Клиники в Истанбул - тема 16

• 75 942
  • 917
  •   1
Отговори
# 840
е разбирасе че ако е мега наложително го правиш ама все ми се струва безумно. Не се бях сетила за Неовитро мисля че Ковачев беше там. Благодаря още утре ще звъня на Адела и Неовитро.

# 841
В Репробиомед е Ковачев, а и неговия график върви месец напред. В Неовитро има някаква млада лекарка, която ползват за такъв тип прегледи, понеже и Сенкова е с натоварен график. Ще намериш все някъде някой адекватен

# 842
  • София
Bochinka, пробвай в Аделата, Македонова въобще не е толкова заета колкото си мислиш, аз така два пъти запазих от днес за утре, без на ми шикалкавят и направо с предложение за няколко свободни часа за деня, така че звънкай смело, кофти е само като се пада уикенд, тогава вече май Вита е само опцията с техния дежурен кабинет.

# 843
Еми днес бях в Вита и виж , небило им съвпадало лигавицата с фоликула и утре да отида на друго място , така директно си и казаха. А дали просто самата лигавица нее малка и да си е реална напрактика.Кой знае. Македонова от как Калчев го няма е свободна а. Уьре ще им звънна сутринта да видя дали може от днес за днес.

# 844
Да, аз като ходя при Иван Димитров в Адела тя Македонов все се размотава по коридорите и си търси компания 😁

# 845
ужас стига бе много деградиращо 😳Ей стискайте палци утре да имам адекватна лигавица. Тя колко трябваше да е 10-12 мм ли кво беше ?

# 846
При мен от проследяване в България ми прекъснаха опита. Не стигнах да трансфер заради некадърни изследвания. Затова на следващ цикъл си пътувах до Истанбул,за адекватно проследяване.

# 847
ужас стига бе много деградиращо 😳Ей стискайте палци утре да имам адекватна лигавица. Тя колко трябваше да е 10-12 мм ли кво беше ?
Над 6 мм са ми казвали, че трябва да е

# 848
И аз преди трансфера ходих в Щерев да ме следят, не е имало проблеми с измерванията. Следях се при репродуктивните лекари, най-често при доктор Опрова.

# 849
Марсала ти в Токуда ди се следиш ? Понеже беше казвала че имаш особенно състояние имам чувството че преди малко те видях но не съм сигурна. 😇Иначе някой трябва да направи нова тема че тази ще я. блокират.
Благодаря на всички за съветите успях да се вмъкна в Аделата . Странно е как имам фоликул голям път тънка лигавица. Ама при мен след раждане всичко се обърка яко

# 850
  • София
Марсала ти в Токуда ди се следиш ? Понеже беше казвала че имаш особенно състояние имам чувството че преди малко те видях но не съм сигурна. 😇Иначе някой трябва да направи нова тема че тази ще я. блокират.
Благодаря на всички за съветите успях да се вмъкна в Аделата . Странно е как имам фоликул голям път тънка лигавица. Ама при мен след раждане всичко се обърка яко
Даа, аз съм била. Тази сутрин бях на преглед при проф. Станева заради НМХ, иначе като АГ се следя там при Велева.
Стискам палци за ЗЕТ, а на естрофем не си ли заради лигавицата?

# 851
Щях да дойда да ти каза здрасти ама сигурно щеше да е много странно 🥰Иначе аз не съм на естрофем на естествен цикл, сутринта минах през токуда и аз за кръв и в щерев вече ми измериха адекватна лигавица, извитене с 5 см разлика от двете вчерашни . И фоликул да не казвам с колко разлика. Та всичко изглежда наред за сега

# 852
Така… предният път бях очарована от мемориал, днес не толкова. Бяха ми назначили хистероскопия за премахване на три полипа по 4 мм. Събуждам си се аз от упойка и ми казват, че са махнали един полип и са разширили матката ми за да има място за бебока. Но… на трети месец от бременността трябва да отида пак за да “зашият” ембриона към матката защото сега била много широка и да не изпаднел. серкилаж се казвала процедурата. Някой да знае нещо по въпроса?
Междудругото др Умут си е на работа. До сега ми премоделира матката.

# 853
Така… предният път бях очарована от мемориал, днес не толкова. Бяха ми назначили хистероскопия за премахване на три полипа по 4 мм. Събуждам си се аз от упойка и ми казват, че са махнали един полип и са разширили матката ми за да има място за бебока. Но… на трети месец от бременността трябва да отида пак за да “зашият” ембриона към матката защото сега била много широка и да не изпаднел. серкилаж се казвала процедурата. Някой да знае нещо по въпроса?
Междудругото др Умут си е на работа. До сега ми премоделира матката.
Ха местито 2500 евро е! Почнаха и те всичко за пари да правят. Моят съвет е сред наснъпила бременност да идете при няколко ако трябва доктора тук в България и да питате има ли нужда от серклаж. Имам и аз горчив опит с този серклаж. Всичко в мемориал вуче дтана доста меркантилно.

# 854
Искам да ви кажа че всъщност в Адела в лабораторията изследванията стават за час. И аз бая се прецаках с тая токуда напред назад но пък то и два прегледа ми бях през уикенда.
Иначе на мен ми назначиха уж прогестан декс а после го отмениха , не разбрах защо , след като не сме пускали прогестероново изследване.В момента съм на 2 ден след овитрела и ще се пръсна, усещам една тежест в матката.
На 6 ще правим трансфер. Стискайте палци 🥰

Общи условия

Активация на акаунт