Отговори
# 450
Ето я и нашата красавица, стилна и елегантна както винаги

Извинявам се, коя е тази актриса?

# 451
Намерих част от интервюто (превода е машинен)

„Много обичам работата си, Джеди също обича своята, така че се опитваме да създадем баланс, няма да напусна работата си, взех проект, засега ще идвам и ще си отивам. Говорим за работата си, но не се намесваме в решенията на другия за нея, винаги се подкрепяме в този аспект"

"никога не може да има проблем (с Джеди), свързан със сцените, защото това е моята работа, каквото и да трябва да направя, каквото и да се нуждае героят от мен, каквото и да трябва да направя, винаги го правя и той ме подкрепя"

https://twitter.com/i/status/1602582961953669123

# 452
Не съм се и съмнявала, че Джедко ще я подкрепя и няма да прави сцени на ревност, заради работата й.
Светско момче е, няма нищо общо с ортодоксалните турци. Късметлийка е нашето момиче, намери си харно момче.

# 453
Интервюто с Ебру от снощи

Ебру и Джем на купона на OGM

От днес
Ебру на честването на 5-тата годишнина на Дефне, дъщеря на Джанер и Гюлден Осман

И ако някой ме редува, или някой да сложи резюмето за епизод 9 на Капан, излязло е.

# 454
С това кратко изказване, Ебру само потвърди това, което представлява връзката им през последните две години, а именно връзка основана на взаимно доверие, свобода, уважение и разбира се обич. Да не забравяме че през изминалите години, тяхното си беше връзка от разстояние, което по никакъв начин не им се отрази, или поне не видяхме някакви признаци на нечия болна ревност и грозни циркове. Та Синева много съм съгласна с изказването ти. Склонна съм да вярвам, че ДжЕбру са сродни души с общи интереси, дано да са все така щастливи и да си хортуват дълги години. За Ебру последните 2-3 години наистина бяха успешни, и в личен и в професионален план, дано е така и за на пред.

Аз пък ще постна тази съпоставка на любимия режисьор и нашата прекрасна лейди с две години разлика,
в полза на Джем Кърджъ,  Ебру не е мръднала.

# 455
Дани , така е уважението и доверието е важно.
Актьорството не е лесна професия.  
Ко трябва да се пошегувам Джеди по добре да не гледа еротик  изпълненията на джентълмена:joy:

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 19:29 от femmi2

# 456

Озета за 9 епизод на Капан

Докато Джерен е съсипана от горчивата истина за майка си, тя получава най-големия си морален тласък от Умут. Междувременно, Умут опитва се да осигури непрекъснатост на плана, като утешава Джерен. Умут и Джерен решават да последват Мете, за да разберат истината.

Демир е шокиран, че Мете е убил Сюлейман. Това е неочакван ход, който той не очакваше от Мете, но в известен смисъл проработи. Докато Демир и Мете търсят начини да унищожат тялото на Сюлейман, те също се опитват да не бъдат хванати. В същото време Демир иска да вземе предпазни мерки, знаейки, че тези, които следват Сюлейман, ще последват и Мерал. Но Мете е единственият, който знае местонахождението на Мерал и той ще каже на Демир за това при едно условие.

Детето на луната умира. Гювен е единственият свидетел на това събитие. Тъй като Луна се страхува от реакцията на Демир, тя моли Гювен да запази тази тайна и да не казва на никого. Гювен пред очите на баща си се страхува отново да бъде замесен в ситуацията с Луна. Точно в този момент папараците представят на медиите с фалшиви заглавия снимки на Гювен и Луна в болницата. Тази новина няма да е добра за Гювен и Луна.

Мете отива да провери Мерал. Когато плановете не вървят така, както екипът иска, Али решава да тръгне след Мете. В същото време ще се появи още едно неочаквано име, което преследва Мете, това е Демир. С този рискован ход Али рискува всякаква вреда, която може да му навреди!

# 457
Той Джеди след като удържа преживя стоически гледката на РейМирчетата и химията, която пресъздаваха на екрана три сезона, и не се поддаден на психологическия натиск и на фенските пристрастия, смятам че всичко останало ще го преодолее независимо кой й партнира. Както казва Ебру, би приела да изиграе всяка роля която хареса и като професионалист ще направи каквото изисква образът от нея. Да не забравяме прословутата Реймирска целувка на моста, а пък във филма може да отпуснат нещо повече, макар да стана ясно че няма да наблягат на естеството на професията на джентълмена.
Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

И нямаше да е зле фантома да се беше появил да ги видим заедно на снимка,
ама опасен потаен темерут ще излезе този твоичкия убавец, Феми.

