Отговори
# 435
Момичета благодаря за пожеланията, макар че и аз никога не съм празнувала имен ден, до колкото ми е известно такъв се води на 17 декември, https://e-zdravey.com/bg/chestvame-sveti-danail/. Погледнах за датата 11-ти и изглежда производно. В последните години сякаш стана модерно всяко име да има празник, разлистиш ли православното календарче всеки ден е с името на някой светец, респективно нечии имен ден. Сещам се преди време се изненадах на Иванов ден по повод племенника Калоян, че бил именяк щото Калоян означавало стар Иван. А да не ви казвам как се учуди преди години баба ми, пак на Иванов ден обажда се на братовчед ми да честити на дъщеря му именния ден, тя се казва Ива, и тогава с изненада разбрахме, че те и чествали имения ден на Цветница, щото имало върба наречена Ива. За себе си мога да кажа уважавам големите именни празници като например: Ивановден, Гергьовден, Никуден, Василовден и т.н...., останалото ми се струват изгъзици. Какво се казваше в една поговорка може да сме безделници, но не сме без празници. Както и да е да сме живи и здрави, преди всичко.
Усмихнаха ме реймирските колажчетата с коледно настроение, подгрявка за предстоящите семейни празници.
Благодарение на вас успях да понаваксам и с актуалните новини относно нашите любимци. И двете фотосесии на Акън ми харесаха, но сякаш дуетната малко повече. С Бенсу на екрана може да не са химични, но на снимките изглеждат много добре, а и самостоятелните му са Nature Fire.
За Капанчето какво да кажа, днес успях да наваксам с последните два епизода, излиза че Мете е бил наясно с местоположението на майката на Джерен и Гювен, и разбирайки че УмРен я търсят я е преместил. Подозирам че е наясно и с това, че тя не му е родна майка, иначе ще излезе, че е достоен син на баща си. За сега не съм сигурна в каква посока ще поемат сценаристите, струва ми се че историята с Мете е решена в последствие. И ме радва, че сериалчето няма да го финализират с 13еп, и не съвсем. Иска ми се да гледам Акън в този образ, харесва ми визията му, стайлинга, образа на Умут, но от друга страна ми се загуби интригата, няма съспенс. В едно от интервютата си Акън споделя, че като е прочел сценария на Капан, е направил аналогия със сериала Езел, с какво вълнение и интерес са го следили. Въпросния Езел не го загледах, не ми  допадна. Аз пък правя аналогия със Ичердето, толкова ми се искаше Капан да е поне толкова вълнуващ като него, с всяка следваща серия имаше тръпка, вълнение, не знаеш какво ще последва. В моите очи това беше един страхотен, успешен проект, добре че го изгледах когато вече беше завършен и преведен, а тук нещо ми се загуби интригата. За 13 серии могат да си развият прилично историята и го приключат, а наш Акън да си избира следващ проект и дай Боже с по химична партньорка. Но щом продуцента е уточнил, че продължават да снимат дано сценаристите успеят да ни върнат крими тръпката в историята, любовната е загубена кауза. Може въпреки рейтинга, продажбите в чужбина да са задоволителни, иначе късния час мен нещо ме успива. Акън смени ли мениджърката си или не, че и там имаше някаква драма?

Споделено от Брат Ръза.

Колажчета с АкРу

# 436
Ново от Ебру и Акън

# 437
Ебру както обикновено е топ оф дъ топ, изглежда прекрасно, това дали не е момент от предподготовка сет.
Тя поне пуска по нещо макар и съобразено, ама тоя Чачо е като фантом, да не кажа че е по зле и от Акън, добре че има стабилна фенмаса, Феми ти си му фен Number One Ill даже и случайно не успяват да го сгащят на външните снимачни сетове.  Възможно е да не е бил на снимките дето изтекоха с Ебру в колата, иначе все щяха да го щракнат.

От мен две импровизирани гифчета дето ми хванаха окото.

От бекстеиджа за фотосесията на химиците

Айда е лайкнала снимките на момчето, любимото бабче не го пропуска.

След дружната вечеринка тези двете са се последвали, вече ще спя спокойно Grinning

Не разбрах, този ли е новия мениджър на Акън или за сега само го е последвал, но още няма нищо офицялно?

Гюлчин и Джем Гърджъ са се отбелязали на вечеринката на OGM
А ти Ебруш нерде си?

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 21:25 от daniela1504

# 438
Дани , предполагам е от подготовката на лейдис и джентълмен новата снимка на Ебру. Готина е. Нехир стайл. В началото снимаха отделно вече имат и общи сцени. Запознанството и промяната в живота на Сейгън.
Ебру отсрамва каста никой не качва нищо и режисьора. Там е строго секретно селфи с екипа или пейзаж не пречи.
Като казвам, че Чаго е Невидим не се шегувам:joy: така си снима проектите.
Никъде не могат да го издебнат не се забавлява , живее извън Истанбул в Зекаракьой.
Там е от затворен тип и живеят много от турските звезди. Богаташки комлекс е.
Отдавна ходи на работа като фантом Joy
Акън е по социален от Чаго и с фенове си комуникира, което е важно. Вярната фен маса се изнервя и с право. Сам ще си е виновен като му намалеят феновете. Ако изобщо му пука за това. Angry
Чакаме след НГ да се раздвижат с Шивача от Нетфликс.  
За Ичерде не само в твойте очи е успешен и вълнуващ сериал. Фактите говорят и рейтинга. Визията му е ТОП. Най- добрата след Емировата, където си е естествен. Всяка неделя хората в мрежите отбелязват Сарп Съндай.
На Ичерде сценаристите са мъже и наблегнаха на екшъна и братската история. Капан го пише жена и е нормално да е романтик настроена.  
Капан за постоянно ли е с този късен час ?
В праймтайма ще излъчват мастър шефа.

