероятно има разлики в изискванията на клиниките. На нас поискаха декларация, че съжителстваме на семейни начала. Болницата е АБ Маслак.

# 596
  • София
Да, явно има разлика в клиниките. Да ви попитам знаете ли дали всяка клиника си има преводач? Смисъл вие през организационна фирма ли сте в Турция или самостоятелно сте си намерили и организирали всичко?

# 597
На нас тепърва ни предстои консултация в Мемориал,там има преводачи,ние избрахме чрез Турмед да си запишеме час и те да организират всичко Simple Smile
Да, явно има разлика в клиниките. Да ви попитам знаете ли дали всяка клиника си има преводач? Смисъл вие през организационна фирма ли сте в Турция или самостоятелно сте си намерили и организирали всичко?

# 598
Ние подходихме самостоятелно 🙂. Координаторката Бирсен е изключително експедитивна при организацията и точна в указанията, които ни дава. Преводачи има на място в болницата. Също вършат отлично работата си.

# 599
В Мемориал, директно се свързахме с координаторките в болницата,
те са на място и превеждат. 

Общи условия

Активация на акаунт