Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните емоции и преживявания, които се споделят по време на дискусията?
Какви са някои от основните желания и поздрави, които се изразяват в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват пожелания за успешна седмица, поздравления за рождени дни, споделяне на лични преживявания и тестове за бременност, както и обмен на опит и подкрепа помежду си. Форумът служи като платформа, където участниците изразяват своите емоции, надежди и притеснения относно бременността и бебето.
-
Какви са някои от основните емоции и преживявания, които се споделят по време на дискусията?
-
Какви са някои от основните желания и поздрави, които се изразяват в дискусията?
-
Какво предизвика недоволството на една от участничките във форума?
-
Каква беше целта на участничката, която предизвика недоволството?
дойде ми... С един ден по-рано даже!
кандидат таткото каза: "не губете кураж идва следващ тираж", така че по Коледа, както сме и почивка.......

(къде ги намирате такива вкусутии)
тогава трябва да ми дойде, но ако има 2 чертички обещавам да ви почерпя
))) Иначе гледам , че повечето от вас следят ову , ЛФ , мерят си температурата , аз това не съм правила никога.Ако някой ми каже от къде да си взема тези тесчета за ову , поне за температурата разбрах , че се мери всеки ден след като се събудиш , но къде слагаш термометъра и къде записвате резултата не разбрах.Какви са тези графики също не разбрах? Сега ще си помислите тя се бъзика с нас нищо не знае

.днес още повече ме болят гърдите,пък и корема как ме заболя.....тъз гадна лелка няма ли да ни остави намира.
къш,марш от този форум,гадино такава