💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 11/

• 55 005
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Сладурковци.

Всяка една нова фотосесия показва един различен Керем. Улегнал, чаровен и много красив.

Но и Ханде не му отстъпва. Винаги, естествена, красива, ослепителна и прекрасна.

Ново от Биге

# 106
"Най-важното е да обичаш себе си... Колкото повече се обичаш, животът, твоят живот, ще има смисъл!"

https://twitter.com/Louribursin/status/1582030174664544256

Понякога това нещо стига до мен. Имам предвид, че казвам нещо, после друг казва: "ти си вече актьор, популярен си"... Това са глупости, защото не съм се родил известен, не съм бил такъв преди. Всеки е имал трудности през живота си, което е хубаво нещо. Тези трудностите, през които преминах, бяха странни. Понякога в нашата култура осъзнавам това и сякаш хората се срамуват от това, през което са преминали. Имам предвид, че всички обичат да казват „Роден съм със златна лъжица“ или обичат да се държат така, особено в нашия сектор. Тези трудности те правят това, което си. Но по-скоро най-важното нещо свързано със здравето е да обичаш себе си. Да бъдеш какъвто искаш и както го искаш, да обичаш повече себе си, така животът ти ще има смисъл.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 21:00 от midnight__sun

# 107
В анкетата гласувах за "Наемен убиец" Wink

Не знам защо, но си мисля, че ще наподобява на  "Леон"

Gift Heart

# 108
Здравейте, има ли вече информация по ТВ или на платформа ще е сериалът на Керем?

# 109
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

Gift Heart

# 110
  • София
Добро утро и от мен мимли момичета. Пожелавам ви един късметлийски ден изпълнен с много любов.
Защото любовта е опиат, любовта е магия.

# 111
Ново:
Младеж Gift Heart
"Керем Бюрсин беше видян в здравен център в Нишанташъ, където дойде, за да получи грижа за кожата."

# 112
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Здравейте, има ли вече информация по ТВ или на платформа ще е сериалът на Керем?
Тина, няма все още нищо официално. Вече на няколко места писаха, че ще бъде по платформа, но не е ясно коя. Даже името на сериала в Инстаграм беше сменено снощи. От "Леми" на "the_x_x_". Сигурно са сменили заглавието и всичко ще го пазят в тайна колкото е възможно по-дълго.

https://www.instagram.com/the_x_x_official/

Хубав ден! Nature Sunny

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 10:19 от midnight__sun

# 113
„Живеят само влюбените, останалите просто съществуват.“
Уилям Шекспир

Здравейте, мислех с какъв хубав и зареждащ цитат да ви поздравя днес и реших, че няма по-хубаво усещане от това да си влюбен. Затова ви пожелавам влюбен четвъртък с много усмивки, радост и успехи в начинанията. Можем да бъдем влюбени на всяка възраст и по-всяко време....в човек, природа, животно и т.н. Да си влюбен в живота е прекрасно Sparkling Heart

Стилът на Керем ме радва. Той винаги изглежда така като и говори. Уверено, с вяра, но семпло, естестествено и общодостъпно. Харесва ми Heart Eyes

# 114
Здравейте Animal Bee

Според журналистката Бирсен ще е на платформа и продуцентската къща е Ay yapim. Друго не се знае за сега. Даже май и заглавието "Леми" е отпаднало.
Променили са инстаграма на сериала. Керем е махнал #lemi от описанията.

Не знам какво е наложило промяната, но не мисля, че е добър маркетингов ход. Феновете вече започнаха да популяризират продукцията , още преди да е заснета. Създадоха се фен профили с името и т.н.

"Той се влюби в нейните цветове , а не в нейните корени и през есента не знаеше какво да прави..."
( твърди се , че е от "Малкият принц" , но според мен не е, затова не посочвам автор )

# 115
„En El Corazón De La Ciudad“ имаше премиера в Испания и Керем Бюрсин успя да бъде в дневния ред на тенденциите за малко повече от 3 часа с три различни хаштага.

#EnElCorazónDeLaCiudad 25K
#EnElCorazónDeDivinity 13K
#KeremBürsin 14.9K

# 116
Привет, момичета Flowers Rose
Изглежда, че Керем снима нова реклама за Липтън.

За "Леми" си мисля, че има интерес за излъчването му по някой от телевизионните  каналите и затова са се наложили промени. Може би това да е довело до включването на друг продуцент, а от там следват и на други промени. Thinking
А още по-вероятно истината няма нищо общо с моите предположения Sweat Smile

# 117
От сторито на Керем .
Да не би да се задава нова фотосесия?

# 118
  • София

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 15:00 от БлагаВест

# 119
Нова снимка от Nocturne Nature Fire

Да приближим за хората с очила Grinning

Общи условия

Активация на акаунт