Клиники в Истанбул - тема 16

• 76 992
  • 917
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,
От месец се опитвам безрезултатно да се свържа с Шефкие от Мемориал но не ми отговаря. Знаете ли нещо по въпроса? Има ли друг координатор в МЕмориал?

# 166
Здравейте,
От месец се опитвам безрезултатно да се свържа с Шефкие от Мемориал но не ми отговаря. Знаете ли нещо по въпроса? Има ли друг координатор в МЕмориал?

Шефкие работи в друг отдел в болницата. Нейния номер е в Айля.

# 167
  • София
Момичета, на 14.11 ще бъде трансферът! Много се вълнувам! От тази вечер започвам антибиотик, прогестана и лутинуса. Стискайте палци! 😊

# 168
Момичета, на 14.11 ще бъде трансферът! Много се вълнувам! От тази вечер започвам антибиотик, прогестана и лутинуса. Стискайте палци! 😊
Много стиснати палци и наистина дано бъде успешен опит! 🙂 🍀🍀🍀🤞🏻🤞🏻🤞🏻

# 169
Всичко ще е наред , да се похвалиш 🥰🐣

# 170
Привет, има ли някой отседнал в хотел MY rose в момента?
Предстои ни лечение ,а не дават цени на хотели в за пациенти на Аджибадем Маслак.
Искаме ориентировъчно да знаем цените .Има ли пациенти в Левент хотел или Гюл  също ?

# 171
Цени от миналата седмица: Левент 72 евро , Гюл 62 евро

# 172
Цени от миналата седмица: Левент 72 евро , Гюл 62 евро

Доста са скочили цените на хотелите

# 173
Цените на хотелите са направо космически , аз първо викам че отиваме на алл инклузив или поне закуска обяд и вечеря . Защото ще сме с бебето и тя трябва да яде нещо и не мога да мъкна тенджери и сумати неща ( подправки глупости и тем подобни) не отиваме за 1 ден. А тя все пак яде по 4 пъти и трябва да е разнообразно.Ама като видях цените на този тип хотели направо ми причерня.

# 174
Цените на хотелите са направо космически , аз първо викам че отиваме на алл инклузив или поне закуска обяд и вечеря . Защото ще сме с бебето и тя трябва да яде нещо и не мога да мъкна тенджери и сумати неща ( подправки глупости и тем подобни) не отиваме за 1 ден. А тя все пак яде по 4 пъти и трябва да е разнообразно.Ама като видях цените на този тип хотели направо ми причерня.
Вземете си airbnb или изгоден хотел, храната там ви е последна грижа.
Готвено и разнообразно има навсякъде, на принципа на нашите ресторанти за бързо хранене, супи, салати, основни, десерти, а цените са много по-ниски от нашите.

# 175
Здравейте, борбени жени!
След 3 годишно лутане, неуспехи, аборт и тн, с мъжа ми сме се насочили към Турция.
Днес бяхме на консултация с  готуващ истанбулски лекар в офиса на един медицински коориднаторски център. Няма да навлизам в подробности, но си тръгнах меко казано потресена от отношението на "координиращия", да не говорим за гостуващия лекар от "Мемориал"...

Не мога да приема, че на хора с репродуктивни проблеми може да се говори с насмешка по този начин.

Както и да е - тъй като не ми се иска сами да организираме престой, трансфери и хотели - и без това съм доста  стресирана от всичко , което ни се случи (или по-точно от онова, което не се случва) - въпросът ми е- колко от вас са позлвали услугите на български медицински кординаторски фирми и кои препоръчвате?
Доста неща не са ми ясни по организацията и искам първо хубаво да се допитам до по-опитни като вас.

Благодаря предварително на отзовалите се Simple Smile

Гостуващият лекар трябва да е бил Юджел между другото е много добър и внимателен аз лично искам всеки път той да ме гледа предстои ни трансфер на 15.11. Българската  фирма беше Турмед но не съм ги търсила след като отидохме в Турция.

# 176
Абе с бебе постоянно в ресторант да ядеш не си е оферта така че си е като първа грижа по принцип Simple Smile На олл ин е значмтелно по лесно защото си в хотела и само слизаш даваш качваш се ноооо с такива цени абсурд 😀ще трябва ба готвя и да мъкна или най малкото да стерелизирам от тук. Как оо и да е , ние отсядахме преди в Темпо и с Елм сме били но темпото много повече ни допадна.Сега ми се щеше да е до някой парк щот шишли си е малко магистрала и с дете трудно ще е там.
Някой знае ли какви са нещата сега с този ковид ? Пср и глупости правят ли се някъде ?
И някой дали има идея как да прекарам кучето в турция с нас че и той горкия остана без да има кой да го гледа.

# 177
Някой може ли да ми даде контакт на активен координатор в Мемориал, който отговаря на обажданията. Шефкие от месеци не вдига.

# 178
  • Варна
Някой може ли да ми даде контакт на активен координатор в Мемориал, който отговаря на обажданията. Шефкие от месеци не вдига.
Alie +905494382719

# 179
Здравейте! Някой имал ли е по-продължителна менструация на първия цикъл след пункция? Обикновено цикъла ми продължава около 5-6 дни, но сега съм 8 ден и имам много малко количество кръв по тоалетната хартия и почнах да се притеснявам. Имах киста по време на стимулацията и се чудя дали не е от нея.

Общи условия

Активация на акаунт