Бели снежинки навън валят, бебета под елхата ще донесат 11.12.- 17.12

• 15 099
  • 406
  •   1
Отговори
# 300
berina, и на мен ми се посмяха преди един месец на бледата чертичка на теста ми, но ето че съм бременна. Много добре те разбирам, защото и аз се чувствах като теб. Мислех си- леле, аз полудях, привиждат ми се чертички. Не се притеснявай, доколкото разбирам имаш и хубава графика. Успех, дано скоро отвориш темичка. Hug

# 301
Момичета, за съжаление от мен само лоши новини  Cry Cry Cry

От вчера ме започна една болкана гърба от дясната страна и днес отидох при джи пито и познахте: бронхо - пневмония  Cry Cry Cry  Даде ми тя талон за приемане в болница, отидох в болница Лозенец (бившата правителствена). Там се оказа, че не могат да ме приемат, защото за да мине по клинична пътека, престоя ми трябва да ми направят рентгенова снимка, което понеже съм бременна не става. И така ми дадоха антибиотик за вкъщи и утре пак трябва да ходя. Много зле се чувствам, ужким антибиотика бил печистен и нямало да навреди, ама знае ли човек.  

Ох, изплаках се, извинявайте за лошите емоции!

# 302
  • Пловдив
GERA мила дано висчко е наред Praynig>Много неприятно е но вие с бебчо ще се справите Hug
berina немога да го разбера тоава изказване,и то от жена чакала толкова дълго за да види двете чертички.Но да е жива и здрава.А що се отнася до теб искренно се надявам да си бременна. Heart Eyes

# 303
GERA много гадно наистина миличка ,но ще си оправите !От мен един съвет колкото може яж плодове и най-вече лимони с мед много помага!Аз съм била 4 години така зимата ,но с лимоните и меда си прочиствах! За това се успокой и си почивай всичко ще е наред   bouquet

# 304
момичета elpet ви черпи по една следобедна баничка и да си дръпнете късметче ей

www.banici.net

Mr. Green

# 305
  • Бургас
Ихааа, падна ми се смях и усмивки; да видим дали ще се усмихвам по Коледа Mr. Green

# 306
На мен ми се падна "Надежда" - може би надежда за бебче newsm78

# 307
Миленка, и на мен също "Надежда", ведната си помислих за бебе (то тук за какво друго Wink )

# 308
оооооооооо на мен най-хубавото - таз година булка -догодина люлка  Embarassed дано дано стане така  Blush

# 309
Аз нали съм нахална Mr. Green реших да врътна баницата още веднъж и ми се падна "Европейски късмет - Стипендия за сербоната" Mr. Green Crazy

# 310
на мен ми се падна "златна рибка" Thinking newsm78

# 311
ама ми се дояде такава баница..........

# 312
Ей тази баница е старахотна  Laughing
elpet, ro6ko, падна ми се
Визита от щъркела
Очаквана или не, радост тя е донесе
Hug На всички пожелавам този късмет Hug

# 313
На мен ми се падна `Работа в Европейската комисия`, теглих втори, защото не останах доволна, а той беше `Стипендия в Сорбоната`. Това-ученото си е учено. Mr. Green Никой не ме пита ,че искам по-човешки неща. А от тези късмети ми се проясни едно светло бъдеще свързано с работа във фирмата разбира се. ooooh!

Сега специално за Гера.
Бъди много внимателна, яж мед смесен с настърган лимон, сварени яйца. Помоли за витамини  и хранителна добавка. Необходими са много белтъчини и лежане, това и е лечението на пневмонията. Дано антибиотика ти е от скъпите, като `Аугментин` и др. от този вид. Хубаво  е да поискаш да ти направят урокултура. Даваш урина първа сутрешна ,за да видят дали няма бактерия.
Знаеш, че аз изкарах тази вирусна пневмония лятото и съм наясно за какво иде реч.  
Силно, много силно стискам палци. Трябва да се справите с твоята малка точица. Praynig Hug

Към Мушморок.
Вчера са били най-големите изригвания на Слънцето за тази година. Ако не си добре с нервите е нормална реакцията от снощи. Предполагам, че са ти боцнали диазепам.

Желая приятна вечер на всички.  Hug

# 314
 Дара благодаря ти .може би това е причината за тази "криза".да диазепанче ми боцнаха ама ако знаеш как ме наболява дупетооооооо Tired

Общи условия

Активация на акаунт