Клиники в Истанбул - тема 16

• 77 133
  • 917
  •   1
Отговори
# 765
Още един отрицателен глас за АБМ от мен!Две тотално обречени стимулации имам там, безумно високи дози на лекарствата и много изгубено ценно време! При всеки разговор с лекар, координатор, преводач натякване и препоръки за скъпи и недоказани допълнителни процедури! Като за капак бяха склонни “ на моя отговорност” да ми направят трансфер с 2 ембриона негодни след ПИД… това е част от което мога да разкажа…

Споделям и подкрепям мнението на Devilche за АБМ. Ужасни процедури, изключително натоварващи, както физически, така и психически. За нас те не направиха абсолютно нищо за мъжкия фактор. Напротив, при 6 ембриона ни отказаха трансфер и ни направиха още една стимулация /пулинг/, само и само да ни вземат парите. След още 5 ембриона /общо 11/ нямахме нито един здрав след пид и така и не стигнахме до трансфер, за който бяхме платили и не ни върнаха сумата под претекст, че вината не е в тях. Аз не смятам, че някой има вина в случая. Просто ни взеха пари за процедура, която по стечение на обстоятелствата не извършиха. В други турски клиники това не ни се е случвало.
Много съм разочарована от тях.
Доволна съм от  д-р Тургут, защото наистина при него получих професионално и индивидуално отношение. И при него не успяхме, но той направи всичко по силите си. Подготвям се за поредния опит.
Успех в правилния избор и късмет да стигнете бързо и безболезнено до така желаният от всички нас финал!

Не си губете времето и парите(като нас и още поне 10 жени) в Аджъбадем Маслак! Толкова години не съм чула някоя жена да се е повлияла положително от техните ПРП процедури-напротив/само задържани фоликули и объркан цикъл/. Ако има надежда за вас,то това е Тургут! Няма да ви лъже и взима парите само!
Късмет 🍀🍀🍀

# 766
Не зная при кои доктори сте ходили. Но проф. Търаш е изключителен специалист

А постоянното текучество в Мемориал на доктори, сестри, координатори по-добро решение ли е?
Аз смятам, че самата натовареност в тази сфера и голямата тълпа бг и чужди пациенти качва процеса на конвеер.

Може ли някой да ми даде инфо колко евро е станала 1 процедура (без лекарства) в Мемориал, Бахчеджи, Тургут и АБ?

# 767
Бахчеджи:
2500€ фреш трансфер в пакетна цена
2800€ замразен трансфер в пакетна цена
1300€ (1150+150*) последващ замразен трансфер
*Преглед

# 768
А Вие, колко пъти видяхте лично изключителния специалист? Аз имах това щастие само на първичния преглед!
На същия този преглед професора забеляза, че имам шоколадова киста, за която никой, никога не ми е споменавал, а повярвайте ми, през доста лекари съм минала Wink

Не зная при кои доктори сте ходили. Но проф. Търаш е изключителен специалист

А постоянното текучество в Мемориал на доктори, сестри, координатори по-добро решение ли е?
Аз смятам, че самата натовареност в тази сфера и голямата тълпа бг и чужди пациенти качва процеса на конвеер.

Може ли някой да ми даде инфо колко евро е станала 1 процедура (без лекарства) в Мемориал, Бахчеджи, Тургут и АБ?

# 769
Здравейте, насочила съм се към Мемориал. Питането ми е дали все още се изисква удостоверение за сключен граждански брак?

# 770
  • София
Здравейте, насочила съм се към Мемориал. Питането ми е дали все още се изисква удостоверение за сключен граждански брак?
Да, там е задължителен

# 771
Да необходимо е

# 772
Последно някой нещо положително да каже за АМ? Бях на преглед и за 1 Ф почнах с инжекциите, но се колебая дали да не се откажа и да не ходя там повече, а само да им првведа сумата за 1 преглед. Дали има смисъл за 1 фоликул всички тези усилия...

# 773
Последно някой нещо положително да каже за АМ? Бях на преглед и за 1 Ф почнах с инжекциите, но се колебая дали да не се откажа и да не ходя там повече, а само да им првведа сумата за 1 преглед. Дали има смисъл за 1 фоликул всички тези усилия...
Стимулация за един фоликул ли имаш предвид, че са започнали? На естествен цикъл нямаше ли да е същият ефект?
Според мен няма огромен смисъл, но никога не се знае. Доколкото си спомням, др Тургут ти беше казал, че не може да ти помогне на база изследвания. Той е доста прям. Не знам кое е по-правилно. Това, което АМ прави или др Тургут.
Все пак ти желая успех, каквото и да решиш!

