Бели снежинки навън валят, бебета под елхата ще донесат 11.12.- 17.12

• 15 099
  • 406
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Леле, Дидка, направо е прелестна  bouquet Браво Hug

# 91
Juturna,Честито и от мен всичко най- хубаво ти пожелавам! Hug  bouquet
Диди тортата ти е страхотна,да Ви е сладко и да ти е честит рожденника!  bouquet  bouquet  bouquet

# 92
  • E-CLM & CH-VD
Страхотна торта, dididi,  #Crazy , на съпруга ми му потекоха лигите, пита дали няма да пуснеш едно парче във форума, да я пробваме   bouquet  Joy

# 93
  • София
Насълзиха ми се очите от толкова емоции, докато ви четях. Simple Smile

Толкова се радвам за момичетата, видяли двете мечтани чертички.   Hug Hug Hug

Пожалвам им лека бременност и усмихнати и здрави бебоци.   Grinning

Juturna - честит рожден ден и на теб!  bouquet

# 94
Ама вие много ме хвалите... наистина се засрамих. Жабче, утре е РД. Но благодаря и предварително за поздравите. Рецептата на блатовете е много лесна и лека. И най-важното позволява импровизации.
Лесна торта
3    яйца  (аз сега сложих 5, че е толяма тавата)
1 и 1/2 ч.ч. захар (аз сложих 2)
1/2 ч.ч. олио
1 ч.ч. кисело мляко + 1 ч.л. сода бикарбонат
3 ч.ч. брашно + 1 бакпулвер
2 ванилии.
Това е основната рецепта.
Аз обикновено прибавям 2-3 банана нарязани на кубчета или ябълки (настъргани) или плодове от 1 компот. Също така слагам 1 ч.ч. рязани орехи, които предварително леко запичам. А веднъж сложих вафли Тасладжа нарязани. Стана страхотно.
Тези блатове са хубави както сиропирани, така и сухи, защото имат олио и не са много сухи.
Ох, съвсем готварски стана, но това е по ваше желание. Ако някой ми се скара ще се застъпите за мен, нали?

# 95
  • Пловдив
dididi ще си прекъсна диетата заради теб Mr. Green
крокодил да имаш нещо да ни кажеш Hug

# 96
Здравейте мили мои ,любими, съфорумки!
Имам една хубава новина: миналата седмица се завърнах от Испания с много снимки и един безценен положителен тест!  EFP  Grinning Grinning GrinningНе споделих веднага ,защото не можех да повярвам ,4е е истина!!!Но тази вечер бяхме на преглед при чичо доктор и видяхме плодното сакче!!!  newsm44  newsm03   newsm68 Вече съм по-спокойна и с огромно удоволствие го споделям с вас!!! Hug Hug Hug
Все още ни е трудно да повярваме ,но ...щъркелите от сънищата ми не ме излъгаха! newsm57

# 97
  • Пловдив
Знаех си просто знаех че е станало.Честито сакче миличка Heart EyesДобре че се беше подготвила как е тест на испански.

# 98
Олеее, Крокодилче, честито!  newsm44 Ако знаеш как ме зарадва Hug

Megi, теб май ще те правим ловец на бремелинки  Mr. Green

# 99
  • Бургас
Крокодил, честито  bouquet
Juturna, бе голям съм заплес  ooooh! - ЧРД, много щастие и догодина да празнувате в разширен състав Peace

# 100
_MEGI_,страшна си!Фиксира ме още първия ден, като се включих във форума !  LaughingЦелувам те много! Hug Много исках да задоволя любопитството ти и ей на ,докато пишех ,ме усети!!!!!Няма думи!Медиум си ти!  Heart Eyes Hug  bouquet

Добре че се беше подготвила как е тест на испански.
Да,наистина, добре че се подготвих!Благодаря много на преводачките Вес и 6у6ончето! Laughing За пикантерия ще споделя ,4е теста ми коства 10 евроsmile3544
Голди ,Juturna , Дидиди, безкрайно съм щастлива ,4е най-накрая го споделям с вас!  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 22:35 от крокодил

# 101
крокодил, скоро си мислех за теб. Толкова ме зарадва с новината!!!  newsm44
Представям си колко е било вълнуващо!!!
Честито ти плодно сакче! Много радост и безпроблемно финиширане!

Голди, имаш един линк на скайпа. Отвори да го видиш.

# 102
Goldie и Мариетка, мерси за пожеланията  Hug. От вашите уста баш в божиите уши  Praynig

За пикантерия ще споделя ,4е теста ми коства 10 евроsmile3544

Ами то 'щото много качествен бе, крокодилче  Mr. Green. Виж какви хубави резултати дава  Peace

# 103
  • Бургас
Кроки, що не донесе и на нас по един такъв тест, дето показва две черти,а Crossing Arms Mr. Green  Heart Eyes

# 104
и аз давам 10 евро за такъв тест.АБЕ И 20 ЩЕ ДАМ Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт