💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 11/

• 55 000
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
По темата за връзките със срок - един сериал, съм писала и друг път. Основна предпоставка е начина по който се снима в турското кино - половин година, всеки ден по 17 - 18 часа. Това откъсва актьорите от действителността и реалния живот. Създава се една особена сетова атмосфера. След последна клапа идва рязкото отрезвяване и сивото напрегнато ежедневие.  Като за стъпят в следващия проект връзката силно изтънява и се къса.
Малкото изключения само потвърждават правилото.
При Ханде и Керем се намеси ха и други фактори - манталитет, мироглед, семейно възпитание.
Не преставам да се учудвам на заслепеността и тесногръдието на феновете (на всички двойки) обаче. А злобата и агресивността направо ме отвращават. В крайна сметка киното уж трябва да е забавление, актьорите освен изпълнители на роля са и нормални хора, които ние не познаваме. Защо трябва да се дърляме за нещо, което не засяга нас, самите ( не ние в тази тема, а по принцип феновете).
Ще се съглася с предния пост, че действа зареждащо когато видиш екранната любов да се прехвърля в реална. Може би и заради това, че ни липсва доброта и любов в ежедневието.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 23:56 от dariVale

# 91
  • София
Ето как остарява Хактор през годините. Една година я взима за две. Вместо на 7 той направо става на 8 годинки.     

# 92
Линде, права си и ти.. Това, че сериалът е спрял не означава да спрем да пишем до следващия или заради тяхната раздяла (по принцип,  не за някоя двойка конкретно) да се разделят и феновете им.🙃
Хубаво е, че темата е жива и всичко ново, позабравено старо или любимо е събрано на едно място.

Мики, гласувах в анкетата 😉

# 93
Добро утро! Крайно време е Ханде и Керем да излязат от сянката на Еда и Серкан. Създадоха прекрасни образи, но е време за нещо ново и различно. Гласувах, че нямам идея кой е Леми, защото не искам да се настройвам предварително. Очаквам да е нещо смислено, истинско и завладяващо. Същото мисля и за Ханде. Трябва нещо ново, различно, за да има развитие. Само реклами и фотосесии не стигат. Пиша го с най- добри чувства, защото я харесвам.

# 94
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

Gift Heart

# 95
  • София
Добро утро! Flowers Hibiscus
В анкетата гласувах "Случаен човек..." Grinning

Надявам се историята да е интересна и по възможност да се различава от познаните филми на Жан Рено,  Лиъм Нийсън, Кевин Костнър, Дензъл Уошингтън и т.н. Mask въпреки, че наистина под слънцето няма нищо ново и понякога новото е добре забравено и префасонирано старо. Rolling Eyes  Не съм голям любител на екшъните, предпочитам психологически трилъри, ще чакам да разбера в каква посока ще "тръгне" необикновената история на Леми. Sunglasses

# 96
Добро утро, момичета 💗
Желая Ви прекрасен и успешен ден 🔥

Аз гласувах за "престъпник", защото имах такова усещане от промоционалната снимка на Леми. 😄 Очаквам съчетание от екшън и психологически трилър. Честно казано моето мнение е, че най-слабо ще се застъпи любовна история.

Снощи Керем уж е легнал в 22ч, но е бил активен няколко часа по-късно, за да поправи сметките си около възрастта на Хектор 😂😂😂

Докато сме в очакване на новите проекти, винаги можем да правим ретроспекция на това, което е минало и да се опитаме да разгадаем това, което е в бъдеще. Заради това темата е прекрасна - защото можеш да откриеш всичко. ❤️

# 97
  • София
Бонджорно скъпи приятели!  С пожелание за един слънчев и много спокоен ден.

Гласувах с две опции. Първата е "Загубил всичко, търсещ разплата", а втората е ""Случаен човек, оказал се на грешното място в грешният момент".  Тези двете, на мен лично, ми се виждат най-достоверни. Но ще видим, може да ни изненада приятно Керем и да бъде това, което най-малко очакваме.

Хайде да си ги сложа тези двама красавци. Да ни доставят наслада на очите.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 10:25 от БлагаВест

# 98
Световен ден за борба срещу рака на гърдата - 19.10

Ракът на гърдата е най-честото онкологично заболяване при жените. Заедно срещу рака на гърдата можем да бъдем по-силни и информирани!

На 19.10 всяка година се отбелязава Световния ден за борба с рака на гърдата, а целият месец октомври е посветен на информираността за заболяването. Ракът на гърдата е най-честото онкологично заболяване при дамите и втората причина за смърт при жените от развитите страни. Тенденциите в лечението на заболяването са благоприятни, поради бързия темп на развитие на фармакологията. Същевременно средната възраст на диагностициране на заболяването при дамите спада главоломно, като стават все по-чести случаите на диагностициране на възраст между 20-30 години.

Какво трябва да знаят дамите за превенцията на заболяването? Всяка жена трябва да провежда профилактични ултразвукови прегледи на млечните жлези, като честотата им зависи от възрастта. При по-млади жени прегледите се препоръчват веднъж годишно, но поради тревожните статистически данни от последното петлетие дамите могат да зачестят прегледите. За жени след менопауза се препоръчва мамография на всеки 2 години. Тези препоръки са условни, а скринингът трябва да се адаптира според индивидуалните характеристики на пациентите, фамилната история, както и наличие на доброкачествени заболявания на млечната жлеза.

Важни са също здравосовният начин на живот, всекидневният стрес и физическата активност. Един от най-сериозните фактори за развитие на онкологични заболявания е тютюнопушенето. Освен него приемът на мазни храни, затлъстяването и заседналият начин на живот също увеличават риска от развитие на злокачествено заболяване. Съвременен фактор за поява на тумор е стресът. Все по-често младите хора са подложени на стрес на работното място, на улицата и вкъщи. За да се пречисти организмът, препоръчва се престой сред природата извън градска среда, използване на свободното време за разходки и отдих, медитация и физически тренировки.

Не на последно място всяка дама трябва да е запозната с развитието на заболяването. Повишаването на здравната култура на жените би им дало повече възможности за самонаблюдение, оценка на рисковите фактори и подготовка при евентуално откриване на находка. Жените трябва да се осмеляват да търсят специализирана медицинска помощ за профилактика или при най-малкото съмнение за нещо нередно в структурата, формата и усещането на гърдите.

Ракът на гърдата не е старческо заболяване. Той може да засегне всяка жена, но познанието и търсенето на помощ дават сигурни резултати при профилактиката и лечението на заболяването. Попитайте Вашия лекуващ специалист за начините на провеждане а прегледи, стремете се към активен живот без стрес и се наслаждавайте на хубавите моменти.

# 99
Привет, момичета! Flowers Hibiscus
Mikipoli,

В анкетата гласувах с Нямам идея / Нищо от изброените. От нищожната информация и малкото снимки за "Леми", си представих човек застигнат от миналото си. 
Тези дни ми се появиха доста непланирани задачки и ви изпуснах от поглед.
За извинение ви оставям няколко снимки от моя тиха лудост през последните три години Blush
Скрит текст:

# 100
  • София
Ханде е навсякъде.  Привет от Тбилиси, Грузия.

Спонсорът Серкан Болат!

# 101
Здравейте Animal Bee

И аз гласувах в анкетата, отбелязах престъпник , защото очаквам да е нещо различно. Подзаглавието е "необичайна история". Какво по-необичайно от главен герой , който е отрицателен герой? Grinning Очаквам и да умре на финала, Керем има опит и в това. Joy

„Красотата е относителна. Всеки си мисли, че има най-красивата жена, когато всички се обръщат да я гледат. Но аз мисля, че ти имаш най-красивата, когато не искаш да гледаш никоя друга."
Чарлз Буковски

Сними Hug , радвам се, че се появи, 25% успех имам , очаквам и останалите пчелички. Animal Bee

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 14:18 от mikipoli

# 102
Керем тази сутрин репоства снимките на Esquire.

Един много сладък колаж 😏💗

И незабравимата игра на табла 😁❤️

# 103
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

"Вдъхновен от текстурите на града, задвижван от увереност.
Продължавайте да ни гледате, защото този сезон сме по-смели от всякога."

Trophy

# 104
От профила на Roar агенцията. Скоро щели да споделят за нови проекти. ⏳️ Колко скоро, само те си знаят. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт