Отговори
# 90
Здравейте!
Има ли някъде първа серия на "Капан" с превод?
Ако може да пуснете линк!
Благодаря предварително:kissing_face:

Вече успях да гледам серията "Капан" с превод и съм впечатлена от сценария. Особено ми хареса краят на серията. Това, че с плана си Умут задейства неконтролируем процес, в който отново дете стана свидетел на убийството на баща си, поставя отново въпроса - има ли смисъл отмъщението. Води ли отмъщението до нещо добро и градивно или само руши съдбите на хората и душите им?

# 91

Ето с руски субтитри

До сега не съм видяла да е излязъл някъде БГ превод, а и не виждам в никоя от групите за превод да го рекламират или споменават. Така че БГ буквички ще има по- късно или изобщо няма да има. Но историята си струва, сценария е поамериканчен и с типичните турски разтежения

# 92
Аз го гледах на руски език тук - https://turkserial.org/lovushka/3225-lovushka-vse-serii.html

# 93
Пуснаха втория фрагмент за епизод 2

# 94
Пуснаха втория фрагмент за епизод 2

За първи път да ми хареса как плаче. Дори като Миран сълзите му не бяха толкова трогателни.
В първи епизод и сега във фрагмента се разбира какво е истинска мъжка тъга и сълза. Браво на Акън, перфектен!

"Ти си надеждата на това семейтво
"

# 95
Втория фрагмент е с добре изпитания и любим за турския зрител похват - тежка драма. Дано привлече повече зрители, защото на мен сериала ми харесва и изобщо не искам да го финализират.

Още малко ми остава да доизгледам от серията, но изобщо не съм сгрешила като казах, че е поамериканчен. Дори и музиката, и песните, които използват в него.

Ето този момент, който ми е един от любимите откъм заснемане и режисьорски поглед, и който така добре се вписва и в победата на адвокат Умут, и в самия Акън, е озвучен с песента "Денят на страшния съд"

# 96

Ето този момент, който ми е един от любимите откъм заснемане и режисьорски поглед, и който така добре се вписва и в победата на адвокат Умут, и в самия Акън, е озвучен с песента "Денят на страшния съд"

[/center]

Цвети
, благодаря за тези гифчета Heart Тази сцена с излизането беше гвоздея на епизода според мен.
Толкова сила, увереност, смелост, самочувтвие, решителност и страст излъчва в тези моменти, дори без думи се вижда, че нищо и никой няма да го спре да изпълни плановете си. Музиката засилва тази внушителна походка и макар само за секунди, в нея има леки танцувални движения. На мен ми приличат като на "Танц на победата".

Различен е Акън, много различен от всички други роли изиграни преди това. Ясно все вижда колко усилия хвърля във фитнеса. Направил е гръб като на олимпииски гребец. Grinning Харесвам прическата му, само една идея по-брадясал да го оставят, но и така става Stuck Out Tongue Winking Eye

# 97
Дени, по този повод се заиграх с някои моменти, които са ми едни от най- силните в епизода + музиката

Заповядайте... и дано ви хареса поне толкова, колкото и на мен

# 98
Спорна нова седмица, дружки. Nature Sunny
Да не забравите, че края на тази седмица преминаваме към зимното часово време, връщаме стрелките с час назад.

Цвети, благодаря за визуалното музикално оформление. Flowers Hibiscus
Не знаех за какво се пее в нея, но беше ясно, че по някакъв начин следва да допринесе за тежестта на въпросната сцена. Прочетох, че повторението на 1 серия е имало приличен рейтинг, силно се надявам 2-та серия да е с по-добри резултати, така де искам да имаме шанса да видим как ще разгърнат историята.

Вече е наличен и превод на финалната серия на Легенда, изключителни благодарности към преводачката за положения труд и отделено време. Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
В началото на темата Цвети е добавила линк към бг превода. Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 99
Здравейте!
Ползотворна нова седмица!