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 23:48 от femmi2

# 439
Партито на ОГМ

От сторито на Джем

От сторито на Ебру

От сторито на Гюлчин С.

Предполагам, че утре ще излязат още снимки от партито.

# 440
Да ти кажа за Ичердето, не знам какъв е бил рейта, аз първо го загледах по Бтв-то и като ме зариби разтърсих се и видях че го има преведен, ама с такова нетърпение преминавах сериите, и то без превъртане, беше като маратон. Е добре де някой сцени с Бенсу може да съм врътнала но само тях, по обясними причини. Там доста се беше постарал за физическата си форма, личеше си че е тренирал яко, а двамата с Арас са огнена комбинация. Който не го е гледал да го налазва, аз пак бих го повторила, свалените серии си ги пазя на компа. Аз също съм любопитна как ще е в Джентъмена, но с партньор като Ебру трябва да е в добра физическа форма.

Явно догодина ще е годината на Чачо от към излъчвани заснети проекти. Колкото и да е скромен, в което няма лошо, не всеки обича да парадира с популярността си, хубаво би било все пак да има макар и малко обратна връзка с феновете си, поне от уважение към тях. Иначе личния му живот си е негова лична работа. А когато се излъчва негов проект има ли активност от негова страна, нещо като споделяне в социалните мрежи или даване на промо интервюта? Тогава поне дава ли признаци на живот, излиза ли от дупката си? Склонен ли е да участва в дуетни фотосесии за списание, то като има тв проект ГГ обикновенно имат и обща фотосесия?

Капан са го преместили в 22:30 и за мен си е късно по някое врене заспивам, а и като гледам рейта е паднал още, та си мислех щом продуцента потвърди че не възнамерява да го финализират с 13еп, а ще си изкара сезона, вероятно има нещо предвид, дали добри продажби в чужбина........ Акън колкото и нескромно да звучи има стабилна фенмаса особенно в Латинска Америка.

# 441
Да сложа малко новинки. Вече разбрахме, че Ебру е на партито на ОГМ...

Ебру ще снима фотосесия за някакво списание (не разбрах кое)

и снимки от екипа на Джентълмен, те също са на партито

А тези са от ден 16 на снимките

# 442
Дани , аз го гледах и в реално време и след това и по бТВ.
Не помня с точност, но си беше стабилен. С Арас са много добър екип и си химичат. На финала продуцента направи страхотна гала вечер която още се помни. Тойгар Ашъклъ изсвири музиката създадена за проекта.  
За формата в джентълмен ще се постарае. Убедена съм!
ЛЖ си е тяхна работа говоря по принцип  няма как да не се обсъжда. Двамата с Акън имат еднакъв вкус. Половинките им са известни заради тях.  
За Чачовата да не почвам.... Има хубава фигура и това е. Не си дава зор да работи ,фъфли ужасно.
Държи се на положение и се съобразява с ашкъма ще не ще. Какво харесва толкоз в нея иди та разбери?
На въпросите ти не прави кой знае каква реклама ,нито мениджъра му. Публикува тиизърите и това е. Няма снимки с екипа. Фотосесия заснема и интервю. Досега не сме виждали обща с партньорка за списание.
2023 г. ще е силна от към проекти за кариера му и ще го виждаме на събития.

Докато пиша и сте публикували интересни неща. Ебру с фотосесия.  
Партизана го няма на партито.  Да се смееш ли или ядосваш?!:head_band:
Толкова проекти засне с Гювентам. Не могат да го задължат.
Карджъ е бохем и социален. Хакан Биджичи от Джентълмен е там както и други. Много звезди присъстват ,които снимат за тях. ОГМ  изпреварва компанията  на Керем Чатай . Япъма с Присъда се задържа успешно два сезона.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 00:38 от femmi2

# 443
Ето я и нашата красавица, стилна и елегантна както винаги

# 444
Стилна и нежна е Ебру.
Интересно на кое място е партито?

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 11:52 от femmi2

# 445
# 446
Добър ден.
Още една нова снимка от фотосесията.
Прекрасници!

И тази е супер

А тази от предстоящия епизод

Не може да се отрече , че са много красива двойка.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 15:45 от LucyE

# 447
Здравейте!

Много хубав купон са спретнали ОГМ. Личи си, че всички са се забавлявали.
Феми, нали пита за журналисти. Да имало е. Има и интервю с Ебру, но още го няма в YouTube и превод няма още, като излезе ще го кача. Не разбрах и къде е била забавата, може би по- късно. Излязоха и още клипчета от вечерта.

# 448
Гюлчин е написала името на мястото на купона, на който са били с Ебру - Dada Salon Kabarett.

# 449
От сторито на фризьора на Джентълмен

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 13:47 от cvetansk

Общи условия

Активация на акаунт