Отговори
# 105
Здравейте!

Честит Имен Ден на всички именници!

Този колаж е озаглавен "Първи срещи"

Днес е деня на Капан.

''мръсния'' адвокат, известен с името Чънар/Умут

и разголената душа на човека Умут

Първи епизод завърши с "... и историята се повтаря"

# 106
От колажа на първите срещи на Акън с любимите му в сериалите, на сърце ми е срещата на Рейян и Миран. Дали защото в нея участват Ебру и Акън или защото я е снимал Джем, но за мен тя е като магия.

daniela1504, ако не греша тази снимка на Ебру е от София. И друга нейна снимка  от София съм виждала. Пред Народната библиотека или пред Народния театър се беше  снимала.

# 107
Страхотен колаж са пуснали за обявяването на последния час

# 108
Тази седмица в тази група има озвучаване на руски език на "Капан" в открит достъп. Сега е повторението на части от първа серия. С началото на серията ще почне превода.

https://vk.com/turkiee

# 109
Цитат
nedlen
Oт колажа на първите срещи на Акън с любимите му в сериалите, на сърце ми е срещата на Рейян и Миран. Дали защото в нея участват Ебру и Акън или защото я е снимал Джем, но за мен тя е като магия.
Абсолютно и безрезервно споделям мнението ти Недлен. А вероятно и по голямата част от съфорумките, така де иначе защо биха следили темата..... Grinning Аз и друг път съм писала макар да харесвам и други актьори/рси, или екранни двойки, АкРу с техните Реян и Миран, успяха да ме докоснат, ама така да ми въздействат, че да ме провокират да се разпиша във форумната тема. Не ми омръзва да си попреглеждам отрязъци с тях, ако не цели серии. Да го наречем магия или ефекта на РейМир, но факт те са ми слабост и това е.

Цитат
nedlen
daniela1504, ако не греша тази снимка на Ебру е от София. И друга нейна снимка  от София съм виждала. Пред Народната библиотека или пред Народния театър се беше  снимала.
Така е, аз другата съм я виждала, но тази не бях, а и се вписваше вечерно. На нея може да и липсва Барселоната, но друго си е да се облегне на куполите на Ларгото/Дондуков. Grinning

Цвети колажа тематично е много сполучлив.

И да си дойдем на темата за адвокат Умут,  приканва за тазвечершния танц, давай Акън да те видим как ще сте с новата партньорка на дансинга.....

# 110
Уау,какъв епизод!Аз съм очарована от всичко .Сценарий, актьорска игра,режисура,музика,сцени,картина,всичко е прекрасно.Браво!Плюя им на  турския рейтинг.Страхотно качество показват.

# 111
Уау,какъв епизод!Аз съм очарована от всичко .Сценарий, актьорска игра,режисура,музика,сцени,картина,всичко е прекрасно.Браво!Плюя им на  турския рейтинг.Страхотно качество показват.

Да си призная не успях да гледам днешния епизод и нямам идея кога ще имам време да гледам, но от споделянията в Twitter разбирам, че е бил много добър. Явно танцът на Умут и Джерен е бил вълнуващ щом се споделя само той. Цитатът на Lusy показва, че не само чуждите фенове са доволни от епизода, това е чудесно.
Дано рейтингът се вдигне, за да има повече шансове да остане сериала на екран.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 23:52 от DeniAra

# 112
"КАПАН" - 2 серия,  озвучка,  руски субтитри

https://turkru.tv/lovushka-2-seriya.html

Зад камера

От акаунта на гримьорката...

С малкия Умут

С мама....

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 07:02 от Stella2021

# 113
Здравейте!

Всяка лъжа се разкрива

Интересен първи фрагмент за 3 епизод. Много по- динамичен от останалите досега.

От това, което гледах през 1 серия и снощи най- добре представят образа на Гювен или по- точно казано на мен най- ми харесва неговото представяне. Достатъчно екранно време без да ти омръзне или отегчи. Показано стегнато, същественото от образа и характера на Гювен

Луна много красива като булка

# 114
# 115
Здравейте!

Днес РД има Емир Бендерлиоглу/Махир

Снимки зад кадър

Мете зад кадър от 2 епизод

Снимки от Капан, качени от помощник режисьора (качвам само някои от тях)

# 116

Знам, че сме на вълна "Капан" и адвокат Умут/Чинар, но трябва да видите и чуете, как руски симфоничен оркестър изпълнява музиката на Hercai.

https://twitter.com/Halimezgenakru/status/1585985068048203776?s= … 0oGmhfTrIZegNL-hw

🖤Halime🧡
@Halimezgenakru

Şu bi gerçek ki, yıllar geçsede bu efsane dizi ve bu efsane çift asla unutulmayacak! 🧡🖤💫💫🙌🏻

#EbruŞahin #AkınAkınözü #ReyMir

Факт е, че този легендарен сериал и тази легендарна двойка никога няма да бъдат забравени, дори след години! 🧡🖤💫💫🙌🏻

"Никоя победа не минава през цветна пътека"

# 117
А, Дени, вълната на Вятърничав няма да се разбие в бреговете. Всяка друга ще мине и ще замине, но Вятърната ще остане

Ново от Ебру, с надпис "Петък"

# 118
Готина Ебру. Харесва ми стил в ежедневието.

Капан го чаках, но съм Отвикнала да гледам 3 часа турски сериали. Информиран се от мрежите и от вас.
Гледах танца не ми хареса особено.
Акън с очилата и тузарската визия е супер
Пътят на отмъщението.

# 119
По начало саутрака на Вятърничъв е много сполучлив, а така с оркестъра на живо се е получила красива и въздействаща интерпретация. Това концерт с музика от сериали ли е или не уточняват?

Да ви кажа във втората серия на Капан, много ми дожаля за Гювен, не изглежда лош човек. Миличкия не стига че е лабилен, ами колкото и да се старае каквото и да направи за да угоди на баща си, Демир едва ли някога би изпълнил неистовото му желание, да му повери ръководството на семейната фирма.
По повод Демир още в характеристиката му беше заложено, че е контролиращ човек, той е самата сила - контролирал е жена си, децата си изобщо не е бил лесен. За да стигнат до там жена му и Джерен да го тровят. И не ме изненада това, че накара собственото си дете да убие. За момента не може да надмине в качеството си на злодей Дюндар от "Черни пари и любов" - ако сте го гледали дизито, оня не само че ползваше незконния си син за мръсни поръчки и незаконната си дейност, ами стигна до там в един момент да го отвлече, упои и отнеме единия му бъбрек за да спаси собствения си живот, понеже имаше спешна нужда от трансплантация...

За танца на УмРен не съм чела коментари как е възприет от повечето зрители, Дени писа че е имало доста суперлативи, но на мен не ми въздейства. /то след рейханитата на РейМирчетата може ли да е друго.... Stuck Out Tongue Winking Eye / Опитвам се да не бъда предубедена за Бансу, красива е добре стоят с Акън, но чувствата и емоциите които пресъздава как пък грам не могат да ме докоснат. Гледам я как страда и плаче е ми все едно статуя рони сълзи. Лицето и ли е такова, до липса на харизма ли е не мога да определя, но за съжаление не е от актрисите, които като гледаш как се разкъсва душевно и на теб ти иде да ревнеш, ако ме разбирате.... Така ми беше и във "Вътрешен човек". На вас как ви се струва от позицията на обикновен зрител, дали получава главните си роли поради спонсорство, или има талант, но няма харизма...... Примерно "Луна" ми е много по атрактивна и интересна от към актьорска игра и присъствие на екран.

Цвети, колажите с Реян и Миран са радост за очите ми... Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт