💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 11/

• 55 015
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Хоп-Троп  
Знам кой е атрактивният актьор, като външност, но играта му е като дърво... Само чакам същият този актьор да се покажа с евентуална половинка. Такова плюене ще настане от неговите екзалтирани фенки. Няма да бъде одобрена, защото той е извънземен Бог и никоя не го заслужава.

А тези двамата така си паснаха, че взеха и еднакви навици да имат.

Скоро няма да видим такава невероятно красива и харизматична двойка, като ХанКер.

# 136
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи.“
Умберто Еко.

Не чакайте, бъдете щастливи днес, тук и сега Heart

„Колко спокоен би бил животът без любов! Колко безопасен, безбурен… и колко скучен!"

Не скучайте за нищо на света, правете любов Heart Eyes

„Много съм благодарен, че се събрах с млади приятели и работя с тях за постигане на равенство между половете. Слушането на техните предизвикателства и техните идеи за преодоляване на тези предизвикателства ме кара да чувствам, че промяната е възможна и че заедно можем да я направим. Според последния доклад на ООН за жените, ако продължим с това темпо, равенството между половете ще се постигне едва след 300 години. Трябва да ускорим напредъка и мъжете трябва да поемат активна роля в него. Мъжете трябва да се събират по-често, да говорят за своя опит и да бъдат упорити, за да намерят начини за премахване на неравенствата. Това събитие е първата от срещите, които ще проведем заедно с младежи и девойки. Ще продължим да се срещаме с младежи, да повишаваме информираността си и да обсъждаме трансформиращата роля на мъжете в изграждането на равнопоставено бъдеще.“

Цитирани по-горе думи са на Керем по повод 8та годишнина на HeRorShe. Взех ги от страницата на организацията в нета https://www.heforshe.org/en/heforshe-turkiye-celebrates-its-8th- … -bursin-and-youth
От HeForShe наричат Керем "адвоката на HeForShe"

# 137
Здравейте Animal Bee

Линде, благодаря за интервюто. Flowers Hibiscus

Много се радвам, че видяхме Ханде , но тези кадри от кафенето в стил "Биг брадър" защо бяха показани и като цяло защо са били заснети изобщо? Нещо пикантно ли са очаквали да заснемат? Всеки ден се изумявам от наглостта на журналистите, мнението ми за тях е толкова ниско, мислех, че не може да падне повече, но ето, че се случи. Joy

Скорошна бележка в пресата каза: Керем Бюрсин търси справедливост не за себе си, а за сектора. Той е истинското представителство на „мисли глобално, действай локално“. Той непрекъснато надига глас по тези важни въпроси. Той има златно сърце.

Хареса ми този фенски колаж, ето превода:
Ти си начинът, по който се отнасяш с майка си , начинът, по който се отнасяш към охранителя или сервитьора , ти си усмивката, която даваш на непознат, обещанията, които изпълняваш, ти си "ела, аз ще ти помогна" , ти си "извини ме, че те нараних". Ти си това, което си , когато никой не те гледа. Не си нищо, което имаш, ти си всичко, което даваш.

# 138
Здравейте, момичета ❣️

Как сте? Честит петък 🌺

Възползвам се от обедната, за да напиша някой и друг ред в темата 🌼

За да не тръгват излишни слухове 🤣 от журналистическите кадри на Ханде, държа да уточня, че господинът с нея е стар семеен приятел и не трябва да се влага нищо повече 😀

Ханде е иначе ослепителна и няма да скрия радостта си, че не се потвърди проекта с Бурак. 😁

Хубав ден на всички 💋

# 139
  • София
Гери, благодаря че уточни, с кого е пила кафе вчера Ханде. Защото и аз, като Поли се чудех, защо е нужно това детективско снимане от тези папараци. Какво ли са очаквали да видят. Та после да пишат шок, шок шок, Ханде има нов любовник. Ама тя не е толкона наивна и глупава така демонстративно да го прави, та всички да я видят. Защото, ако не са " папите ", друг ще я разпознае и снима.

Радвам се, че Ханде е по-спокойна. Започва да излиза от шока за Мави. Така трябва. Нужно е да се стегнат и мобилизират. Да вярват в щастливият край. Вярвам, както винаги, че това фъстъче ще се пребори с предизвикателството и ще я видим здравичка и още по-щуричка.

Да ви кажа честно и аз мисля, че точно сега не е необходимо партньорство на Ханде с Бурак. Аз него много го харесвам. Той е чудесен артист, но в момента около него има една негативна атмосфера и неминуемо това ще се прехвърли и върху Бамби. И без това се чудят, от къде да е ударят, това сега е излишно.

Въртя, суча, опитвам се да съм безпристрастна, да погледна през очите на тези, които никак не искат да виждат тази двойка заедно в живота, защото тя за него била "токсична" връзка, но... все до едно и също заключение стигам. Тези двамата са двете половинки на едно цяло. Вярвам, че и те самите са го разбрали. 

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 14:02 от БлагаВест

# 140
Нови снимки на Ханде Ерчел  за Marie Claire Türkiye.
Прекрасна, много красива и страхотна.

# 141
  • София
В знак на съпричастност с Мави, на която се наложи да си подстриже косичката заради лечението, мама и тати също се подстригаха.

Прочетох, че така тя е понесла по спокойно това, че е трябвало да се лиши от косата. Тя е плакала и не е давала да я подстригват. Затова Гамзе и Джанер първи са минали през тази процедура, за да види малкото памуче, че не е толкова страшно.
Всичко възможно правят за да може тя да не почувства, че е различна. Всички са си сложили понпони на главите и на снимката пише: "Веселим се"!  Колко ли може да се веселят в тази ситуация, но се налага...

# 142
В знак на съпричастност с Мави, на която се наложи да си подстриже косичката заради лечението, мама и тати също се подстригаха.

Прочетох, че така тя е понесла по спокойно това, че е трябвало да се лиши от косата. Тя е плакала и не е давала да я подстригват. Затова Гамзе и Джанер първи са минали през тази процедура, за да види малкото памуче, че не е толкова страшно.
Всичко възможно правят за да може тя да не почувства, че е различна. Всички са си сложили понпони на главите и на снимката пише: "Веселим се"!  Колко ли може да се веселят в тази ситуация, но се налага...

Колко благородно от страна на Гамзе и Джанер така показват обичта си към марката принцеса.
Кураж на семейството трябва да са силни заради Мави .

Биге за Alem

# 143
  • София
Този Бурак Уяр е режисьор.
"Бурак много обича Ханде"

А на самата снимка отдолу се е обърнал към Керем: @thebursin  Истината боли Keрем!

Хм, много интересно, какво се случва?        

# 144
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Линде, Бурак помагаше на сета, не е режисьор. Даже се е снимал в сериала, в епизода, в който щяха да се събудят един ден женени и с две деца. Игра портиер пред офиса на холдинга. Бакшиш му даде Серкан и пита колата от Измир ли идвала. Satisfied
Ханде и Керем постоянно го питаха кого харесва/обича повече от двамата. Сладко се съревноваваха на сета.

"Испанската преса отрази премиерата на „En El Corazón De La Ciudad“ в Испания. Статии за сериала бяха написани в почти всички интернет портали за новини."

След прожекцията на филма се очаква да има интервю. Дали ще присъства Керем не става ясно. Може да е с част от екипа, режисьор, продуценти...

# 145
Чакам с нетърпение да се запозная с историята на Офлаз. Със сигурност няма да е имало преди такава в турското кино.

И докато чакаме новините, аз се поразравям в архивите от младините 🤣 на Ханде и Керем ❤️

# 146
Ново от Башак

Неслихан

# 147
  • София
Слънчице, благодаря ти за пояснението.
Обаче виж как се е представил този Бурак в Инстаграма.  Filmci означава  режисьор. Предполагам, че са го използвали при такива малки поддържащи роли, за да не наемат други артисти.

Тези снимки с Керем нови ли са?

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 22:26 от БлагаВест

# 148
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен съботен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 149
  • София
Добро утро момичета.  Нека започнем с красива усмивка, която винаги носи добро настроение.  

Не закъсняха очакваните атаки от страна на този жалък господин Билял. Този господин не спира да плюе и да клевети Ханде. Не разбирам, какъв му е проблема и защо толкова недолюбва това момиче. Ето, че се потвърди това, за което писах малко по-назад в темата. Че не случайно е направен този запис от кафенето, за да има някакъв мотив да се препише нов любовник на Ханде.

Цитат
Онзи ден Ханде Ерчел разговаря с гадже 2 часа в Етилер. Беше в добро настроение.
📍Актьор, "Кога ще се върнеш на екран?" „Чакам подходящия момент и подходящата работа. Сценарият трябва да се усвои в мен”
.

Забележете, какви лъжи бълва този недостоен човек. Ханде Ерчел разговаряла с гадже 2 часа в Етилер. А в същото време клипа на който е заснета Ханде трае малко повече от 4 минути. Два часа двамата стоят и разговарят на празна маса само на по една минерална водичка. Какво ли толкова си бъбрят та са забравили да си поръчат нещо. А самите сервитьори търпеливо ги чакат да се наговорят и да задържат масата без консумация.  Не му ли тежат на съвестта всичите тези лъжи, които пише?
Ето го самият клип, отново го качвам, за да се види колко време е била в кафенето Ханде. Може ли два часа да я чака шофьора й, а и самите папараци? Пълни измислици, само и само Ханде да бъде представена, като една лека жена. Много ще ми бъде интересно какво ще пише, ако един ден Ханде и Керем се появят заедно? Сигурно тогава ще се чуди на Керем, как така е простил всичи "изневери" на Ханде. Чакам го с невероятно нетърпение.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 12:10 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт