Отговори
# 210
Rosoneri,току що пощальонката ми донесе картичката ти. Hug
Днес би трябвало и ти да получиш моята.
А на снимките си супер! Heart Eyes

# 211
Честит рожден ден и на Боби!  bouquet
Елена,да ти е жив и здрав! nbirthday  bigdance2 nbirthday  bigdance2 nbirthday  bigdance2 nbirthday

# 212
Честит Рожден Ден и на Боби Simple Smile newsm59
Ели, да си направите едно незабравимо парти довечера Wink

# 213
                      Честит рожден  ден на Яни и на Боби newsm59

Много здраве ,щастие и щастливо детство ви пожелавам от сърце. nbirthday newsm67

Много много подаръци и незабравими мигове ,   smile3510 bdbaloni baloni

Весел празник   hbday

# 214
Честит рожден ден на дечицата и от мен!
Петя и Ели, да са ви живи и здрави!!!  bouquet

# 215
  • в края на града
Благодаря ви за пожеланията   bouquet Малкият преди малко заспа по голо дупе, докато аз говорех по телефона  Embarassed, толкова беше преуморен от емоции, дори не обядва... Сутринта празнува в яслата, хареса му да е рожденик - не му се карат на пакостите, пък и подаръци му дават  Laughing
Черпя виртуално

# 216
  • София
Боже мили че съм изкукалаааааааа, не чЕститих рождените дни!!!
Мили Петя и Ели, сещам се за една смешна мисъл от ученическите ми години:
ЖЕЛАЯ ВИ ТОЛКОВА ЩАСТИЕ, ЧЕ НА КРЪСТОПЪТ ДА МОЛИТЕ ЗА МАЛКО НЕЩАСТИЕ И НИКОЙ ДА НЕ ВИ ГО ПРИЧИНЯВА!
Нещастията да са ви някакви дребни и ежедневни, а децата само да бъдат повод за радост!
Да пораснат и да бъдат много смели!
 newsm59 nbirthday newsm67  party023  bigdance2 Tada

# 217
  • в края на града
Ели, да ти е жив и здрав рожденика! Много щастие и радост му желая!

# 218
Честит Рожден Ден на Яни, да е все такъв палав чаровник, да носи много радости на мама и тате, да расте щастлив и усмихнат и всички много да го обичат! Целувки на сладкото момченце от нас и весел празник на цялото семейство!

Честит Рожден Ден на Боби-много здраве, щастие и забавления! Весело купонясване довечера и разбира се мноооооооооооого подаръци!

Всички болнички бързо да оздравяват !

А на коледното парти-много забавления за малки и големи !

Аз чакам мама и тати да ни дойдат на гости и досега чистих. Запланували сме събота следобед да се качим в планината и чак в неделя да слезем/това аз и таткото на Лора, а тя-при баба и дядо/.Запазили сме си апартамент на едно много красиво място, дано има сняг.Ееееееееех, изфуках се  Embarassed , това ни е годишната почивка, та с нетърпение чакам.
Това е от нас, а иначе цяла нощ не спахме, Лора беше много нервна, спа при нас, разхожда ни се по главите, обикаляше спяща из леглото, риташе, хленчеше, не се спря на едно място.Предполагам, че е от зъбоникненето на кучешките. Сега аз се олюлявам от безсилие, татко й сигурно се занася и той на работата си, а тя сладко спинка цяла сутрин, дори не е мръднала от възглавницата  Mr. Green !

# 219
Благодаря на всички за пожеланията   bouquet . И на Боби явно му е харесало да е рожденник, защото преди малко го взех от група в такова  Joy състояние.  Laughing

# 220
  • София / Пловдив
ЧРД, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ БОБО! МНОГО ДА ВИ РАДВА И ЯДОСВА ЗА ДРЕБОЛИИ САМО! ДА ВИ ИЗНЕДАДВА С ХУБАВИ НЕЩА - МОЖЕ И МАЛКО НА БРОЙ, НО ВСЕКИ ДЕН!

ЕЛИЧКА, ПРЕГРЪЩАМ ТЕ МНООООООООООГО!

# 221
Ели, честит рожден ден и на твоето детенце. Да е живо и здраво и много, много щастливо!

# 222
Ч.Р.Д.на малките децица.
да са живи,здрави и много послушни   Laughing
да радват мама и татко дълги години      bouquet
         hbdtu          happy bd         Tada

# 223
  • София / Пловдив
Един приятел ме покани на гости.
Каза, че мога да си взема някой с мен.
Ако има желаещи - ВИЖТЕ, КАНЯ ВИ!  Laughing

# 224
Един приятел ме покани на гости.