Бели снежинки навън валят, бебета под елхата ще донесат 11.12.- 17.12

• 15 099
  • 406
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро момичета  bouquet
Goldie, мерси за кафенцето  bouquet
Преди малко изпих последното хапче newsm44 Надявам се вече да съм се излекувала, въпреки че болки продължават Sick В понеделник съм на лекар и ще видим какво е положението Peace
Лек ден на всички newsm51

# 271
  • София
Здравейте момичета,

Не съм ви забравила, минавам и ви чета, но не искам да ви се натрапвам. Искам да ви кажа само, че за сега съм добре.
Искам да ви почерпя - днес имам празник - ДЕН НА ВЕТЕРИНАРНИЯ ЛЕКАР - има професионален празник  Hug
Хайде, коя каквото си пожелае :   party023 cheers Wine Glass newsm60 Popcorn и на всички ви по едно Коледно   ylinfant newsm32

berina , не се отчайвай - маойта втора чертичка се появаи чак след 20 мин, и виж какво стана - вчвера се регистирах при док., бебето ми е все още много малко - по техни сметки трябва да съм в 7 г.с, но по размер на бебо съм в на 4 седмици и половина. Така че спокойно - това става така защото ми е по-късно О , и по - късно се засича бременност - това ми обясниха вчера. Сигурна съм, че и при теб ще излезе така  Heart Eyes

Лек и успешен ден на всички ви, много ми липсвате  newsm51 newsm51 newsm51

# 272
Благодаря ти Жужка, на теб след кой ден закъснение ти се появи по-ясна чертичка.
А и най-болното ми е че зълва ми заради която толкова много се радвах,беше при мен когато правих теста и почна да ми се смее и каза" Не,не може да си бременна ,ми тя много леко се вижда твоята чертичка.Трябва да е като моята дебела за да си бременна.Не се излагай" И сега ми стана още по-гадно и тъжно и ми се плаче........... Cry Cry Cry

# 273
berina - мила, не се отчайвай, надежда има, защо не направиш кръвен тест!? Стискам палци! Hug Hug Hug
Jujka - честит празник!  bouquet

# 274
berina, зълва ти много лошо е направила Sick Гадна постъпка от нейна страна

# 275
Наистина много гадно ми стана и можеби ако тя не ми беше казала това сега едва ли щях да се чувствам така-като първа глупачка.На какво съм се надявала и аз незнам.Благодарение на нея ми се уби всякъква вяра.След малко ще Ви напусна,защото споделих с приятелката ми и тя ме покани да пийнем кафенце и да се поразсея.По късно ще пиша пак!Добре че и вас ви има,че има с кого да споделиш без да ти се смеят на надеждите.Благодаря ви момичета! Hug Hug Hug

# 276
berina Hug Hug Hug
Тук сме се събрали, за да се подкрепяме и да споделяме, а не д аси подиграваме една на друга за надеждите Hug Hug  bouquet
Приятно кафенце с приятелката

# 277
berina, няма еднакви чертички. При всяка жена са различни във времето.Повярвай ми-бременна си, другото отпада, виж си температурата, виж си закъснението.
Сигурно ти се качва бавно ЧХГ-то. Направи тест пак утре и то друг тест. Успех.

# 278
  • Пазарджик
berina, никакво увисване на нос! Горе главата и вярвай и се надявай! Мисли положително, за да ти се случват положителни неща. Изчакай 10-15 дена от закъснението и тогава виж има ли чертичка по-дебела. На мен ми се удебели чертичката чак на 11.12, а трябваше М да дойде на 24.11, тъй че спокойно. Щом има чертичка, има шанс.

Стискам палци скоро да излезне ярка и дебела Peace

# 279
Здравете момичета и от мен  bouquet
Аз общо взето само ви чета, но.... Hug
berinaне се отчйвай, аз нямам закъснение още (трябва да НЕ ми дойде в събота, но си направих тест Blush .. и е отрицателен, но стана освен розова тест черта и полето розово, стана ми много гадно), НО ПАК СЕ НАДЯВАМ! А мисля, че ти си бременна - стискам всичко Wink да е така
На бремелинките ЧЕСТИТО и от мен Hug и  Peace

# 280
  • София
Е пак не мога да се сдържа- как може да има такива хора като зълва ти, берина? Как може да пренася собствения си и крайно индивидуален опит върху другите без грам да помисли че може да нарани- е много тесногръдо наистина! #2gunfire
И моята чертичка и 2та пъти беше една тъничка и бледичка и какво? Naughty
Изчакай и пак направи тест или кръвен тест. Peace

Извинете за избухването, ама просто такива хора ме изнервят максимално! #Cussing out

Хубав ден на всички! Peace

# 281
berina, я не слушай глупости, а мисли позитивно. Аз чак вчера, една седмица след закъснението и вече чертата си е по-дебела, но пак не колкото контролната, така че споко има време, много силно ти стискам палци и те чакам в отчетните за август 2007!   bouquet

# 282
И на мен от известно време ми липсва бутона за правописа.  dontknow
п.п. Извинете ме предварително за това което ще вметна, но не мога да се сдържа.
Megan_Blg МОЛЯ ТЕ, ВМЕСТО ДА ПИШЕШ "грешен пост" И ЕДНА МИНУТА ПО-КЪСНО ДА СИ НАПИСАЛА ДРУГ, ПРОСТО ВЛЕЗ И СИ ПОПРАВИ ПРЕДНИЯ. Не целя да те обидя или да те засегна, но мисля че няма нужда да пълним темичката с безмислени постинги. Извинявай отново   bouquet 
Не сърдя ,вчера стана така ,задари тъпият ми нет!Ще се опитам да не се повтаря споко   bouquet
 Добър ви ден на всички!Аз чак сега се домъкнах до компа!Днеска ще имаме ли радост с  EFP

# 283
  • Sofia
Здравейте момичета,
аз общо взето рядко ви пиша, само си седя в моята дупка и си ви наблюдавам, радвам и скърбя с вас, но този път немога да се сдържа просто.
berina твоята зълва е едно към едно с моята, хич не и обръщай внимание даже и за да те успокоя ще ти кажа, че има и по-зле даже. Ще ти разкажа за моята патица какви ми ги наговори: та значи тъкмо бях загубила бебето /разбирай излзязла от болницата/ и тая патица ми идва и ми разправя как като толкова много сме искали деца да сме вземели да си осиновим и то ние това сме си го залсужили видиш ли защото сме били напарвили пищна сватба. Аз бях ей така  #Crazy да я бия ли, да и се смея ли. Но не се свърши с това, мина се немина време и тъпанарката ми обяви че сега се състезавала с мене коя ще забременее първа, като много добре знаеше че ние още се пазим и ако си мислиш че това е карая не е, решила нашата да даде на брат си тестове за овулация да ми ги дадял той на мене защото аз явно трева паса.............
Не искам да я виждам чувам и т.н. същата патка сега е бременна и вдига пищна сватба.

Та моя съвет е Simple Smile тегли една м................... дебела и да си гледа работа Simple Smile
Щом имаш две чертички бременна си и това е, без значение колко са дебели Simple Smile

# 284
Привет   bouquet
Умирам от студ, не можах да се наспя добре и ми е толкоз криво чее  #2gunfire Така не ми се работи, искам в къщи на топло, не помня от кога не съм била в отпуск  Cry Извинявам се  Embarassed

Какво става със зачатие, защо нищо не се отваря  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт