Бели снежинки навън валят, бебета под елхата ще донесат 11.12.- 17.12

• 15 099
  • 406
  •   1
Отговори
# 390
  • E-CLM & CH-VD
Ох, момичета,  да ви се оплача.  newsm45 . Втори ден закъснение и май ми дойде преди малко. Така ме сви корем... изведнъж. Имам и някакво течение, водно и леко розовеещо, но доста слабо, далеч от това, което ми е носила лелката досега  smile3512. На някой случвало ли му се е това? Колебая се дали да пия един нурофен, защото главата ще ме скъса  smile3512 ама като не съм сигурна дали е лелката? Дайте някаква идея, плииийз!  newsm17

# 391
  • Бургас
_Vess_ , ти орално ли мериш, че ми е трудно да се ориентирам по БТ newsm78, може и да е зацапване само Praynig Днес всички явно  страдаме от главоболие ooooh!, за нурофен не знам, по-добре парацетамол или аналгин  Thinking

# 392
  • E-CLM & CH-VD
Да, орално  Laughing, забравих да кажа, сори  Embarassed . Затова са толкова ниски температурите ми. Иначе до днес поддържах висока темп., а обикновено пада до ден-два преди М. Май наистина по-добре да не рискувам с нурофен, ще изпия един парацетамол... а колко го мразя..  Sick. А ако утре лелката се развихри с пълна сила, ще си пия нурофена  Crossing Arms
Да няма някакво слънчево изригване днес, че сме така масово с главоболие?  newsm78

# 393
  • Бургас
Възможно е, освен момичетата тук, майка ми и мъжът ми се оплакваха от адско главоболие newsm78
Стискам палци да е просто зацапване Peace

# 394
Мушморок, ни тъ е срам Crazy, баш по време на пости Mr. Green - защо пиеш дуфастон newsm78
хич не ме беше срам,така се напуках Mr. Green
дуфастон пия миличка от няколко месеца.ми де да знам.така ме кара гинеколога.аз съм с полипокистоза и преди не ми идваше редовно.сега в понеделник ще ходя да ми правят някои изследвания,а като ми дойде на третия ден ще правя хормонални изследвания.започнах да ходя в Торакс при д-р Даскалов и съм много доволна. Hug

# 395
  • Бургас
Бъзикам се - ние понеже все колим прасета по време на пости и свекитата ме пукат от бъзик, че на прасешко погребение ям само хляб и лютеница Mr. Green
Понеже и аз пия прогестеронов препарат, но след ову, та затова попитах, мисля, че си го започнала преди да е засечена овулация, а разбрах, че се пие само през втората част на МЦ; стискам палци за изследванията Peace За д-р Даскалов съм чувала само прекрасни неща Hug

# 396
  • Бургас
Здравейте милички   bouquet
Аз само да се разпиша, да ви пожелая приятна почивка /щото за мен само неделята е почивка за сега/ и дано всички скоро получите подарък две чертички.
Голдиииии в тебе ми е надеждата Praynig А, между другото браво за покупките  Hug И аз искааааам  newsm45 ама ще чакаме коледните премии  Sad
_Vess_ стискам палци да не ти е дошло  Praynig Дано това зацапване е като при мен /помислих си че ми дойде пък то не Naughty/ Пък главоболието тя Дарето го беше казала от силното слънчево изригване. В четвъртък го четох във вестника че в петък също ще е силно.
И аз се чувствам като парцал, все ми е замаено пред очите и явно е от изригванията през седмицата  ooooh!
Момичета искам да ви почерпя. Батко ми днес има рожден ден и много съм щастлива   party023

# 397
добро утро,милички.
на мен не ми добро утрото,защото лелката ме посети тази сутрин.в първия момент ми стана мъчно,но после реших че на съдбата в раотата не мога да се бъркам.когато му дойде времето и това ще стане.
приятен ден на всички

# 398
Добър Ви ден на всички   bouquet
6u6on4eto ммммм тортата е върха -да е жив и здрав роженника!
Като гледам скоро някой ще се похвали с двете чертички ,за което мнгооооооогооо ще се радвам!
При мен нищо ново ..ще изпуснеме овуто ,ама нищо какво да се прави живи и здрави догодина! Embarassed
Goldie ще чакам снимки с рокличките  Embarassed за бельото няма да доаждам  Rolling Eyes
kerilain не се отчайвай ние с тебе ще сме догодина

# 399
  • София
Здравейте момичета,много е пусто тук събота и неделя...
искахда ви питам днес ми е 10ти ден след първия ден на цикъла и видях онова прозрачно течение с което се свързва овулацията,как мислите по-рано ли е настъпила или е нещо друго,аз чак утре мислех да се тествам....

# 400
slan4ogled  здрасти и аз съм на мнение ,че събота и неделя тука е много пусто ама няма как  Hug ами според мен е възможно да е настъпила  newsm78 не съм много сигорна ,ама ако мъжа ти е наблизо го хвани и  Embarassed  luvbed

# 401
  • E-CLM & CH-VD
Здравейте, момичета!   bouquet
Аз се олелих стабилно днес  smile3515 smile3511 , и с чиста съвест си изпих един нурофен. Така, че ако някоя от вас не чака лелката, да я праща при мен, да й видя сметката и на нея  smile3508 box #Sniper fight ! Иначе, аз нали съм си с кратък цикъл, на 25 съм отново на опашката   smile3521 luvbed. Предупредих съкровището вече, така, че умиране има - отърване няма!!!  newsm47
kerilain
, и аз така реших, че съдбата си знае работата.  smile3525
slan4ogled
, всичко зависи от дължината на цикъла ти, и от това, кога ти е ову. При моя 26-дневен цикъл, хубавата цервикална слуз започва още от 9 ден, така, че за твое успокоение може да си направиш едно тестче.  newsm10
6u6on4eto
, Честит рожден ден! на батко ти! Да е жив и здрав!  newsm59    ura    Drunk

# 402
  • София
Ох защо неможе бебетата да стават по-лесно,без изчисления на цикъл,ову..мерене на Т и всякакви такива
Сигурно ще ме сметнете за невежа,пък и при положение че вече имам едно дете,но съвсем не съм наясно на колко дни ми е цикъла,тоест щяхда бъда,но той не е никак редовен
Остава кексенето всяка вечери повечко стискане на палци:)

# 403
Здравейте и  от мен! В края на една  напрегната и изпълнена с очакване седмица. Някалко дена  нямахме нет и ми липсвахте. Повече  от час ми трябваше да изчета всичко. Много се радвам за успелите и виделите двете чертички. Голямо ЧЕСТИТО. Аз пак не съм от тях. Но се  надявам в новата година да се присъединя. Успех на всички.

# 404
здравейте мацки.ама много пусто бееее.аз от вчера не съм влизала ама май не съм изпуснала много.
аз да ви се похваля днес пяхме с милото по магазините.купихме си климатик за новата къща и по един пуловер (докато сложат климатика да се топлим Joy
сега ми е готино на душата въпреки че вече нямаме и един лев настрана заделен.айде на всички спокойна вечер и дано новата седмица е по-добра за всички Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт