На Коледа стават Чудеса...

• 3 661
  • 62
  •   1
Отговори
# 45
Мегита,страхотна темичка! Simple Smile.Аз всяка Коледа от няколко години насам си пожелавах бебче,ходихме на Рилския манастир и там на една чешма се пишеха желания-аз пак написах бебче,на всеки рожден ден също си го пожелавах,сега съм бременна,но се моля само за едно-да е живо и здраво!Моля се също така да се преместим в нов апартамент,че сега сме в много малък,да са живи и здрави родителите ми и всички около мен и с мъжа ми да не си омръзнем никога!Дано на всички желанията ви се сбъднат,защото на Коледа наистина стават чудеса! Hug

# 46
Пожелавам си здраве на първо място!Здраве за мен и всички около мен-приятели и неприятели,познати и непознати.
Пожелавам си да износя това малко същество,което се гуши в корема ми и следващата Коледа да се губя в очите му.
Пожелавам си да съм все така влюбена и обичана!
Пожелавам си и сибствен дом.Дом,който да е озарен от детска глъч и много смях!
Пожелавам си и нещо за вас-всички ваши мечти и желания да се случат на Коледа!Защото на Коледа стават чудеса!

# 47
А аз си пожелавам тази коледа да е незабравима за мен и моите близки. Чакам резултата от първото си ИКСИ точно тогава. Дай боже, двойна радост!!! И искам мир, здраве и любов за всички!!  Grinning

# 48
  • Чехия
Мили момичета,
пожелавам си надеждата и любовта никога да  не напускат сърцето ми.

Да гледам на света с по- оптимистини очи.

Да са здрави най-обичаните ми хора.

Нека всички се усмихваме повече и станем по-добри.

bouquet  Тук можете да видите моето пожелание към вас http://i85.photobucket.com/albums/k49/ivalex/forumiskambebe.swf  bouquet

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 20:13 от ivalex

# 49
Ивалексче, много хубава картички и мили пожелания. Благодаря. Ти си както винаги романтичка. Прегръдки нека се сбъднат мечтите ти. Hug

# 50
 ivalex страхотни пожелания.Нека всяко твое желание да стане реалност през новата година Hug  bouquet

# 51
Ivalex, невероятна картичка, направо вълшебна. Нека се случи вълшебство при всички, които чакаме бебоци и аз наистина вярвам, че на Коледа стават чудеса! Много здраве и щастие за всички!  bouquet

# 52
Пожелавам си малко сладко бебче.

# 53
Мечтая за здраве на мен и мойте близки, мир, спокойствие, любов, щастие, бременност и благополучно раждане, живо и здраво дете! Нека новата 2007 г ни донесе всичко това!

# 54
  • на плажа
 Пожелавам си всички около мен да са здрави - родителите ми, свекито и любимият ми мъж.
 Мечтая да стана мама на най-хубавото и здраво бебче newsm30.
 Пожелавам си и нова работа, която да ме удоволетворява.
 Желая много неща, но най-вече искам близките ми да се чувстват добре, защото тогава и аз ще съм добре.
 Пожелавам си да ми се сбъднат желанията! fingerscrossed babydust7

# 55
Зравейте и от мен.И аз искам да си пожелая за коледа първо всички да сме живи и здрави.След това да имам едно сладко бебче,а може и повече.С мъжа ми все така да се обичаме.Снаха ми да роди без проблеми здраво бебе.И на всички вас момичета пожелавам желанията да ви се сбъднат  bouquet Hug

# 56
  • Бургас
Ами всъщност моята мечта е на път да се сбъдне... точно около Рождество.  santa2 Нещото, което винаги съм искала от живота е: стабилна работа, добър съпруг, който да ме обича безрезервно и едно мъниче, което да е плод на тази любов. Мъничето го очакваме точно в дните около празниците, макар термина ми да е преди това.   Другото го имам. Благодаря на Господ, че се е грижил за мен през всичките тези години. В миналото имам много безразсъдни и детински постъпки, от които не ми се мисли какъв би могъл да бъде ефекета. Но слава Богу, той не го е допуснал. И тази Коледа ще ме направи най-щастливата жена на света.
Най-много в този момент искам бебчето да се роди живо и здраво, с всичко друго знам ще се справим.
Пожелавам на всички вас най-вече здраве, нека оспод прочете вашите мисли и види сам от какво всъщност имате нужда.

# 57
Dai Boje da si imame zdravo i hubavo bebence.

# 58
Пожелавам си здраве на всички около мен - на мъжа ми, на трите ни деца, на баща ми и Веска, на свекърва ми и на мен, разбира се. Възрастните да могат да се "гледат" сами. Баткото и каката да издържат успешно изпитите за гимназия, а малкият да ги радва и слуша повече. И най-съкровената ми мечта - да си имаме още едно бебенце. Много искам едно малко, сладко момиченце. А точно по Коледа ми се падат най-подходящите дни за бебеправене... дано стане бебче, да се роди живо и здраво и всичко да е наред. Дано с мъжа ми сме живи и здрави да можем да отгледаме всичките си деца, да ги видим как стават мъже и жени и да им се радваме дълго време (все се сещам за мама, която отлетя много рано на небето и можа да види само големия ми син, а и на него се радва ужасно кратко време. ОБИЧАМ ТЕ, МАМО, МНОГО МИ ЛИПСВАШ).
И тъй като живеем в материален свят - да имаме с мъжа ми работа, която да ни осигурява достатъчно средства за нормален живот.

Желанията станаха много... Но на Коледа стават чудеса, нали?!

# 59
Искам цялото ми семейство да са здрави и щастливи  Hug
А другата Коледа едно здраво и сладко дребосъче да щъка около елхата  Heart Eyes
Нека страховете ми се окажат напразни, а молитвите ми да бъдат чути  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт