Усмихнаха ме реймирските колажчетата с коледно настроение, подгрявка за предстоящите семейни празници.
Благодарение на вас успях да понаваксам и с актуалните новини относно нашите любимци. И двете фотосесии на Акън ми харесаха, но сякаш дуетната малко повече. С Бенсу на екрана може да не са химични, но на снимките изглеждат много добре, а и самостоятелните му са
. За Капанчето какво да кажа, днес успях да наваксам с последните два епизода, излиза че Мете е бил наясно с местоположението на майката на Джерен и Гювен, и разбирайки че УмРен я търсят я е преместил. Подозирам че е наясно и с това, че тя не му е родна майка, иначе ще излезе, че е достоен син на баща си. За сега не съм сигурна в каква посока ще поемат сценаристите, струва ми се че историята с Мете е решена в последствие. И ме радва, че сериалчето няма да го финализират с 13еп, и не съвсем. Иска ми се да гледам Акън в този образ, харесва ми визията му, стайлинга, образа на Умут, но от друга страна ми се загуби интригата, няма съспенс. В едно от интервютата си Акън споделя, че като е прочел сценария на Капан, е направил аналогия със сериала Езел, с какво вълнение и интерес са го следили. Въпросния Езел не го загледах, не ми допадна. Аз пък правя аналогия със Ичердето, толкова ми се искаше Капан да е поне толкова вълнуващ като него, с всяка следваща серия имаше тръпка, вълнение, не знаеш какво ще последва. В моите очи това беше един страхотен, успешен проект, добре че го изгледах когато вече беше завършен и преведен, а тук нещо ми се загуби интригата. За 13 серии могат да си развият прилично историята и го приключат, а наш Акън да си избира следващ проект и дай Боже с по химична партньорка. Но щом продуцента е уточнил, че продължават да снимат дано сценаристите успеят да ни върнат крими тръпката в историята, любовната е загубена кауза. Може въпреки рейтинга, продажбите в чужбина да са задоволителни, иначе късния час мен нещо ме успива. Акън смени ли мениджърката си или не, че и там имаше някаква драма?
Споделено от Брат Ръза.

Колажчета с АкРу

даже и случайно не успяват да го сгащят на външните снимачни сетове. Възможно е да не е бил на снимките дето изтекоха с Ебру в колата, иначе все щяха да го щракнат.