Клиники в Истанбул - тема 16

• 75 979
  • 917
  •   1
Отговори
# 825
Ние да, около 5-6 пъти вече. Нямали сме проблем, че е само на английски

# 826
Момичета, при плащане за замразяване на ембриони в Мемориал получавате ли някакъв документ от болницата? Аз имам само касова бележка за плащането и не съобразих да питам за друго...
Да споделя, че на 19.05 д-р Умут е станал баща на първородна дъщеря и в момента е отпуск по бащинство Heart

# 827
Не, не сме получили никакъв документ, дори и касовия бон не пазим, дано в бъдеще няма проблем...
Честито на доктора, първородна дъщеря означава първо детенце или просто първо момиченце? Здраво и много щастливо да бъде ♥️

Момичета, при плащане за замразяване на ембриони в Мемориал получавате ли някакъв документ от болницата? Аз имам само касова бележка за плащането и не съобразих да питам за друго...
Да споделя, че на 19.05 д-р Умут е станал баща на първородна дъщеря и в момента е отпуск по бащинство Heart

# 828
Викат ме в Мемориал за хистероскопия на 6ти ден от цикъла. Не е ли много рано това?. Аз реално на пети ден още ми тече кръв Sad

# 829
то това няма отношение като цяло така или иначе вероятно ще имате зацапване след хистерото

# 830
Ох много искам да се оплача , тоя път подготовката ми за трансфер е много неадекватна. Днес в две болници супер неадекватни измервания на лигавица и фоликул. Не разбирам просто как може, и то уж известни лекари. Утре пак трябва да ходя. Вече не знам нито къде нито колко е адекватно

# 831
Кои са клиниките и лекарите

# 832
  • София
Аз ходих при Македонова в Адела за проследяване преди ЗЕТ и поне за това ставаше докторката 😀няма да коментирам иначе колко е тегава и неприятна тази личност, но си свърши работата за това, което бях отишла.

# 833
При предния трансфер ходих в Св Лазар и Токуда . Сега токуда са няма да коментирам дори с молби не става ( не стига че си плащаш 200 лв ) Днеска ми наизмерваха кой знае кви неща , отидох после в Вита. и там па се оказа че лигавицата не съвпадала с фоликула.
В Адела как да се запиша от утре за утре ( искат ми преглед утре пак ) записах се при някаква си в Щерев уж репродуктивна. Не знам вече много се напрягам. На всичкото отгоре се чувствам адски уморена без да съм се напрягала за да се уморя. Имам чувството че е хормонално ( макар че не съм на хормони ) даже сега писах на Бажчеджи че нали имат филмал в София , дали ще искате те да ми направят прегледи ( аз съм в Мемориал ) манджа с грозде ебати

# 834
Те Бахчеджи още не са отворили в София.

# 835
защо да не са ? Аз офиса им го виждам всеки ден вече от 1-2 месеца , на черни връх и в сайта им пише даже и кой лекар преглежда там и дрън дрън та пляс. Ама така де то не само те биха ми свършили работа де

# 836
Отиди до него и ще видиш че не работят. Защо? Не знам.

# 837
При предния трансфер ходих в Св Лазар и Токуда . Сега токуда са няма да коментирам дори с молби не става ( не стига че си плащаш 200 лв ) Днеска ми наизмерваха кой знае кви неща , отидох после в Вита. и там па се оказа че лигавицата не съвпадала с фоликула.
В Адела как да се запиша от утре за утре ( искат ми преглед утре пак ) записах се при някаква си в Щерев уж репродуктивна. Не знам вече много се напрягам. На всичкото отгоре се чувствам адски уморена без да съм се напрягала за да се уморя. Имам чувството че е хормонално ( макар че не съм на хормони ) даже сега писах на Бажчеджи че нали имат филмал в София , дали ще искате те да ми направят прегледи ( аз съм в Мемориал ) манджа с грозде ебати

60 лв. на посока с автобус е...

Може да пробваш Неовитро, поне един ден напред би трябвало да има възможност.

# 838
Ако искаше да ми кажеш да ходя на прегледи до Истанбул , това няма как да стане все пак имам и друго дете и никак не смятам че е адекватно да пътуваш толкова време да едно мерене на лигавица 😀
Ще пробвам в Щерев и Адела.
Иначе много тъпо че не им работи офиса в София на Бахчеджи. Щеше да е значително по лесно

60 лв. на посока с автобус е...

# 839
Няма как да знам личната ситуация, изхождам от себе си, че ако си струва, ако тук се разочароваш, може би не е чак толкова голяма жертва да пътуваш, при положение, че все пак там правиш опита, и ако нямаш доверие тук. Допълних се евентуално да пробваш и в Неовитро.

Общи условия

Активация на акаунт