💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 11/

• 54 966
  • 737
  •   1
Отговори
# 75

"she looks just like a dream the prettiest girl i’ve ever seen ✨

тя изглежда точно като мечта, най-красивото момиче, което съм виждал"

"The dream of the woman in black ✨

Мечтата на жената в черно"

Две мечти в едно, очаквана добра комбинация Heart Eyes

# 76
Добър вечер!
Прекрасна Ханде

# 77

Gift Heart
"Тя и Той"   - /Георги Железаров/
Тя е нежна Луна,
кротост и вдъхновение,
по-изящна от лебедов пух.
Той - опора, стена,
дързост и приключение,
с романтичен, рицарски дух.
Тя блести в светлина,
сетивата ти гали
с благородна, добра красота.
Той притихнал е, да,
но в очите  видя ли -
пламък, магия и чистота.
Тя и Той - две планети прекрасни
в обща орбита - просто Любов.
Погледнете ги! Не става ли ясно -
с тях светът е по-хубав и нов.

Sparkling Heart

# 78
Моля Бабче и Аквамарин да се явят в изповедалнята. Стига са ме залъгвали с позитивни лайкчета.

Чакам си римички, поздравчета, някой морски залез от едната и 2 км минимум коментар от другата. Ей така, да се кефя и препрочитам.

# 79
  • София
Ах момичета, прекрасни неща качвате днес. Красота за очите, нежни стихове за душата... Ако съм с "n-ти" години по-млада, досега щях вече да съм се влюбила. Е, в Керем разбира се. Нищо, че неговото сърце отдавна е откраднато, а очите му не могат да видят друга по-красива от Бамби. Щом това малко пумпалче Мави е влюбено в батко Керем, какво остава за по-големите какички.

Цитат
Hey you, what`s up?  I love you Kerem!
Ей ти, какво става? Обичам те Керем!

Това са думите, които произнася Мави на това клипче. Този Керем, как умее да омагьосва всички около себе си. Най-вече с невероятната си прекрасна и чувствителна душа. Мъж мечта!

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 21:44 от БлагаВест

# 80
Flowers HerbМили момичета, затова в темата се чувствам като у дома си!
100% споделям, подкрепям и чувствам като Дари отнашението към Ханде. 100% чувствам любовта им, като mi_si, чрез споделеното красиво стихотворение. 100% се обнадеждавам от БлагаВест. 100% съвпадат преживяванията ми с Вас заради тях...

Не им прощават на нея красотата, стабилността, а на него освободеността, харизмата ... на двамата успеха и любовта!

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 21:11 от Yassy_N

# 81
# 82
Слънце, много хубав пост. Ако позволиш да се включа с повиквателна към Сани, Сними, Сиси и Съни. Тях също ги чакаме в темата, не е нужно да носят нищо, само себе си. 😏

# 83
"Será Que Es Amor заема седма позиция в ТОП Най-популярни телевизионни програми по HBOMax в световен мащаб."

Flowers Hibiscus

# 84
Ново от Керем

# 85
Да му е жив и здрав рожденика на Керем, 🐕🦴много да ни радва😜

Слънце, Мики, иска ми се, но няма шанс да ги свалите от балкона ми се струва. Никой от патроните няма сериал към момента, няма и много материал за обсъждане. Разбираемо е редиците тук да оредеят. Разбираемо е обаче и че ние омръзваме сами на себе си.😆

...
Какво има да пише Бирсен, като новината за радялата на Айча Туран и Алп Навруз е стара - от поне две -три седмици. Претоплиха манджата сега, защото се заговори за партньорство на Айча с Керем.
За съжаление толкова им траят любовите - един сериал време. Даже ако има втори сезон и ГГ вече не могат да се дишат.
Ох, колко си директна. Истина е. За съжаление в техните среди бързо се влюбват, но също толкова набързо и приключват.

Впечатление ми правят еднаквите реакции на различните фенове. Като стане ясно, че любимците им са заедно настроението приповдигнато, мераците ясни - да минат възможно по-бързо под венчило, след раздяла непременно се търси виновен, като най-вероятна причина се посочва изневяра.
Или ако връзката не е продължила дълго започват да ги набеждават, че всичко е било ПР. Та, наистина имам чувството, че феновете преминават през едно и също, но преди това се присмиват едни на други. За Туитър говоря и вълненията покрай разделите на харесвани двойки. Все едно гледам ХанКер феновете преди няколко месеца. Историята отчасти се повтаря, само героите са различни. Хайде, дано всички са с хепи енд...