# 774
Здравейте момичета, нова съм в темата и бих искала малко помощ от вас. Къде ще правите инвитрото? при кой доктор и кой опит ви е.Защото съм много объркана и съм в колебания къде да направим поредния опит. За нас ще е 4ти накратко за моята история. На 27 години съм без проблем в мен от хормони тръби и тн. С мъжки фактор сме и вече 3 опита инвитро в различни болници.Лутаме се вече 7 години, 😓последния ни опит беше в Турция и там открихме че при него има и генетичен проблем в 13 и 14 хромозома, За жалост а той си е напълно здрав?имахме 3 ембриона до 4 ден а на 5 тия ден остана един.След пид имаше проблем в 3 хромозоми и не беше годен за трансфер. Това беше декември месец починахме си малко и сега се чудим къде да пробваме пак.Имаме опит в Щерев и Надежда но в Надежда бях при Персенска а тя напълно ми обърка стимулацията и имах мн малко яйцеклетки,които не се оплодиха и до 3 ти ден. След това бяхме в Турция но когато си с генетичен проблем бебето избра лошите гении и неможахме да стигнем до трансфер.Инвитрото в Турци беше в Exclusive Health Services При др Серкан Орал.

# 775
Здравейте момичета, нова съм в темата и бих искала малко помощ от вас. Къде ще правите инвитрото? при кой доктор и кой опит ви е.Защото съм много объркана и съм в колебания къде да направим поредния опит. За нас ще е 4ти накратко за моята история. На 27 години съм без проблем в мен от хормони тръби и тн. С мъжки фактор сме и вече 3 опита инвитро в различни болници.Лутаме се вече 7 години, 😓последния ни опит беше в Турция и там открихме че при него има и генетичен проблем в 13 и 14 хромозома, За жалост а той си е напълно здрав?имахме 3 ембриона до 4 ден а на 5 тия ден остана един.След пид имаше проблем в 3 хромозоми и не беше годен за трансфер. Това беше декември месец починахме си малко и сега се чудим къде да пробваме пак.Имаме опит в Щерев и Надежда но в Надежда бях при Персенска а тя напълно ми обърка стимулацията и имах мн малко яйцеклетки,които не се оплодиха и до 3 ти ден. След това бяхме в Турция но когато си с генетичен проблем бебето избра лошите гении и неможахме да стигнем до трансфер.Инвитрото в Турци беше в Exclusive Health Services При др Серкан Орал.
Здравейте,
Как откриха генетичния проблем, бихте ли споделила?

# 776
Здравейте,
Как откриха генетичния проблем, бихте ли споделила?
Здравейте пуснахме Кариотип за двамата и така разбрахме за него. Посъветваха при всеки опит да правим пид

# 777
Nansi Marinowii 633015, доволни ли сте от доц. Серкан Орал? Има ли някаква причина да търсите друг специалист? Питам, защото се колебаем за него. Имаме 2 неуспешни в БГ, и 3 в Турция (Мемориал).

# 778
Nansi Marinowii 633015, доволни ли сте от доц. Серкан Орал? Има ли някаква причина да търсите друг специалист? Питам, защото се колебаем за него. Имаме 2 неуспешни в БГ, и 3 в Турция (Мемориал).
Като цяло съм доволна, но и парите са доста завишени за няколко опита в Турция. Нз на мен познати ми казаха че в Мемориал са мн добри, и те имат вече бебче от там. А и те бяха със генетичен проблем при мъжът.Всичко е Божа работа, нали знаете всеки хвали болницата и лекаря при който са се получили нещата.

# 779
Здравейте, бих искала да попитам дали има пациенти на Брюксел Клиник в  Истанбул, които пишат тук. Също така, виждам, че има доста положителни отзиви и за д-р Емре Тургут. Мисля, че едната ми консултация ще бъде с него. Ако някой пожелае да разкаже повече за собствения опит с д-р Тургут , ще съм много благодарна. Почти съм се отказала от Мемориал. Объркването ми  е голямо, все още.

Общи условия

Активация на акаунт