Бели снежинки навън валят, бебета под елхата ще донесат 11.12.- 17.12

• 15 099
  • 406
  •   1
Отговори
# 360
Бе много скъпи тия ову тестове, направо ми се къса сърцето  Confused

# 361
  • Пловдив
Саша ти от кои купуваш?Като ти гледам графиката много скоро ще се разбере и ти пожелавам повече да не ти се налага да ги купуваш Mr. Green

# 362
Саша, твоята графика ще я изпринтирам и ще я залепя на нощното шкафче да види мъжа хората какво правят  Mr. Green

# 363
Момичета, спомняте ли си Vessito? Преди посещяваше много редовно този форум и задаваше много въпроси  Grinning
Станала е МАМА, вижте това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=150223.0

# 364
_MEGI_ , миналия месец си взех Клеар ову-10ина лева 4-5 броя+1 за бременност, сега си взех Хоум тест-наливни щот нямаше други 2,60 броя Simple Smile а иначе отпаднах този месец  Sad но не ми е криво, защото ми е първи опит  Flutter
Juturna , сложи я-нека се срамува  Mr. Green ама между нас да си остане-ние сме съвсем пресни, незнам как ще е по-нататък  Rolling Eyes

# 365
  • Бургас
Добро утро ви казвам в тази слънчева, но студена събота Hug

Честито на Мегита още веднъж и се надявам, че ще продължава да наминава при нас  bouquet
Аз днес съм малко по-спокойна, снощи си поговорихме доста с мъжо, той ми се извини, аз му обясних как съм се почувствала и така - сега всичко е наред и вече само се обичаме luvbed, защото овуто мина отдавна. Ще се помотая още малко тук и тръгвам на шопинг терапия Mr. Green

# 366
Бързам, но да кажа на Зайо. Ову тестовете след овулация също отчитат хормона на бремеността.
Мисля, че просто си бременна. Успех в тестването с тест за бременност и да ни информираш. Hug

И на Голди-стискам палци за тази перфектна графика. И приятно харчене на парички. И аз много обичам да го правя. Laughing

Хубав ден на всички виртуални приятелки. Hug  bouquet 

# 367
Добро утро и от мен!При нас съботата е студена и с една голяма пелена от мъгла  #2gunfire което значе ,че няма да имам днес разходка  #Cussing out
Виждам ,че имаме нови попълниеня на който пожелавам да си тръгнат скоро от тука и да са в "Отчетени"!  bouquet
Да ви кажа аз съм много отчаяна с моя мъжо пак ще изпуснем овуто и ме е много гадно вече  Sad
Айде чакам да се похвалят вече някой с двете чертички  EFP!Аз няма много да ви пиша  smile3505,защото няма смисъл с моя приятел като сме на 350км от въздуха не може да си направим бебе smile3511 cry

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 11:26 от Megan_Blg

# 368
ех мила Megan_Blg и аз съм почти в твоето положение  Sad само дето твоя мъж си е в Б-я и е по-близичко, можеш да го изненадаш някой път примерно, а моя почти нон-стоп е в чужбина и всеки път май изпускаме ову-то заради тия пътувания, а пък не може всеки път с него да ходя...малко скъпо ще излезе...  Wink
от въздуха няма как да стане уви   Mr. Green
ама все някога и при нас ще дойдат дечицата, важното е да не се отчайваме  newsm10

# 369
здравейте и от мен.много ми е кофти днес,нещо съм настинала,всичко ме боли.и сега с какво да се лекувам,като незнам дали съм бременна.
абе,момичета вазможно ли е гърдите да ми са наедряли...сутиена ме стиска.и какво означава това,мога ли да се надявам за EFP.не е ли рано за такива промени.о,ужас много въпроси в главата ми,много нещо.

# 370
mackomacko  да права си ,че ще дойдат ,ама за това с мойте изненади е невъможно в момента  Cry знам,че ще дойде и нашият ред да се похвалим с 2 чертички ,ама по някога така се отчайвам  Sad нямам никакво настроение за празници след като сигорно няма да може да ги прекарам заедно с приятелят ми задари тъпата рабато..дори елхата ,която украсих вчера не ме зареджа с настроение.. #2gunfire
Е,много се извинявам за мрачния пост   bouquet Ама и времето при мен е мрачно ..всичко е мрачно  Cry
kerilain  -вземи си направи един тест и дано е +   bouquet

# 371
  • Бургас
kerilain, кога трябва да НЕ ти дойде?
mackomacko и Megan_Blg, ще ви бия, ей Mr. Green Какво е това мрачно настроение Crossing Arms Я последвайте моя пример с шопинг-терапията; действа безотказно, в момента се чувствам безкрайно щастлива Party Crazy

# 372
Goldie браво на теб чиличка  Party мен ме уволниха в началото на декември и сега без работа без пари няма да купувам подаръци  #2gunfire а и без мъж  Mr. Green направо съм само за снимка  baby_neutral

# 373
  • Бургас
Megan_Blg, моля те не се отчайвай Hug Като изпадна в безизходица, си повтарям, че за да се подредят нещата, първо трябва да се объркат възможно най-много. Аз бях в такава дупка преди две години и половина и точно когато си мислех, че по-зле не може да стане, ми се струпаха сума ти неща и после постепенно всичко взе да си идва на мястото Peace Не можеш ли ти да отидеш при мъжа си за празниците Thinking Работа ще намериш, а подаръчета можеш да приготвиш и с малко средства и повече фантазия Peace Парите са необходимото зло според мен, като говорех за шопинг терапия, имах предвид дори и нещо мъничко. Имала съм случаи, в които съм изпадала в ужас как ще си платя наема, но купуването на една фибичка или пакетче с подправка /която не използвам обикновено/, или нещо дребно за хапване, което обикновено не си позволявам да ям, наистина са ме правили нов човек. Е, в последния случай щастието е било примесено с вина, че съм лепнала мазнинки някъде Mr. Green.
Стискам палци при теб нещата вече да вървят само към по-добро оттук нататък Hug Praynig Peace

# 374
kerilain, кога трябва да НЕ ти дойде?
на 17.12.,т.е.утре.оле,ако знаете какво силно главоболие имам.болката е отзад.мога ли да пия аналгин.направо ще се  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт