Бели снежинки навън валят, бебета под елхата ще донесат 11.12.- 17.12

• 15 099
  • 406
  •   1
Отговори
# 345
Момичетааа  smile3511 newsm45 дойде ми... С един ден по-рано даже!
Това пък значи обаче, че Mia 28 се оказа права и Овуто ми е било на 13-тия ден, не на 15-тия
НООО нищо Naughty кандидат таткото каза: "не губете кураж идва следващ тираж", така че по Коледа, както сме и почивка....... smile3508 txtloves txtloves txtloves
Лек и успешен ден на вас и ....... лелката съм я прибрала тоя месец , за вас само положителни тестчета!!! Hug

# 346
zaio, и аз незнам. Този месец за първи път си правих ову тестове и дори не видях отрицателен резултат-късно ги започнах и беше +, втория също, третия също  Rolling Eyes но проявих въображение-видя ми се по-бледа и не го броя него за да не се обърквам защото беше 14ти ден, пък цикъла ми не е много дълъг.Ама и аз съм една несериозна и за бой.  NaughtyСпрях да си меря БТ точно преди овуто  ooooh!

nez Не се ядосвай-може би детенце иска да е везни  Wink

# 347
Здравейте момичета! Днес минавам само да се разпиша  Hug
Саша, страхотен коктейл   Heart Eyes (къде ги намирате такива вкусутии)
Аз да си споделя - не меря Т, даже и тестове за ову не съм си правила още, карам го на груби сметки, ама следващия месец ще се поправя, а днес ми е едно напрегнато, гърдите ме болят, даже кекс не ми се прави (учудващо), то и мъжа ми го няма, ама  newsm78

# 348
Айдеееее, уйде коню у реката. Връщам се от вецето, ще се олеля доста скоро, сега съм на мъчителни зацапвания. Confused Нищо, другият път  Grinning

# 349
момичета, благодаря за ведрото посрещане  Hug
и аз се надявам скоро да ви зарадвам с добра вест...най-вероятно някъде по Коледа, че ако не е станало нищо и този месец  Sad тогава трябва да ми дойде, но ако има 2 чертички обещавам да ви почерпя  Mr. Green
а сега ви оставям, че нещо ми е нервно, мъжа ми вече втори ден май няма да успее да се прибере в бг заради тъпата мъгла  Confused не стига че и овуто май изпуснахме тоя месец...

# 350
Здравейте , Момичета !
Аз чак към 10.30 се събудих , последно време много ми се спи , а вчера да не казвам на работа цял ден се прозявах и заразявах с мойте прозявки колежките Simple Smile))) Иначе гледам , че повечето от вас следят ову , ЛФ , мерят си температурата , аз това не съм правила никога.Ако някой ми каже от къде да си взема тези тесчета за ову , поне за температурата разбрах , че се мери всеки ден след като се събудиш , но къде слагаш термометъра и къде записвате резултата не разбрах.Какви са тези графики също не разбрах? Сега ще си помислите тя се бъзика с нас нищо не знае Simple Smile така си е .Ще ви бъда много благодарна ако ми обясните.Ако някой може да ми изчисли кога е била овулацията ми , но ако трябва да се следи тем. е съм го правила , последния ми цикъл беше на 8.11 до 13.11. Така , че очаквах около 7 , 8 или 9. 12 да ми дойде , но това не стана теста за бременност се оказа отрицателен. А на всяка една от вас която е видяла заветните две чертички желая безпроблемна и лека бременност. Благодаря ви предварително за отговорите Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 12:22 от rose_madder

# 351
  • E-CLM & CH-VD
Иначе гледам , че повечето от вас следят уво , ЛФ , мерят си температурата , аз това не съм правила никога.Ако някой ми каже от къде да си взема тези тесчета за уво , поне за температурата разбрах , че се мери всеки ден след като се събудиш , но къде слагаш термометъра и къде записвате резултата не разбрах.Какви са тези графики също не разбрах?

Здравей! Тестове за ову (уво-то е за мъжете, края на казармата   Laughing ) можеш да си купиш от аптеката. Повече инфо за температурата и меренето можеш да получиш тук и тук, а информацията, свързана с цикъла можеш да нанасяш в Овулационен календар , след като се регистрираш. Успех!   bouquet

# 352
  • София
Здравейте и от мен

Понеже Рошко се е запътила за изпит, хващам ви една нова мама от нашите отчетни, munka77 - за хубавото списъче! Mr. Green

Радвам се че всички сте си изтеглили хубави късметчета от баничката, а освен тях, макар че е рано още но- пожелавам ви една по-успешна от тази нова година, по- здрава, по-щастлива, пълна с повече любов, хубави емоции и за всяка- шумна детска глъч! Hug
Банално звучи да се настроите позитивно и да правите добри неща, но според мен това е разковничето- на добрите хора се случват добри неща! Peace
Благодаря на всички за навременните съвети и за радостните поздравления, сигурна съм че скоро тук няма да остане нито един ник, който да ми е познат  Praynig
Прегръщам ви силно и ще ви наобикалям пак, не сте се оттървали  Wink

# 353
NEZ и аз май ще те последвам smile3516.днес още повече ме болят гърдите,пък и корема как ме заболя.....тъз гадна лелка няма ли да ни остави намира. newsm75къш,марш от този форум,гадино такава smile3508

# 354
  • Бургас
Мацки, нещо ви подгони мързелът в петък следобед; хайде, живнете
- по едно мартини за повдигане на духа Wink
- това за бремелинките
Мен още ме тресе нервата и затова не пиша, че съм отврат днес; още повече като никой не се хвали Mr. Green

# 355
Хм, обичам мартини  Heart Eyes, "разбито, а не разбъркано", довечера съм на клуб с приятелки, така че го оставям за тогава  Wink. Благодаря Goldie  Hug

# 356
Голди, това с мартинито е чудесна идея в петък следобед. Може пък да стане традиция...

# 357
  • София
berina, благодаря ти, мисля че днес съм готова да опитам всичко, като свърша работа ще мина през някоя аптека да си го купя.

# 358
  • София
Ех че хубаво коктейлче, Голди, благодаря Simple Smile
За Рошко- нова мама, Stefito_17.
Хубава вечер Simple Smile

# 359
Хубава вечер, момичета! Hug
Няма да мога да ви чета почивните дни, но стискам палци за много положителни тестчета!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт