Честит Имен Ден на всички именници!

Този колаж е озаглавен "Първи срещи"

Днес е деня на Капан.

''мръсния'' адвокат, известен с името Чънар/Умут

и разголената душа на човека Умут

Първи епизод завърши с "... и историята се повтаря"

Аз и друг път съм писала макар да харесвам и други актьори/рси, или екранни двойки, АкРу с техните Реян и Миран, успяха да ме докоснат, ама така да ми въздействат, че да ме провокират да се разпиша във форумната тема. Не ми омръзва да си попреглеждам отрязъци с тях, ако не цели серии. Да го наречем магия или ефекта на РейМир, но факт те са ми слабост и това е.

/ Опитвам се да не бъда предубедена за Бансу, красива е добре стоят с Акън, но чувствата и емоциите които пресъздава как пък грам не могат да ме докоснат. Гледам я как страда и плаче е ми все едно статуя рони сълзи. Лицето и ли е такова, до липса на харизма ли е не мога да определя, но за съжаление не е от актрисите, които като гледаш как се разкъсва душевно и на теб ти иде да ревнеш, ако ме разбирате.... Така ми беше и във "Вътрешен човек". На вас как ви се струва от позицията на обикновен зрител, дали получава главните си роли поради спонсорство, или има талант, но няма харизма...... Примерно "Луна" ми е много по атрактивна и интересна от към актьорска игра и присъствие на екран.