# 86
Според това стори на Керем от 2020г. Хектор е ставал на 5 годинки, две години по-късно става на 8 ? Joy Ние ли не можем да смятаме или той ? Joy

https://mobile.twitter.com/bursinbestie/status/1582454125417332736

Марги, така е. Проекти няма, но ние сме тук. Joy

Пускам ви след малко една анкета в темата да видим как са нагласите. Blush

# 87
Мики, как се сети за този гиф, подходящ за случая 🤣
Възрастта на Хектор ли е объркал Керем 🤣 Гледам, че е изчислявал в старото стори и на  колко човешки години е, по една поостаряла формула като умножава по 7 😜

# 88
  • София
Поли, не знам Керем как пресмята годините на Хектор. Сигурно ги умножава по 2.  Иначе Хектор младее за годините си.
Голям сладур е този Хектор. Като някакво плюшено кученце. Обичлив е, като татко си.

Марги, ако спрем да сме активни, защото нашите в момента нямат проекти, тя темата ще замре. Все нещо интересно се намира да качваме тук. Теми много. Спомени също. Ако пишем само за техните професионални изяви ще заприличаме на литературни критици. Затова тази тема е толкова жива, защото тук се коментира всичко. Ето това я прави интересна.

Харесвам Ханде леко подпийнала. Така й светват очичките, става една закачлива и много сексапилна. Имам чувството, че това е онази Ханде, която ревностно крие само за най-любимите си хора.

# 89

...
Какво има да пише Бирсен, като новината за радялата на Айча Туран и Алп Навруз е стара - от поне две -три седмици. Претоплиха манджата сега, защото се заговори за партньорство на Айча с Керем.
За съжаление толкова им траят любовите - един сериал време. Даже ако има втори сезон и ГГ вече не могат да се дишат.
Ох, колко си директна. Истина е. За съжаление в техните среди бързо се влюбват, но също толкова набързо и приключват.

Впечатление ми правят еднаквите реакции на различните фенове. Като стане ясно, че любимците им са заедно настроението приповдигнато, мераците ясни - да минат възможно по-бързо под венчило, след раздяла непременно се търси виновен, като най-вероятна причина се посочва изневяра.
Или ако връзката не е продължила дълго започват да ги набеждават, че всичко е било ПР. Та, наистина имам чувството, че феновете преминават през едно и също, но преди това се присмиват едни на други. За Туитър говоря и вълненията покрай разделите на харесвани двойки. Все едно гледам ХанКер феновете преди няколко месеца. Историята отчасти се повтаря, само героите са различни. Хайде, дано всички са с хепи енд...

Оффф, за съжаление в днешния свят всички се влюбват бързо и още по-бързо се разлюбват. Хората сме станали абсолютни консуматори освен на материалното и на духовното, емоционалното, чувствата. Никой няма желание да се прехвърли от фазата на влюбването във фазата на безусловната любов. Искаме пеперудите вечно да пърхат и да сме на гребена на вълната от емоция, трепети, старасти. Всички забравяме, че да се влюбиш е лесно, да обичаш е търпение, грижа, внимание, отдаване и др. подобни. Затова и всички сме се вторачили в разните му популярни двойки. Едни виждат в тях младостта си, спомените за преживявания или пропуснати такива, други виждат мечтите си и проектират в образите себе си и партньора или партньорката си. Реалният живот е толкова болезнено суров понякога, че чрез "уж" любовта на различните двойки си осигуряваме бягство от сивотата. Всеки е преживял някакаво разочаровани или познава/има близки хора попаднали или намиращи се в драматични любовни ситуации. Взирайки се в хора като Алп, Керем, Ханде, Айча и т.н. започваме да ги идеализираме, но забравяме, че са само човеци, като всички нас. И като човеци, правят човешки грешки, избори, вземат решения за всичко в живота им. Нищо по-различно от мен, вас, другите.....просто техните действия като ехо се предават на милиони. Всички искаме вечна любов. Те също искат вечна любов.
Но нито ние, нито те сме готови да обичаме другия въпреки неговото несъвършенство.
Търсим идеала без да сме идеални.
Публика и звезди се различаваме само от социалният си кръг, всичко останало е едно и също.....
Публиката обаче не слага край на сериала. Като свърши една приказка от екрана артистите излизат от роля, но публиката продължава да пише сценарии за сезоните в реала. И не само пишем, ами се сърдим когато аристите не играят по правилата ни. Все едно те са кукли, а ние кукловоди.

"Комарът трае един ден, розата три дни. Котката трае тринайсет години, а любовта три. Това е положението. Най-напред е годината на страстта, после годината на нежността, накрая годината на скуката."- Фредерик Бегбеде.
Който иска да запази страстта и нежността, като преодоле скуката минав на следващото ниво.
Който не иска или реши, че не си заслужава се отказва от избира друг партньор.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 23:55 от DeniAra

Общи условия

Активация на акаунт