Клиники в Истанбул - тема 16

• 77 202
  • 917
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета, ако някой е или скоро ще бъде в Истанбул, може ли да помоля да ми купи една добавка.

# 661
  • София
Здравейте, момичета! Знам, че въпросът ми не е свързан с Истанбул, но все пак да попитам. Насочили сме се към Кипър, клиника Gynolife. Някой има ли опит от там?

# 662
Има да, пишете на лично.

# 663
Здравейте, за тези от Варна, да питам при кого ходите на преглед за проследяване размер на фоликул преди трансфер и за след това.  Смятам по принцип да ходя на прегледи до Турция, но искам да имам опция и за тук. Благодаря предварително, може и на лични.

# 664
  • София
Аз току що се върнах от стимулация при д-р Тургут като при нас проблемът беше мъжки фактор и лошо АМХ. Аз лично останах изключително доволна и впечатлена от него, др Башар и координаторките. В крайна сметка успяха да превърнат успешно 80% от яйцеклетките в бластоцисти и чакам ЗТ след месец.  
Здравейте на всички,ето че и на нас със съпруга ни се наложи да потърсим помощ в Турция. Накратко за нас,след като обиколихме 3 болници (Надежда, Токуда и Щерев) решихме,че просто не става така вече. При мен всичко е наред,проблема е при съпруга ми с цитирам "тежка азоспермия" сме. В Щерев искат да правим Тese (мисля че правилно го изписвам),но днес ни казаха ,че въпреки че държат да направим тази манипулация шанса за успех е 1%. Което днес направо разби всичките ми мечти. Много пъти са ни казвали отидете в Турция,ето да трябваше да преминем през нашите лекари,че да се убедиме ,че е трябвало от самото начало да отидем там. Незнам как да организирам всичко,при коя болница да отидем с нашата диагноза да се запишем,как става записването,има някой който може да ни помогне с цялото това нещо. Момичета моля ви за помощ,четох по назад в темите за проф.Башар,как да се свържем с него ,много въпроси и имам и съм объркана.Ще ви бъда благодарна за съветите и помощ.
Извинете ме,че съм така хаотична,но просто имахме надежди че скоро може би ще успеем,но днес след тези думи на лекаря..
Иначе като цяло на мъжа ми му са правени генетични изследвания по искане на Токуда и Щерев,те са добре нямаме проблеми с тях.

Здравейте, май месец ни предстои микро ТЕСЕ при др Башар- азооспермия. Чрез Хафизе записахме час за др Башар и др Тургут. След това ще дам повече информация.

# 665
Здравейте, момичета. Може ли да ми кажете каква е цената на Прогестан Декс 25 мг. и Пролутекс 25 мг. в момента в Турция? Искам да сметна дали си заслужава да се отскочи до Одрин. Благодаря ви. Hug

# 666
Здравей. В началото на месец март цената за опаковка Прогестан Декс 25 беше 435 турски лири. Сумата в лева е 43лв. Не зная дали го предлагат в Одрин. На нас в клиниката ни казаха, че го има само в аптеките в Истанбул. В предходните страници в темата се предлагаше Прогестан.
Здравейте, момичета. Може ли да ми кажете каква е цената на Прогестан Декс 25 мг. и Пролутекс 25 мг. в момента в Турция? Искам да сметна дали си заслужава да се отскочи до Одрин. Благодаря ви. Hug

# 667
Пролутекс предлагат в аптеки Фрамар. Аз си ги запазвах онлайн в удобна за мен локация и до 24ч. Трябва да се вземат. Цената януари беше 75лв. Поддържат си го по принцип.

# 668
Светъл Великден, борбени момичета!
Дали има някоя от вас,която да е в Турция в момента и да си идва скоро? Трябва ми едно лекарство от там,не знам към кой мога са се обърна да ми съдейства,благодаря предварително!

# 669
Ох.. няма по-дълги дни от тези, в които си чакаш информация за ембрионите…

# 670
И според моя скромен опит тези са най-гадните. 🤞🤞🤞🍀🍀🍀 успех!

# 671
Искам да изкажа позитивното си впечатление от болница Мемориал Шишли. Получих изключително професионално отношение както от координаторите, така и от лекарите на болницата по време на процедурата си миналата седмица. Направиха ми особено добро впечатление следните неща:
-   Записаният час се спазва. Никога не ми се е случвало записаният час да се просрочи.
-   Прегледа продължава достатъчно време, имате право свободно да задавате въпроси колкото искате. Ако имате допълнителни въпроси веднага ви срещат със съответния специалист. В нашия случай аз имах няколко срещи с генетик, а съпругът ми с уролог. Държат  се с пациентите с уважение.
-   Протоколът за стимулация се определя на общо събрание на лекарите, които обсъждат и с общия си опит взимат решение. Не се решава на момента на прегледа.
-   Инжекциите си ги биете сами, което спестява също маса чакане пред лаборатория и синки по корема.
-   Инжекцията се бие винаги по едно и също време, така че имате време да си организирате разходки и да си изкарате една чудесна екскурзия, вместо да прекервате времето в стрес. Стрес реално там няма.
-   Пункцията се извърши точно в определеният час, в който беше насрочена. Това е важно заради инжекцията която се слага предния ден в определен час.
-   Болницата може да ви съдейства със закупуване на лекарства.
-   Не се доплащаше икси, беше включено в пакетната цена. Ембриолозите сами решават на кои ембриони да го приложат, кои да се изследват и кои да се замразят.
-   След пункцията ме задържаха под наблюдевие известно време, през което донесоха обяд на мен и на съпругът ми който чакаше с мен в стаята. Стаята си е самостоятелна със самостоятелен санитарен възел. Оставят ви да си починете и идват да ви мерят кръвно и да ви помогнат да се рездвижите.
-   Имате черно на бяло написан целия ви протокл с всички взети лекарства, аспирирани яйцеклетки, колко от тях са зрели, колко са се оплодили и какво точно са правили с вас по време на процедурата.
-   Изобщо не ме боля след пункцията.
-   Абокатът ми бяха сложили на китката, съответно нямах спукани вени нито хематоми.
-   Резултатът като извадени яйцеклетки, оплодени и годни за ПИД изследване е много, много по-добър от в България.
-   За тях е от много голяма значени как се чувства жената и да избегнат хипер стимулация. Понеже аз правя доста яйцеклетки казаха,че трябва организмът ми да си почине преди евентуален трансфер.

Получих много добро, позитивно и добронамерено отношение. Отличната организация ми спести много нерви. Настроението ми през цялото време беше все едно съм на екскурзия. Не ме е боляло. С много по-малко прегледи, взимане на крав, бодене и висене резултатът е много по-добър от колкото в България.
Така че момичета не си заслужава да хабите нерви в България.Да не говорим,че в крайна сметка у нас излиза и по-скъпо. Изкарайте си една екскурзия в Турция и дай Боже всички да получим щестлива вест.

# 672

Има, има....тези след трансфера и преди първия тест са по-дълги Simple Smile

# 673
Има, има....тези след трансфера и преди първия тест са по-дълги Simple Smile
[/quote]
Дай Боже да стигна и до тях 🍀🙏🏻

# 674
Искам да изкажа позитивното си впечатление от болница Мемориал Шишли. Получих изключително професионално отношение както от координаторите, така и от лекарите на болницата по време на процедурата си миналата седмица. Направиха ми особено добро впечатление следните неща:
-   Записаният час се спазва. Никога не ми се е случвало записаният час да се просрочи.
-   Прегледа продължава достатъчно време, имате право свободно да задавате въпроси колкото искате. Ако имате допълнителни въпроси веднага ви срещат със съответния специалист. В нашия случай аз имах няколко срещи с генетик, а съпругът ми с уролог. Държат  се с пациентите с уважение.
-   Протоколът за стимулация се определя на общо събрание на лекарите, които обсъждат и с общия си опит взимат решение. Не се решава на момента на прегледа.
-   Инжекциите си ги биете сами, което спестява също маса чакане пред лаборатория и синки по корема.
-   Инжекцията се бие винаги по едно и също време, така че имате време да си организирате разходки и да си изкарате една чудесна екскурзия, вместо да прекервате времето в стрес. Стрес реално там няма.
-   Пункцията се извърши точно в определеният час, в който беше насрочена. Това е важно заради инжекцията която се слага предния ден в определен час.
-   Болницата може да ви съдейства със закупуване на лекарства.
-   Не се доплащаше икси, беше включено в пакетната цена. Ембриолозите сами решават на кои ембриони да го приложат, кои да се изследват и кои да се замразят.
-   След пункцията ме задържаха под наблюдевие известно време, през което донесоха обяд на мен и на съпругът ми който чакаше с мен в стаята. Стаята си е самостоятелна със самостоятелен санитарен възел. Оставят ви да си починете и идват да ви мерят кръвно и да ви помогнат да се рездвижите.
-   Имате черно на бяло написан целия ви протокл с всички взети лекарства, аспирирани яйцеклетки, колко от тях са зрели, колко са се оплодили и какво точно са правили с вас по време на процедурата.
-   Изобщо не ме боля след пункцията.
-   Абокатът ми бяха сложили на китката, съответно нямах спукани вени нито хематоми.
-   Резултатът като извадени яйцеклетки, оплодени и годни за ПИД изследване е много, много по-добър от в България.
-   За тях е от много голяма значени как се чувства жената и да избегнат хипер стимулация. Понеже аз правя доста яйцеклетки казаха,че трябва организмът ми да си почине преди евентуален трансфер.

Получих много добро, позитивно и добронамерено отношение. Отличната организация ми спести много нерви. Настроението ми през цялото време беше все едно съм на екскурзия. Не ме е боляло. С много по-малко прегледи, взимане на крав, бодене и висене резултатът е много по-добър от колкото в България.
Така че момичета не си заслужава да хабите нерви в България.Да не говорим,че в крайна сметка у нас излиза и по-скъпо. Изкарайте си една екскурзия в Турция и дай Боже всички да получим щестлива вест.
Чудесна информация ,къде бяхте отседнали по време на стимулацията ?

Общи условия

Активация на акаунт