Клиники в Истанбул - тема 16

• 77 094
  • 917
  •   1
Отговори
# 810
Зет не естествен цикл не се прави така , зет на естествен цикл се след кога ще настъпи овулация и нищо не се пие , след това се поставя инжекцията и се връща ембриона , ако е 3 дневен се връща 3 дена след овулация ако е в 5 дневен то 5 дена след овулация. Всичко което се следи са хормони и растяж фоликул за да не се изпусне овулацията.Вече си проверих сама инфото.
Няма декларации написах в последния си коментар че са актуализирали нещата и вече просто искат хората да са наясно че консулството не носи отговорност за здравния туризм и не могат да имат претензии.

# 811
Бочи, естествения им цикъл в момента не е у това,което беше. Дега освен овитрел ди биеш и прогестан декс и ди слагаш вагинално лутинус. Уж естествен цикъл,ама не съвсем.

# 812
е тва е прогестерон и едното и друго то и преди сме си слагали прогестерон той си е част от естественното задържане на бременност, визирам че под естественна не се стимулираш с естроген ( естрофем ) защото това вече е контролиран цикл

# 813
Никога не съм ходила до Истанбул. Сега се налага да пътувам сама до Echomar. Не съм избрала дали ще бъде с автобус или влак.Трудно се ориентирам дори с навигация.  Ще съм благодарна, ако ми дадете насоки за пътуването.

# 814
Момичета в месеца който бях болна от Ковид, ми направиха инсеминация в Истанбул, разбира се, че не хвана.
Изобщо няма да го броя? Въпреки , че споменахме на доктора, че не ми е добре, той каза нямало проблем. 😔

# 815
Никога не съм ходила до Истанбул. Сега се налага да пътувам сама до Echomar. Не съм избрала дали ще бъде с автобус или влак.Трудно се ориентирам дори с навигация.  Ще съм благодарна, ако ми дадете насоки за пътуването.

С автобъс 120 лв., но не съм го правила още. Фирмата мисля че беше VIB

# 816
аз лично пътувам с кола но ако тярбваше да избера автобус или влак избирам влак с каюта , лягаш си спиш си имаш си тоалетна , стигаш в 8 сутринта в града и е супер Simple Smile
Иначе за  инсеминацията и болеста не мисля че причината е болест . Даже шанса да се хване по време на болест е по голям защото организма отслабва и по малко вероятно н да има отхвърляне . Просто нее станало , пробвайте отново . Моето инвитро бебе беше трансферирано докато бях в брутална хрема и кашлица и си се хвана те даже и изписват антибиотик при трансфер точно с тая цел да ти разхлабят имунитета.

# 817
и изписват антибиотик при трансфер точно с тая цел да ти разхлабят имунитета.
Грешиш. Антибиотика е с друга цел - да предотврати бактериална инфекция.
Кортикостероиди изписват преди трансфер за да ти падне малко имунитета.

# 818
по принцип е така но и самия антибиотик отслабва имунитета като цяло. И с вливки интралипид че цели това. Така че налали причината за неуспешна инсеминация е болест . това визирам. Аз например не пия нищо освен АБ при трансфер

# 819
Разбирам, защо твърдиш, че болестта не е била проблем за инсеминацията.

Обикновено изписват антибиотик за еднократен прием, просто няма място за сравнение със другите лекарства за модулиране на имунната система или боледуване. Смятам, че е и подвеждащо твърдение, особено на пръв поглед за хора, които не са наясно.

# 820
абсолютно нее така , Антибиотика се пие 5 при трансфер а не 1 ден като при пункия! За това тук може вече тотално да се объркаме още повече. Не смятам че твърдението е грешно след като това е абсолютно логично и лесно обеснимо че и антибиотика и кортикостероида отслабва имунната система , и болеста отслабва имунната система също. Всяко едно от тях гт прави по различен начин но го прави. За това базирано само въз основа на това че инсеминацията не се е получила заради болест . Надали причината е била болеста . Вече каква реално е тя един господ знае.

# 821
Момичета в месеца който бях болна от Ковид, ми направиха инсеминация в Истанбул, разбира се, че не хвана.
Изобщо няма да го броя? Въпреки , че споменахме на доктора, че не ми е добре, той каза нямало проблем. 😔

Това в коя болница се случи?
В Мемориал имат правило - ако си болен от Ковид, чакаш един цикъл и тогава правят транфер или инсеминация.

# 822
Здравейте,

Как стои въпросът с взимане на болничен по време на Ин витро процедура?

# 823
Момичета много бавно отговарят тези в Мемориал , вчера бях на предглед за подготовка за трансфер. Писаха ми в 6 вечерта че днес ще има отговор. Днес им писах на обяд , щяло след обяд да отговорят , часа в 6:30 пиша им кво става ( понеже питах и за антибиотика че състава нее подходящ за алериите ми ) отговорила ми след въпроса ми за антибиотика и сега се нала да питам а какво аджеба правим с тоя трансфер. Предния път в деня в който им пращах изследвания в същия ден казваха околт 5-6 часа най късно кога пак да отида и какво да направя.Сега пак ми пишат утре щяло да има информация . Не разбирам просто как може 3 дена да чакам информация кога да отида пак на преглед и да пусна изследвания .

# 824
  • София
Здравейте,  да ви попитам дали някой от вас е преминавал турската граница с пълномощно за кола с превод на английски език? Притеснявам се да не ни направят проблем, че не е на турски език.

Общи условия

Активация на акаунт