Бели снежинки навън валят, бебета под елхата ще донесат 11.12.- 17.12

• 15 099
  • 406
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Megan-blg: благодаря за честитката, само да питам познаваме ли се ? Simple Smile

# 196
Добро утро на всички и аз съм от незабележимите, но с удоволствие се възползвах от кафето на Goldie   bouquet Започна да ме обхваща коледно настроение, вчера купих подарък на мъжо и сега се чудя как ще устискам до Коледа да не му го покажа   smile3520, ако стане към него да добавя и  EFP супер ще е
Усмихнат ден, момичета  smile3525

# 197
Аааааа, Меган, моят рядко ходи в командировки и то само за по един ден. Виж, два-три пъти се беше командировал за повече дни и не миряса, докато не се съгласих да тръгна с него Laughing Ама ти твоя що така го отстъпваш newsm78, я си пусни графиката да видя аз дали да се възползвам или да си къткам моя Joy
ами нямам графика още не знам как да си направя  Sad моят работи в Търново и идва да ме вижда всеки месец ...а и го отстъпвам ,щотот е добър в бебеправенето  Embarassed Ама хубаво си знаеш да ходиш с него на командировки ..Тря е аз като теб да правя вече май  newsm78

# 198
Megan-blg: благодаря за честитката, само да питам познаваме ли се ? Simple Smile
Ами все още не се познаваме ..Казвам се МагдЕлена на 19г от Благоевград мога да ви дам снимки ама ми трябват emailcheta  Blush

# 199
  • София
Megan-blg: случайно да учиш в Зем. колеж ? просто името е по-рядко..затова питам

# 200
  • София
Добро утро момичета
Голди благодаря за кафето и аз сега пииваммойто;)
при мен май нищо интересно,но само така минавам да ви видя,да се усмихна ако има някое ново положително тестче.Мойта леля си отиде и сега с нови сили се захващаме с бебеправене,на трудещите се като нас стискам палци и в началото на новата година да се похвалим с най-хубавата новина:)
Лек ден!

# 201
Здравейте, момичета!
Какви са тези, забележими, незабележими Naughty Просто някои пишат доста по-често и по-добре се познават, но такова нещо няма като имаш нужда от помощ никой не отказва, стига да е компетентен де!
Аз да се похваля, вече си имам мъж   newsm44, най-накаря се върна от командировка, цели 14 дни, направо ми беше писнало, хубаво че се говорим безплатно иначе Globul щяха за забогатеят от нас
Снощи като го погнах   1datingluvbed txtloves ми то как ще направим бебе иначе от растояние  newsm03
Голди, иначе за празничното настроение и аз нещо не мога да го усетя, макар вече да ми започнаха празничните изяви, насам-натам, но се надявам да ми дойде настроението в крайна сметка, най-малкото заради голямата почивка, а и чакам една моя приятелка с която не сме се виждали от година и половина, да ми дойде на гости по Нова година, така че ще ми повдигне насторението допълнително!
Момичета, вие можетели да отваряте овулациония календар, аз от вчера не мога, и ви слушам да коментирата графики, та се озадачих  newsm09

# 202
  • София
Добро утро и от мен, брей колко много сте изписали от вчера  Peace
При мен, в работата, декември е много натоварен месец. Като гледам колко хора са си взели отпуска за 27, 28 и 29.12., а нас не ни дават и да си помислим дори за такова нещо  Sad Ама в събота отивам да купувам подаръци (дори не съм измислила какви точно).
А още от сега си мисля какви късмети да пиша за баницата, че това ми е много досадно, а и никога не мога да измисля нещо по-оригинално  Embarassed.
Ние този месец не бебеправим особено. Спрях с тестовете за овулация, БТ не меря изобщо, дори не изчислявах приблизително кога се пада ову-то. Просто реших да си дам малко почивка, че не искам пак да се разочаровам, особено по празниците (сега лелката ще е нормално да дойде и просто ще си я чакам  Tired ) Така че и аз се нареждам за догодина.
Даже казах на мъжа ми да купи тест и да си го държи без да ми го дава, че като се знам може и да не се стърпя по някое време и пак да се депресирам от резултата.
Има някаква вераятност мъжът ми да замине в командировка за 5 месеца  #Crazy и тогава трябва всички опити за бебе ще се отложат за лятото  Close Дано да не го пратят него. Praynig

# 203
Добро утро!

Честито на всички, видяли по две чертички! Лека и безпроблемна!

Вярно, че то било заразно  Grinning
като гледам всяка седмица броят на бременлийките нараства в геометрична прогресия! С тези темпове до края на годината като нищо ще напълним списъка!

Успех на всички и много хубав ден ви пожелавам!

# 204
здравекте момичета
аз само минавам да ви пожелая хубав ден и дано има повечко тестчета положителни днес
на мен ми едно криво Whistling и аз не усещам никакво коледно настроение Tired

sladka_mama
ако искаш идеи за касмети имам готови два варианта с около 20 касмета  Mr. Green

ПП имаме нова мама номер 120. adriana d

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 09:53 от ro6ko_

# 205
Megan-blg: случайно да учиш в Зем. колеж ? просто името е по-рядко..затова питам
Ами щях да уча ,но се отказах ,защото и сестра ми учи там последна година и нейния семестър 360, моя 300 -нямаше как да стане! Ти от къде си?

# 206
  • Бургас
Аз искам да ми се падне от баницата "Малко юначе в къщата ще плаче" Laughing и даже си мисля дали да не сложа няколко такива Mr. Green Обаче като знам, че миналата година ми се падна "Майка ти ще се зарадва, че ще вдигаш пищна сватба" ooooh!, май каквото и да ми се падне все тая. Макар че, знае ли човек, има още две седмици, на моят мъж може да му дойде музата Crazy
Меган, добра идея за командировките, при нас се превръщат в най-спонтанните и хубави почивки, щото все ги удължаваме с два-три дни Peace

# 207
Аз искам да ми се падне от баницата "Малко юначе в къщата ще плаче" Laughing и даже си мисля дали да не сложа няколко такива Mr. Green Обаче като знам, че миналата година ми се падна "Майка ти ще се зарадва, че ще вдигаш пищна сватба" ooooh!, май каквото и да ми се падне все тая. Макар че, знае ли човек, има още две седмици, на моят мъж може да му дойде музата Crazy
Меган, добра идея за командировките, при нас се превръщат в най-спонтанните и хубави почивки, щото все ги удължаваме с два-три дни Peace
То знам какво е да сте сам самички без никой да ви досажда..Е как после да не удалжиш ми кажи  newsm78 Аз до миналата година като ходих при него във В.Търново на наште казвах ,че съм на някакви семинари от даскалото и т.н и все ги  удалжвах с ден два  Joy

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 10:16 от Megan_Blg

# 208
О Gera как си ? Видя ли бебчето вече?

# 209
Megan_Blg , не съм още, чакам моя мъж да се върне другата седмица и ще отидем заедно. Иначе нямам търпение, клиника Малинов е точнпо до нас и все ми идват разни пориви да хукна натам и да се прегледам!

Общи условия

Активация на акаунт