Започвам я с превода на песента Judgement Day/Деня на страшния съд.
Нека е поздрав за всички любители на Капан и Акън

Денят на страшния съд

Усещам как пода се тресе и стъклото започва да се чупи.
Въздухът става все по-тънък с всеки дъх, който поемам,
Спокойствието преди бурята, можете да чуете падането на щифт
Никога не съм бил клаустрофобичен, но сега стените се затварят вътре
Пресякох всяка линия, наруших всяка граница
И сега е време за възмездие, защото църквата, в която отидох
Не е толкова свято
И така, ударете ме, отнесете ме
Дълговете се дължат, време е да платите
Приближете се до това, което заслужавам, ето деня на страшния съд
Няма да бягам, вината е моя
Твърде дълго отричам всичките ми престъпления
Цялата любов, която взех
Всички сърца, към които се обърнах, мразя
Сърцата лесно се чупят, когато сте направени на сянка
Пресече всяка линия, пречупи всяка граница
И сега е време за възмездие, защото църквата, в която отидох
Не е толкова свято
Удари ме, свали ме
Стоя на портата
Готов съм да посрещна моята съдба
Изчисти душата ми, че не е късно
Така че донесете на съдния ден
Удари ме, свали ме

# 100
Цвети, благодаря за поздрава! Много хубав клип си направила за силните мъже. Мъжки клип - артисти, музика и текст ни подготвят за сериозността на миналите и предстоящите събития в сериала.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 20:44 от nedlen

# 101
Пуснали са Озет и сники за 2 серия

По-младите Гюмушай се опитват да унищожат доказателствата след убийството на Барту от Гювен...
Демир е доволен, че Гювен се е справила със задачата. Гювен е щастлив да види бащината любов на Демир, каквато не е виждал досега. Джерен се сблъсква с миналото си, докато се опитва да изправи баща си пред правосъдието след инцидента. Това минало я разтърси дълбоко. В същото време Серен се доверява на Умут ден след ден. Тя решава да разкрие своите тайни за баща си и детството, които не може да каже на никого. Това е емоционално важна стъпка за Джерен.

Умут търси начини да накара Демир да признае, че той е мозъкът зад убийството на Барту. Махир, Умай и Умут преценяват плана си за отмъщение, след първоначалния шок. Умут кара брат си и сестра си да почувстват неговата решителност в процеса. Докато Демир обяснява решението си за връзката си с Луна на семейството си, Умут съобщава на Демир някои неочаквани новини за Луна. Демир е изненадан от тази информация. Докато Гювен носи психологическите руини на престъплението, което е извършил, той създава ситуация, която никой не очаква. Междувременно Умут се готви да предприеме важна стъпка в своя план за отмъщение.

# 102
Здравейте!

Ами, аз го давам от сутрин до вечер на кафе, така че да свикна и вас. Не е задължително да го пиете.

Ново от Ръза в ИГ

Феновете намират Ебру и в Америка

И настроение от

Кая Тегин

Улу Едже

Мей Джин

Едип Тепели с малката си дъщеричка. Прекрасни снимки

# 103
Част от втора серия на сериала "Капан" в аванс.

# 104
Цвети, принципно кафе обичам да консумирам и отказвам само в краен случай, та благодаря.

В отрязъка Джерен споделя на Умут, че е отровила баща си за да помогне на майка си. Как се споделя нещо толкова дълбоко лично с някой, който не ти е така близък. От друга страна тази постъпка от миналото й ще промени по някакъв начин мнението на Умут за нея като в очите му вероятно и тя ще е жертва на Демир, както неговото семейства. И някак по на място ми идва коментара на хакерчето към Умут че май бил влюбен в нея, ако хронологията на събитията е тази последователност разбира се. И  като почнат да се зараждат чувства на привличане няма да го терзае толкова съвестта.

Я да се порадваме преди лягане на гърбината в бяло на "олимпийския ни гребец".

Да не пропусна и Ебру.

Общи условия

Активация на акаунт