Бели снежинки навън валят, бебета под елхата ще донесат 11.12.- 17.12

• 15 099
  • 406
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Е не мога да се стърпя

Ама че чудесна новина, Крокодилче! ЧЕСТИТО!
Страшно се радваме за вас и много ви прегръщаме! Ама чак дотам ли трябваше да избягаш че да се похвалиш със сакче Mr. Green Сигурна съм че си донесла и на всички момичета оттам. Simple Smile
Чудесен коледен подарък, пожелаваме ви здраве милички много да се пазите и само хубави емоции! Hug Нека и следващата година е за вас толкова щастлива и успешна както тази и както са казали хората, да спазваме стриктно поговорката: Таз година булка- догодина- люлка! (може и две) Mr. Green
И много ще се радваме да се видим разбира се и дано е тази година  Peace
Ох, много се радвам, сигурно е несвързан поста ама ще ми простите Simple Smile

Честито на новоизлюпената г-жа В-туин- много топлина и любов в семейното гнезденце  Mr. Green А снимките ви са чудесни Peace

# 121
  • София
dididi, честит ти рожденик, да ви е жив и здрав и да расте мнооого щастлив! nbirthday  bigdance2  smile3510

крокодилче, честито плодно сакче и желая най-хубавото   newsm32

V-Twin, на теб желая щастлив семеен живот и още много красиви мигове заедно!  newsm51

На мен днес ужасно ми се спи (малкият спи при нас и цяла нощ се върти като пумпал и раздава шутове), а утре вечер ще ходим на кръчма и просто вече не знам как ще си наваксам съня.
А тази година направо съм се изчерпала откъм идеи за подаръци и като гледам колко малко време остава до Коледа, ще закъсам яко... Чакам засега да ми дойде някаква муза.  Confused

# 122
Крокодил, много лека бременност и най - здравото и сладко бебче ти желая!  bouquet
Дидиди, Честит рожденник! Да ти е жив и здрав, много да те слуша и да те радва! Целуни го от мен и по двете бузки Heart Eyes!
V-Twin, Честито! Много, много щастие и много, много бебета!  bouquet
Голди, сръбнах си от кафенцето с половин цигарка Mr. Green... Не ми се карай Rolling Eyes
Елфче, душичката ми Heart Eyes Hug! Много се радвам, че вече бременността ти е безпроблемна и й се радваш - както си трябва!  bouquet
Даренце, очаквам с теб коледното чудо! Дано Praynig
Момичета, много се радвам, че пълните форума с такива прекрасни новини, нека всички предпразнични дни са изпълнени с такива топли мигове, обич и щастие!  bouquet

# 123
  • Бургас
Малеееееее какви сте ми хубави  newsm51
Честито на патерици на Жутурна, много здраве и щастие и едно-две бебета в коремчето за Коледа.
Дидиди честит ти рожденник. Да ти е жив и здрав и скоро да е батко.  stork-girl Пък каква торта си измайсторилаааааа залепнаха ми очите. Аз рядко се хващам ама като се хвана малеееее как ще я направя  smile3508 От сега съм си я записала и непременно ще я пробвам. Пък може и за моя рожденник да реша да я направя   love001
Госпожо V-Twin честито ти мъжле. И както се казва таз година булка догодина люлка. Да си го гледаш и обичаш много мъжлето и не забравяй клетвата "И в здраве и болест" / newsm78 дали беше така/ и да си пазиш много онова зародишче в коремчето че за догодина люлката... smile3525
Крокодилче мила от кога те мисля. Честито ти положително тестче и плодно сакче. И на теб догодина люлка.... и в люлката най-прекрасното малко крокодилче, хубаво като вас двамата.
Голди, мила никакви депресии, моля те, тя и Дарето ти е казала, още нищо не е загубено.  Naughty newsm17
Милото Даре хайде моля се дядо коледа да ти даде най прекрасния подарък. Ти го заслужаваш, не циганките както казваш...   stork-girl newsm32
Мияяяяяя да хвърляш цигарата  Naughty  Mr. Green
Иначе при мен ново няма, всичко си е по старому. Радвам ви се, работя, между другото и аз се стягам за рожденник по Нова Година.
Лек ден момичета и много положителни емоции и никакво отчаяние  Naughty  bouquet

# 124
Добро утро милички ,как сте?Честито на новата мама и на новата госпожа! Grinning Hug

# 125
Благодаря за поздравленията и за пожеланията, мили мои приятелки! Не мога да ви изброявам по имена, че нямам толкова време, но да ви се връщат 100-кратно пожеланията! Моето момченце много се развълнува, че го поздравявате! Стана му чудно как така, като не го познавате??? Сутринта му подарихме ролерите и направо се разтопи, милия! Какво добро дете имам - радва се на всяко дребно нещо така, сякаш струва хиляди лева. Всъщност през детските очи явно няма значение цената на подаръка. Като тръгна на училище дори си поплаках от щастие.
Честито на новата ГОСПОЖА! С много любов да си консумирате брака и целият ви живот да е един безкраен меден месец!
6u6on4eto, тортата е лесна и вкусна - няма да сбъркаш ако я направиш! Като наближи ще направя едно опреснително напомняне. Само свирни кога!
 Mia_28, каква цигара!?!  #Crazy Да не дойда по мрежата и да ти издърпам ушите...  smile3516 Ще ти ги направя като на магаре, да знаеш... Отсега нататък ще пушиш само пасивно и то по веднъж на ден!  Sunglasses Не забравяй, че бай-Брадър вижда всичко...!!!
Хайде, лек ден и всичко най-най весело!

# 126
КРОКОДИЛ ЧЕСТИТО МИЛА
лека бременост и само щастливи моменти ти желая
ех ако знаеш как го чакахме това испанско бебе
много се радва за теб Hug

момичета  желая ви много спокоен и успешен ден и дайте новите мами да са повечко та да напреднем в списъка Hug  bouquet

# 127
милички,знам,че не е момента да натъжавам обстановката,но на мен ми е едно тъжничко smile3518.снощи,моята дъщеричка ми каза"мамо,кога ще имаш бебенце в коремчето?".тя милата, как да и обесня,че мама загуби бебенцето и че на мен ми е мъчно че точно по това време щях да гушкам пухкаво бебче.дано скоро да се получи.толкова много се надявам да ги даря с този красив подарък за коледа.
извенете ме,но много ми е мъка на сърцето smile3518

# 128
10                                                          11                                                    12
91.rosist                                           101.dona mam4e                        111.Stre4ko                   
92.Wynche                                        102.АНДРЕАНА (myki)                 112.Tiff
93.donsyy                                         103.Меглена (Meghan)               113.GERA
94.Джувка                                        104.reni 7705                              114.Jujka
95.Letisiq                                          106.eli_dm                                   115.Клара
96.hana1                                          107.Яна                                      116.bin
97.Stephanie                                    108. БУБОН-2                              117.Крокодил
98.wwesie,                                        109.Crying Game                         118.Marianads
99.Аngela                                         110.елхичка                                119.dess76
100.New Valia

1000-119=881

# 129
Здравейте момичета!
Честито на новите ни бременлиики-Енти и Крокодилчето!!!Много щастие и красиви мигове им желая от все сърце.  bouquet  bouquet Hug Hug
Мииче много се радвам че ни навестяваш,целувам те и не мога да ти опиша колко се радвам за бебчето което спинка в твоето коремче.С нетърпение чакам и Голди да се похвали.Целувам и ви прегръщам всички.Страхотни сте,ама аз нещо съм на предела на нервите и умората затова само ви чета когато имам време. Hug Hug Hug Peace

# 130
Дидиди извини ме,че те пропуснах-Честит ти рожденник да ви е жив и здрав,много да ви радва и да ви слуша,да расте в едно безгрижно детство. Hug Hug Hug  bouquet

# 131
  • Бургас
kerilain, не се натъжавай, всичко ще се нареди, ще видиш Peace
Моят син пък онзи ден увещаваше мъжа ми в събота да излязат двамата, да намерят едно розово семенце Shocked, аз да го глътна Joy и да стана бременна, защото не искал да спи вече с плюшена играчка, а със жива играчка Crazy И целият този разговор се проведе в такси, а шофорът щеше да падне от смях hahaha Joy

# 132
  • E-CLM & CH-VD
kerilain, не се натъжавай, всичко ще се нареди, ще видиш Peace
Моят син пък онзи ден увещаваше мъжа ми в събота да излязат двамата, да намерят едно розово семенце Shocked, аз да го глътна Joy и да стана бременна, защото не искал да спи вече с плюшена играчка, а със жива играчка Crazy И целият този разговор се проведе в такси, а шофорът щеше да падне от смях hahaha Joy

smile3532  smile3532   В този смисъл, моят бивш шеф разказваше случки от ежедневието на жена си, учителка в детска градина. Става въпрос за деца около 2-3 годинки. Обсъжда се темата "Как се правят бебетата". Едно от дечицата съвсем компетентно заявило: " Аз знам как се правят. Лягат на леглото, мама отдолу, гола, а тати отгоре, по потник".   smile3521   newsm62
Въпросния татко също ни беше колега.....    smile3534 newsm48

# 133
kerilain, миличка не се натъжавай, гледай напред, стискам палци скоро да ги зарадваш  с хубавата новина  Praynig Praynig Praynig

Аз все още не съм казала на дъщеря ми, но снощи реших да опипам почвата и я попитах: "Ти искаш ли да си имаш братче или сестричка?", а тя след известно мълчание ми отвърна: "Не, искам светещи маратонки!"  Joy Joy Joy Щях да падна от смях!!!

Да изпозвам и възможността да поканя Мия и другите, които сега разбраха, че са бременни и терминът им е за август 2007 г., да дойдат в темата за чакащи бебета през август!
berina, какво стана с теб? Нещо ново?

Последна редакция: вт, 12 дек 2006, 14:04 от GERA

# 134
Момичета толкова се вълнувам,че искам да споделя с Вас.Зълва ми която е на 46г. е бременна за първи път,след 8г. неуспешни опити.Толкова съм щастлива че ще хвръкна след малко! newsm44 newsm44 newsm44 smile3535

Общи условия

Активация на акаунт