Клиники в Истанбул - тема 16

• 77 151
  • 917
  •   1
Отговори
# 735
Привет, момичета, след ПРП в АМ и прием на цикло прогинова за 2 месеца, на втория месец във втората фаза преди да ми дойде нямам промяна в гърдите - нито подути, болезнени, нищо. През първия месец прием леко се усети. Това добър знак ли е? Попадало ми е твърдение, че болезнените гърди са признак за не много правилен хормонален баланс. Благодаря ви!

# 736
Здравейте, днес бяха нашите процедури Микро ТЕСЕ и пункция( до която не стигнахме). Микро тесето продължи около час и 15минути и още 3 часа търсиха материал, но не намериха такъв. След време ще мислим какво да правим…

Здравей denity90,
Много съжалявам за резултатите при вас. Седнаха ли после да ви обяснят на дълго как си го обясняват те и какво ви препоръчват?
Ние сме утре на същата процедура в Бахчечи и днес почти ни отмениха процедурата заради грешка на координаторката. Под голям стрес сме. По ирония на съдбата моите яйчници ще гръмнат от яйцеклетки, а при него каквото и да правим е 0, но микро тесе до сега не сме правили, така че ще видим.
Надявам се, но опитвам също да съм реалист.
Аз до колкото помня ти беше писала за хормоните на мъжа ти и бяха близки до тези на моя.
Ако решиш пиши ми на лични когато се поуспокоиш. Може да споделяме опит. 🤷♀
здр желая ви успех щте се радвам ако споделяте резултат . Ние сме с мъжки фактор азооспермия , опътиха ни в Бахчеджи клиниката. Но все оште не сме решили при кой Др да се записваме час.

Ами и при нас също беше 0. Търсиха и от двете страни. Организацията от страна на координаторката не беше каквото очаквахме ако трябва да съм честна и си смятайте внимателно какво дължите, но лекарите са добри, което е най важното. Свършиха си добре работата.

# 737
Здравейте, до сега са ми правени 3 инсеминации , едната беше успешна, но се оказа биохимична.
Обикалянето по клиниките по инвитро започна 2021 година, все още нямаме резултат за жалост, не сме пробвали инвитро. Резултатите на мъжа ми са добри, имам две ЦС правени, проходими са тръбите ми, и затова все още сме в застой, но сменяме доктора вече, не знам дали сте чували за Арет Камар? Има ли момичета забременели с инсеминация в Турция?

# 738
Аз съм чувала за този доктор. Добър е. Дори АГ от Селена са ходили на обучение при Камар.
Така и така ще ти правят обременяване на организма с хормони, поне си направи инвитро вместо инсеминация. Резултатите ще са доста по-успешни

# 739
Здравейте момичета нова съм имам проблем с забременяването и искам да се допитам до други момичета за мнения за лечение в Турция и препоръки за Болница не искам в България ! Благодаря предварително 🥰

# 740
Здравейте, момичета! Понеже преди време, след първата ни стимулация в Мемориал, бях изляла тук негативния си опит от комуникацията с координаторките в болницата, се връщам, за да оставя ново впечатление, след втората ни стимулация миналия месец. Само споменавам, че и при двете стимулации съм много доволна от подхода и дейността на лекарите и за тях забележки нямам.

От известно време има промяна в състава на българските координатори в Мемориал. В момент от старите кадри там са Айля и Алие, които движат нещата изключително добре, а новите попълнения са Зейнеб и Турхан. Миневер и Шефкие вече не са част от екипа. Всички са много добре организирани и информирани. Този път подаваха информация и движеха нещата изключително стегнато, на време и без грешки. Дори и за момент не съм се почувствала пренебрегната или в невидение за случващото се. Определно има много голяма промяна в дейността на екипа им и стрес от трудна комуникация изобщо нямаше. Предвид и по-добрия резултат от втората стимулация, горещо препоръчвам Мемориал. Успех на всички! Flowers Four Leaf CloverTwo Hearts

# 741
Здравейте момичета нова съм имам проблем с забременяването и искам да се допитам до други момичета за мнения за лечение в Турция и препоръки за Болница не искам в България ! Благодаря предварително 🥰

Момичетата тук ходят в Бахчеджи и Мемориал. Там имат координатор на Български. Затова е по-улеснена процедурата за българки.
Мисля има още една тема за турска клиника във форума. Потърси и нея

# 742
Здравейте, искам да попитам как стоят нещата с донорски яйцеклетки в Мемориал, никъде не видях мнения и цени. Някоя правила ли инвитро с донорски яйцеклетки там.

# 743
Здравейте, искам да попитам как стоят нещата с донорски яйцеклетки в Мемориал, никъде не видях мнения и цени. Някоя правила ли инвитро с донорски яйцеклетки там.
В Турция е незаконно.

# 744
В Турция няма донорски програми, но има в Турската част на Кипър. При това на доста по-сносни цени от Европа. Даже пакетите им включват самолетни билети.

# 745
В Турция няма донорски програми, но има в Турската част на Кипър. При това на доста по-сносни цени от Европа. Даже пакетите им включват самолетни билети.

Благодаря Ви много!Имам един неуспешен опит тук с донорски поради изчерпан ЯР.На 46 съм вече и доста се притеснявам дали ще се получат нещата.С две конизации съм.Теста ми на 13 ден е 18.46...мисля че няма шанс...Днес ще пускам втори..много се съмнявам да стане чудо.Но...надеждста умира последна...

# 746
  • София
Здравейте, момичета.
Първо искам да пожелая успех на всички!
Аз се спрях на клиника Бахчеджи при професор Йоздамар. Вчера бях за преглед за първи път и трябва да кажа, че съм доста доволна, като цяло от отношението на всички в клиниката и особено на доктора. Човекът те гледа право в очите и ти казва точно и ясно дали и какъв е шансът ти.
И все пак моля, каже те ми има ли жена, която да е била с резултат от АМХ 0.11 и е успяла 😔 Защото аз съм на ръба и не зная дали изобщо трябва да се опитвам при този нисък резултат.

# 747
Здравейте ,
Някой правил ли си е хистероскопия в Мемориал? Откриха ми три полипа вА матката. Казаха ми, че може да си я направя и в Бг и, че не е болезнено. Някой може ли да сподели мнение от опит къде е по-добре да се извърши процедурата? От ин Витрото ли се получават тези полипи или те са причина за  трудности в забременяването по естествен път?
Ох вече съм една изморена изморена жена …

# 748
Може да я направите при доктор Калчев. По принцип е зает за 3 месеца напред, но можете да обясните ситуацията и да помолите за възможно най-ранен час. Аз поне имах късмет.

# 749
  • София
Здравейте ,
Някой правил ли си е хистероскопия в Мемориал? Откриха ми три полипа вА матката. Казаха ми, че може да си я направя и в Бг и, че не е болезнено. Някой може ли да сподели мнение от опит къде е по-добре да се извърши процедурата? От ин Витрото ли се получават тези полипи или те са причина за  трудности в забременяването по естествен път?
Ох вече съм една изморена изморена жена …
Аз правих хистероскопия в Мемориал с проф. Кахраман и доктор Умут. Не исках да рискувам да я направя в България, супер доволна съм, но моето си беше заради сраствания в матката. Миналата година струваше 1600 евро и след няколко часа след манипулацията си тръгнахме от болницата, без болка, без усложнения, просто ако имах възможност и цялата си бременност бих следяла там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт