Клиники в Истанбул - тема 16

• 75 942
  • 917
  •   1
Отговори
# 855
Здравейте за кои клиники в Турция се изисква брак и за кои не? ☺️

# 856
Здравейте за кои клиники в Турция се изисква брак и за кои не? ☺

При др. Тургут не се изисква, като отидете на преглед обясняват, че след като не сме турски граждани няма проблем.

# 857
Здравейте, момичета,

Коя е клиниката с най-добра пред-имплантационна диагностика и като цяло, с най-добра успеваемост при възрастова група 43-44 години?

# 858
Здравейте момичета, имам ПКЯ и от пет години съм по болници в България. За този период имам извадени 3 качествени яйцеклетки и 1 неуспешен трансфер. Сега съм пред дилема Турция или донорски яйцеклетки. Какво е вашето мнение дали биха постигнали по-добра успеваемост в Турция и към коя клиника да се насоча.

# 859
Здравейте момичета, имам ПКЯ и от пет години съм по болници в България. За този период имам извадени 3 качествени яйцеклетки и 1 неуспешен трансфер. Сега съм пред дилема Турция или донорски яйцеклетки. Какво е вашето мнение дали биха постигнали по-добра успеваемост в Турция и към коя клиника да се насоча.
Задължително пробвай в турция

# 860
Включвам се да ви кажа че в Елм е канска жега и климатика им не работи. И да ви кажа че лутинус в Турция няма. Заменят го с прогестан 200 мг
Исках кринон ама и кринон няма.
Днес на транфера беше лудница над 11 човека за трансфер. Добре че не направих грешката от предния път да се наливам с вода защото и без да пия ( половин шише и това което пих преди да излезна от хотела ) идвам стисках в 16:30 , а трансфера беше почти в 6 часа вечерта.
Малко се притесних защото предния ембрион ( тоест вече детето ми) беше 10-10 качество 6АА а този 9-10 и е 5АВ .не че нещо конкретно ми говори но малко ме притесни. Сега ще стискам палци защотот беше последен. Имаме още 2 които са с някакви мозайки нещо нищо не им разбрах ме превода се губеше. Ама не съм сигурна колко искам да ги връщат защото лекаря вика или се захваща или не , а пък ембриолога вика има си шанс да е увреден плода.
Дано да имаме успех за 2 дечица защото надали ще правя още стимулации.

# 861
Проекто -мами, някоя от вас да се е проследявала преди трансфер в Пловдив?

# 862
Аз. Как да помогна Simple Smile

Проекто -мами, някоя от вас да се е проследявала преди трансфер в Пловдив?

# 863
Здравейте за кои клиники в Турция се изисква брак и за кои не? ☺

При др. Тургут не се изисква, като отидете на преглед обясняват, че след като не сме турски граждани няма проблем.
За съжаление вече не е така Sad Вчера направих консултация по телефона и ми обясни неговата асистентка, че от няколко седмици насам вече се изисквал брак за започване на инвитро процедура. Което много ме разочарова, тъй като едва ли не съм изпуснала момента...

# 864
Здравейте за кои клиники в Турция се изисква брак и за кои не? ☺️

Навсякъде в Турция вече искат брак...
Не е приятно, ама кое от целия този процес е приятно. Успех!

# 865
В АБ-Маслак ми поискаха декларация, че съжителстваме на семейни начала.

# 866
Здравейте, момичета! Спешно търся за бременна жена Прегнил и Зарзио.
Моля, ако някой има, да ми пише! Благодаря!

# 867
Здравейте, ако не намерите, опитайте на поръчате от аптека Промахон. Спасявала съм положението така.

# 868
Здравейте, ако не намерите, опитайте на поръчате от аптека Промахон. Спасявала съм положението така.

Сърдечно ви благодаря! Слава богу, намери момичето
Извинявам се, успех желая на всички!

# 869
Здравейте! Този месец ще се готвя за ЗЕТ в Мемориал. От там ми казаха, да им пиша на ден 1 и на ден 2 да бъда на преглед тук в София и да им пратя резултати. Можете ли да ми препоръчате клиники или гинеколози за преглед на втори ден?
Благодаря ви предварително !

Общи условия

Активация на акаунт