# 458
Дани ,ти сега ли го разбра:joy: Добре, че е със стабилна фен маса.

Джеди не е ли гадже на Ебру след Вятъра ?
Няма да наблегнат на професията ще има такива сцени. Това е НФ няма лабаво.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 20:21 от femmi2

# 459
Ръза също е бил сред поканените на партито.

Джеди и Ебру са заедно от лятото на втори сезон на Вятъра. Целия трети сезон са си във връзка. Успяха да преодолеят разстоянието и нищо не им попречи да се оженят. Радвам се, че Ебру попадна на мъж, който я разбира и уважава работата й, който не й се меси в решенията. Важно е да работиш това, което харесваш, а те и двамата явно обичат това, което правят и не си пречат един на друг.
Снощи снимката с този имидж на Ебру първо я видях качена от Джеди. Личи си колко е горд с нея.

# 460
ДжЕбру, мисля че се загаджиха лятото след края на 1-ви сезон на Вятъра, значи 2020г. Аз в началото смятах, че са някакви жълти клюки и не го приех на сериозно, в последствие не съм задълбавала, излизаше инфо и споделени моменти от тях и с тях, но принципно не се ровя много в личния живот на любимците. Писала съм че двамата не са хармонична двойка, като дългун и малчо са, но това не е най важното, щом заедно се чувстват добре, нека са щастливи. А те до момента само потвърждават, че отношенията им не са били показен пиар за пред хората, или отношения на пук за пред други хора, както някой фенове смятат. За Джеди и Сандра разбрах покрай АкРу. Нито единия нито другия от половинките им ме дразнят, щом толкова време са с тях, не е без причина. По важното е те да са щастливи и да се чувстват добре един с друг. Докато пиша видях че Цвети е уточнила по въпроса за връзката им. Джебру показват и изразяват взаимна гордост и то не без повод.

Чачо съм го гледала само в КБ и Ичердето, и в двата ми хареса както и самите сериали. ОС не беше моето, та не съм го гледала само откъси, но да питам защо го съсипаха с кофти финала на 2-ри сезон вместо съвсем логично да си го приключат в стил ......и живели дълги години, предполагам е било от алчност за повече кинти, но 3-ти не се задЪржа дълго?

А да спомена че наскоро попаднах на някакви доста разюздени сцени с темерута и партнсьорка, има солиден опит момчето, не зная от филм или сериал са, ама си бяха доста горещи направо за червена точка 18+  и  100% е било материал за някоя платформа.

По повод резюмето за предстоящата серия на Капан, не очаквах че Мете е убил шофьора, а че само го е отвлякъл, явно наистина няма скрупули, Даже и Демир трябва да се замисли. На финала на серията ми се стори че тази иницятива на Мете малко го притесни.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 20:42 от daniela1504

# 461
Цитат
А да спомена че наскоро попаднах на някакви доста разюздени сцени с темерута и партнсьорка, има солиден опит момчето, не зная от филм или сериал са, ама си бяха доста горещи направо за червена точка 18+  и  100% е било материал за някоя платформа.

За тези ли става въпрос от Протектор са за Нетфликс. Партнира му Айча Туран.  

Огнен Звяр е много са ми любими как я опира до стената и си е дибидюс след това.  
Моралистите ги праща да пасат не му дреме и си върши работата,както всеки ще направи.  

Режисьора си го бива

❤️‍🔥❤️‍🔥💋🤪 18 плюс

Скрит текст:

После ще отговоря на въпроса

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 21:40 от femmi2

# 462
Ооооооо да, направо препотиха екрана, шегата на страна, но това е професионализъм, актьорите се раздават на макс според нуждите на сценария и ролята, без излишно неудобство, просто работа. Да видим ще има ли нещо подобно и в Джентълмена. Протектора някакво фентъзи ли е?

# 463
Ооооооо да, направо препотиха екрана, шегата на страна, но това е професионализъм, актьорите се раздават на макс според нуждите на сценария и ролята, без излишно неудобство, просто работа. Да видим ще има ли нещо подобно и в Джентълмена. Протектора някакво фентъзи ли е?
Какво фентъзи, това си беше откровена еротика! Flushed
Не знаех, че турците правят подобни филми?! Мислех, че не стигат по-далече от държане за ръка и някоя открадната целувка. За мен целувката на Ебру и Акън беше върха на турската еротика.
Пък то, ти да видиш!
Айча е много сладка, беше гадже да на Йозджан Дениз. Доста смела за турска актриса го раздава, но не е женена все пак, че те турците са много ревниви.
Джедко може да е широко скроен, но е турчин, не знам как би понесъл толкова горещи сцени.

# 464
Синева, за Протектора имах предвид дали е жанър фентъзи, за какво точно става въпрос в него. Иначе такива сцени посмъртно не можеш да видиш по тяхната телевизия, а по държавните канали ъпсурт, моралистите ще се гътнат, преди да имат възможност да стигнат да пускат възмутителни жалби до тюрк сем. Цифровите платформи изглежда са неприкосновени, и колкото и да пискат не може да им се бъркат, след като можем да видим заснети и излъчени подобни сцени. Като се сетя какво възмушение предизвика копченцето на раздора във фрага на Вятъра, спомняте ли си, та в последствие свалиха и преправиха фрага, след което преработиха и епизода, но в конкретния случай, това беше всяко зло за добро.

Общи условия

Активация на акаунт