💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 11/

• 55 007
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Клипове на Керем от 8-та годишнина на He For She.

https://twitter.com/hanker_updates/status/1583101736402964485

Тук е цялото видео

https://www.instagram.com/p/Cj8PluGoAVm/?hl=bg

"Преди 1 месец днес празнувахме 8-ми рожден ден! 🎉 С говорителят на He For She Керем Бюрсин, както и заедно с млади активисти от различни градове на Турция, говорихме за равенството между половете и възприятията за мъжественост. Нашата цел е свят, в който е гарантирано равенството между половете."

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 19:20 от midnight__sun

# 121
Ново и от Ханде, за баланс 🙃

# 122
Flowers HerbЗдравейте и лека вечер, момичета!
Това ме зарежда с оптимизъм!
ГОЛЯМА ... ХАНДЕ ЕРЧЕЛ!

В социалните мрежи жужи ... Твърденията са, че тази визя от снимката е направена от Ханде в подкрепа на боледуващите от рак. Колко е красиво СЪРЦЕТО ТИ прекраснице?

Заслужаваш ... ЛЮБОВ!

# 123
Ханде си е сменила кейса на телефона. Снимката на Мави я няма, но името й е тук. 😏

# 124
  • София
Днес Дилара, най-добрата приятелка на Ханде, има рожден ден. Ето за къде е пътувало нашето красиво момиче.

"Разбира се така започнахме..."

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 21:24 от БлагаВест

# 125
Ново видео с Ханде

"Тя казва, че не прави много, освен да прекарва време със семейството си, тя иска точното време и правилното нещо за работа. Единственото нещо, което има значение, е сценарият, в който тя се чувства добре, независимо дали проектът е цифров или телевизионен. Тя благодари за тяхната чувствителност към Мави."

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 20:27 от Snimi

# 126
Какво ли я питат журналистите? Може би за Мави?

Сладурки

# 127
  • София
Ослепително красива Ханде!    

Феновете са с невероятно чувство за хумор. Ето как са илюстрирали папараците, които дебнат да хванат Бамби за интервю.

А Ханденце се прави на изненадана...

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 21:51 от БлагаВест

# 128
Копирам един коментар от видеото, което Сними е сложила.

"Красавица 😍😍Винаги мила, грижовна, топла, искрена и грациозна като лебед. Не се е променила през годините."

Добър вкус има дамата...тa и ние така. Flowers Hibiscus Smirk

Лека нощ! Nature Sparkler

# 129
  • София
Това е краткото интервю с Ханде днес. Ето какво разбрах от автиматичният превод. Не претендирам за изчерпателност. Много пъти преводите не са напълно точни.

Журналистите са я засекли още преди да влезне в кафето. Тя им е казала, че ще седне за малко и ги е помолила да я изчакат. На излизане се е спряла и отговорила на въпросите им. Не се знае самоличността на човека, с когото тя се е срещнала. На въпроса как е, тя е отговорила, че се чувства добре. Попитали са я с какво се занимава напоследък. Тя е отговорила "Повярвайте ми, в момента не правя нищо. Прекарвам време със семейството си".
Попитали са я дали е приела нови оферти. Тя е казала, че засега няма нови оферти. Все още чака подходяща. На въпроса, какъв е критерия й, тя е казала, че най-големият критерий за нея е да го хареса. На въпроса къде предпочита да играе, на платформа или на телевизия, Ханде е казала, че за нея това е без значение. Единственото, което е важно е сценарият. На провокативният въпрос "Приятелите ти добре ли са"?, тя отговаря: "Ние сме добре".  (Така и не се разбира, за кои приятели точно става въпрос). А на въпроса за Мави, Ханде благодари за вниманието, което проявяват към нея. След което се е извинила, че твърде дълго кара шофьорът да я чака.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 09:31 от БлагаВест

# 130
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 131

Добро да е 🙃

# 132
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus В очакване на почивните дни лек петък ви желая! Grinning

Линде, Flowers Hibiscus за интервюто на Ханде.

Thinking

# 133
# 134
Добро утро и прекрасен ден ви пожелавам!

Гласувах, че ще е затворник Керем в новият Х_Х филм Simple Smile
Много е приятно, когато се раздвижат, имат нови снимки, проекти.
Ханде е безкрайно мила и красива жена, във фотосесиите си успява да представи и себе си, но и продуктите, които рекламира по много красив начин. Докато на фотосеията на Керем си е той. С изключение на грозната корица, всички снимки са ми все едно са го снимали в ежедневието му.

Аз пак се загледах в сериала, въпреки че епизодите, които излъчват по БТВ Лейди са мега дразнещи, хем къси, хем с много реклами, хем озвучени, но пък хванах забавна част. И пак ме е яд, че не съм го гледала с вас. Представям си какви бури са се разразявали в темата.
Аз сега наваксвам с турското кино. Откривам доста актьори, които са преживели доста емоционални връзки докато са снимали, къде плод на журналистически и фенски измислици, къде реални.
Някой беше коментирал, че им издържат връзките един сериал време и май има нещо такова. Но и не мога да си представя да снимаш с толкова харизматичен партньор горещи сцени по 12 часа на ден и да не се поддадеш на емоцията. И все пак май почти всички са красиви, известни, успешни и доста самотни. Може пък така да са щастливи. Дано! И официално имам най-неприятен и безкрайно бездарен актьор. Много атрактивен като външност, но какво дърво.... А какъв фен клуб има, направо съм изумена.

Общи условия

Активация на акаунт