Бели снежинки навън валят, бебета под елхата ще донесат 11.12.- 17.12

• 15 099
  • 406
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте момичета  Simple Smile чета ви от известно време и май е време и аз да се присъединя към вас да си споделяме радостите и неволите Simple Smile
с мъж ми бебеправим вече 2 месеца, ама нещо още няма резултат, ама има време де, не че не ми се иска, но явно бебето не става бързо Wink
само дето се притесних малко, че се оказа, че двамата сме с различни резус фактори, но изчетох доста материал по въпроса (и тук във форума също, естествено), медицината доста е напреднала вече  Laughing
goldie мила, не се притеснявай толкова, знаеш ги какви са мъжете и хич не ни разбират, давай малко по-ведро Коледа идва  Wink и мерси за прекрасното кафе  Hug, точно още ме мързи да отида да си направя
успешен ден на всички ви   bouquet

# 331
mackomacko,добре дошла при нас.  bouquet

# 332
  • Пловдив
Честит петък!!!!
mackomacko  Добре дошла и дано не се задържиш  Hugдълго тук
Голди с твоите кафенца ме изкушаваш само-и ще взема да пропия и аз кафе Mr. Green

# 333
Здравейте, момичета  bouquet!
Минавам набързо и за всички, които чакат новини от мен, ще кажа, че вече си имам още едно сърчице, освен своето собствено Heart Eyes! Едничко де, за всички, които очакваха двойни новини - сори Mr. Green Laughing...
Крокодил, чакай да те хапна, че отдавна не съм те яла, пък и ти добре го понасяш Mr. Green! Максимума на лутеалната фаза казват, че е 16 дни, а не 14 Naughty. Когато ЛФ е с непостоянна дължина, тест за бременност се прави на 18-я ден след ову Peace. Това последното никой не го спазва, де Mr. Green. При Берина случая на е такъв обаче - тя си е бременна Laughing. Берина, много лека бременност и не се ядосвай за дребни неща. Ти по - добре от всеки друг знаеш дали си бременна или не Hug  bouquet!
Гера, ще се моля за теб и за бебето ти! Всичко ще е наред, ще видиш Praynig Hug!
Момичета, желая ви много приятен и изпълнен с предпразнични емоции петък!  bouquet

# 334
  • Бургас
Ани, честито ти сърчице, любима  bouquet Heart Eyes
Момичета, благодаря ви много Hug Трябва ми време да се съвзема Cry

# 335
Добро утро, момичета!
Mia_28 - честито сърчице! Hug
rose_madder - стискам палци! Praynig
крокодил -   bouquet
Goldie - не му се впрягай на мъжа, в последно време си мисля, че мисията им на този свят е да ядосват жените! Hug
mackomacko - добре дошла и дано скоро ни зарадваш с положително тестче!  bouquet
Хубав петък!

# 336
  • Бургас
Голди мила горе главата   bouquet Hug Те мъжете понякога не се усещат, поплачи си пък после се успокой и се усмихни  spoko hug Пък ако мислиш че така ще ти олекне му набий шушоните на твоя мъж, да види кой кого  bash box Амаха ще ми обижда милото момиче. Той не знае ли с кой си има работа.
Гера кураж мила и дано се оправяте бързо  newsm51 newsm17
Берина кажи и на зълва ти че не и прилича на всичкото чакане и надяване и подкрепа която си и дала да говори така, защото дабро се получава само като дадеш добро. Аз така уча детето си.  newsm10
Моля да бъда извинена. Просто толкова ме е страх.
Лек ден момичета и хайде почвайте тестчетата че Коледа идва. Пък тези дето не са успели за Коледа не се притеснявайте  hugще дойде ама с месец закъснение, те нашите пощи нали ги знаете какви са  smile3515

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 10:49 от 6u6on4eto

# 337
  • Пловдив
Mia_28   Честито сърчице!И не забравяй че обеща да пишеш в Първи признаци-кои са и в коя седмица започнаха при теб Hug
6u6on4eto ох милта напълно разбирам притеснението ти(и аз минах по този път за съжаление с неуспех накрая)-дано всичко е наред при вас Heart Eyes

# 338
Mia_28 ,честито ти второ сърчице ,мила!  bouquet
Ама ,защо пак искаш да ме ядеш ,като знаеш ,4е не ти се усладих първия път? Laughing Виж:
Какво е Лутеална фаза?
Лутеалната фаза, наричана още `дни след овулацията’ (DPO) е тази част от цикъла, която започва след овулацията и завършва в деня преди следващия ви цикъл да се появи. Обикновено трае около 14 дни и не варира с повече от 1 ден при всяка жена

Максимума на лутеалната фаза казват, че е 16 дни, а не 14 Naughty
Кои са тези дето го казват ,за да понауча малко повече! Thinking
Да,при стрес ,пътувания ,смяна на климат се получават аномалии ,но ти сама виждаш ,че случая не е такъв!
pretty , Hug!
Весел петъчен ден на всички!!! Hug   bouquet

# 339
  • София
Добро утро и мен, момичета.  Hug

Днес съм със страшен гърлобол, ужас просто, не можах и да спя снощи от това. yu5 Така че днес ще съм на чай, мнооооого чай, лимони и мед. Дано да има ефект, че много ми е терсене, а утре мислех да ходя за коледни подаръци.

Goldie, мила, явно ти трябва време да се поуспокоиш.  spoko Желая ти по-бързичко да ти мине...

mаckomаcko, добре дошла, и хайде да повлечеш крак и дружно с останалите момичета да се местим в отчетните.  bouquet

rose_madder, успех ти желая и да се похвалиш после.

Juturna, разчитаме всички на твоята вълшебна метла.  clean

# 340
  • София
ro6ko, успех на изпита, стискам палци.  Peace

# 341
Крокодил, прочети и тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=9228 Mr. Green. Наистина, случаите, когато ЛФ = 16 дни са много по -редки, отколкото, когато е до 14 дни, но това е факт Peace. Общо взето, важното е лутеалната фаза да не е под 10 дни - това е. Но максимума не е 14 дни, както твърдиш ти Peace.
Шушонче, недей така, сърчице се чува около 7-8 седмица, спокойно. Плюс това мен ме гледаха на вагинален - на коремен нищо не се чу. Виж, пиши ми на лични или в отчетни за юли, защото наистина не е коректно тук да си пишем за тези неща. Ние имаме едни проблеми - момичетата тук - други. За това съм съгласна Peace. Спокойно, всичко ще е наред! Hug
МЕГИ, не съм забравила, миличка, ще пиша непременно още днес и ти пожелавам приятно четене Heart Eyes Laughing Hug!

# 342
Здравейте   bouquet, така искам да кажа по нещо хубаво на всяка от вас, ама ме мързи  Rolling Eyes Embarassed
Затова ще се отсрамя с нещо вкусно и нетипично за сезона:

Да ви е сладко  Simple Smile

# 343
Добро утро на всички.
Благодаря на Голди за кафенцето.
Рошко успех миличка на изпита.
Сладка мама,да ти препоръчам нещо за гърло ако искаш.Мен ме мъчеше от две седмици и приятелката ми каза-"Прополис с невен"/спрей/.Супер за два дни ми мина гърлото, сериозно.Можеш да го пробваш!
Искам отделно да благодаря на всички че ми вдигнахте настроението снощи като Ви четох.Вчера бях цял ден с приятелката ми и малко се поразсеях.Но много е вярна приказката,че приятелите се познават в беда.Аз дори не ви познавам, но мога да заявя че всички сте ми приятелки и много,много ви обичам.Благодаря ви момичета че ви има.На последък съм страшно чувствителна и за всяко нещо ми се плаче.А и след вчерашната случка ...........Както и да е да е днес съм по-добре,но ще изчакам още един, два дни докато пак направя тест!Просто незнам вече какво да мисля.
Крокодилче и Миа_28,ох много ме обнадеждихте,дано да е така както смятате! PraynigМного се обърках този месец,защото за първи път меря Т и си засичам ову,и незнам при мен колко е ЛФ.Пък и цикала ми всеки месец е различен тъй като на скоро спрях противозачатъчните. newsm78

# 344
Здравейте мили момичета Hug.Първо искам да честитя на всички видели двете чертички и да им пожелая лека и безпроблемнна бременост  bouquet.Аз от оста време не съм писала тук,но винаги когато имам възможност ви чета  Grinning.Просто работата ми е такава,че в момента нямам никакво свободно време дори и събота и неделя съм на работа  Close.За съжаление малкият ми се разболя и днес съм си в къщи и използвам веднага да се включа и най- вече искам да ви питам нещо,защото много странни неща ми се случват newsm78.Този месец  не съм си мерила БТ единствено съм ползвала тестове и на 5 и 6.12 тестовете бяха положителни. Преди четри дни имах обилна белтъкообразна ЦС и реших да си направя пак тест за ову.За мое най-голямо очудване теста пак беше положителен newsm78.И така вече четри дни поред тестовете за ову са положителни newsm78.Лелката я очаквам на 19.12. Ако някой може да ми обясни на какво се дължи това много ще съм благодарна  bouquet
Пожелавам ви лек и усмихнат ден на всички и предварително ви благодаря  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт