Бели снежинки навън валят, бебета под елхата ще донесат 11.12.- 17.12

• 15 099
  • 406
  •   1
Отговори
# 150
момичета защо си мислите че сте незабележими newsm78
повярвайте ми всички тук вижадт всичко, така че недейте така Naughty
това че понякога когато се изброяват всички по именно вас ви няма нищо не значи в крайна сметака никой не може да запомни какво са писали всичко не го приемайте лично ок? Hug
поздрави на всички и много любов тази вечер че бебета трябва да се правят ей не се ослушвайте Mr. Green
за бебеправенето аз няма да правя моя човек и в Търново  #Cussing out така ,че ще се ослушвам за теб  Joy

# 151
Цитат
ще се ослушвам за теб  35
определено нищо няма да чуеш  в момента не сме на тая вълна а и сме в някаква дупка черна и двамата така че
ама ще мине де и ще сме на фронта мнооооогооооо скоро Twisted Evil Mr. Green

# 152
  • София
Честито на новото семейство,дълги години семейно щастие
Честито и на виделия две чертички:0
Ние днес продължаваме с пазаруването на коледни подаръци и аз съм в чудесно настроение.Да ви се похваля имам нов екип за ски,и въпреки че е новичък ми се иска да немога да го използвам защото ще пазя бебче в корема си:)
Приятна вечер от мен!

# 153
Цитат
ще се ослушвам за теб  35
определено нищо няма да чуеш  в момента не сме на тая вълна а и сме в някаква дупка черна и двамата така че
ама ще мине де и ще сме на фронта мнооооогооооо скоро Twisted Evil Mr. Green
ами и аз се надявам скоро да сме на фронта с моя иначе не знам какво ще го правя вече искам бебе  baby_neutral а от въздуха няма как да стане  newsm78

# 154
Понеже днес не пожелах "Добро утро" и "Приятен ден", нека ви пожелая Страхотна вечер, топла и уютна и ползотворна за стараещите се Wink
  bouquet
/междудругото, mu6morok, въобще не си незабележима - честичко те срещам и чета/

# 155
Здравейте и от мен.Днес цял ден направо хвърча от радост.И се убедих че наистина на Коледа стават чудеса.Така че нека всички да повярват, че един ден и тях ще ги сполети чудото.Аз повярвах и сега съм да ви кажа по -спокойна!
GERA, наистина стават май чудеса. Laughing
Pretty, нищо не става с мен,чакам и се  Praynig Praynig Praynig

# 156
Здравейте и от мен.Днес цял ден направо хвърча от радост.И се убедих че наистина на Коледа стават чудеса.Така че нека всички да повярват, че един ден и тях ще ги сполети чудото.Аз повярвах и сега съм да ви кажа по -спокойна!
GERA, наистина стават май чудеса. Laughing
Pretty, нищо не става с мен,чакам и се  Praynig Praynig Praynig

И ти ли имаш вече 2 чертички  bouquet

# 157
Нееееее,хвърча заради зълва ми,защото това наистина е вече чудо.Напълно безнадежден случай беше ,а и е на 46год. как да не се радвам. Laughing

# 158
Нееееее,хвърча заради зълва ми,защото това наистина е вече чудо.Напълно безнадежден случай беше ,а и е на 46год. как да не се радвам. Laughing
така си е на Коледа стават чудеса ..да ти кажа за хвърчене от радост си е сигорно татенцето е още по - хвърчащ Joy

# 159
Надявам се само да не получи някой инфаркт,че не е първа младост  Joy Joy Joy

# 160
Надявам се само да не получи някой инфаркт,че не е първа младост  Joy Joy Joy
абе Господ да е с тях всичко да мине отлично  тва е най-важно   bouquet

# 161
berina, честито на зълва ти/нали така се пада/. Много ме обнадежди това, а инвитро или естествено е забременяла? Ох, извинявай, но ме интересува много.
Мисля, че и ти си бременна, но аз още вчера ти го казах. В семейството радостта ви ще е двойна. Hug

И кой каза ,че няма място тук, бързо вземайте думите назад. Какви са тези тайфи и места...Естествено има дни, в които някои пишат повече, но мястото ви е тук. Hug

# 162
Честито, на всички видели двете чертички-На крокодилчето  многооооо:hug: Hug
berina , много се радвам  за зълва ти Peace Peace Peace Peace и стискам палци всичко да е наред, смятам хора който са се борили толкова дълго за да имат най-свидното эаслужават да получат най-голямото богатство
 newsm30
 Честито на най-новата госпожаV-twin[/b, бъдете щастливи и винаги влюбени   bouquet  bouquet
mu6moroche, sladka mama, искам и аз да се включа в тайфата Wink

# 163
  • ГОре на черешата...
V-twin, забравих те - да ви забрави злото Peace! Честито ново семейство! Много да се слушате, да си отстъпвате и да си прощавате - това е тайната на семейния живот! Много скоро детски плач да оглася дома ви, а вие да сте здрави дълги години, та да дочакате и правнуци!

# 164
днес май станахме от най забележимите(без да го целим де) Flushedно това не е важно.Важно е че по коледа наистина стават чудеса и си имаме много нови бремелинки smile3501 Two Hearts
Понеже днес не пожелах "Добро утро" и "Приятен ден", нека ви пожелая Страхотна вечер, топла и уютна и ползотворна за стараещите се Wink
  bouquet
/междудругото, mu6morok, въобще не си незабележима - честичко те срещам и чета/
еми аз нали съм си нахална и си пиша-питат ме не питат Blush
иначе за бебеправенето-май този месец го изпуснахме и Дядо Коеда няма да спре при нас,но нова година нов късмет  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт