💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 11/

• 54 962
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Animal Dog Balloon

Най-гледаната и най-желаната по Дисни+.

Nature Star

# 61

Скрит текст:
midnight_sun, в предишната тема си написала "Като гледам си имат добра колегиална връзка. Изключвам Елчин и Алиджан, които Ханде изтри, донякъде и с право според мен. Satisfied " Какво се е случило и защо ги е изтрила? (не мога да цитирам, защото темата е заключена)

Написах, защото освен Ситаре, те са другите двама, които Ханде отследва.
Алиджан още по време на снимките имаше едно изказване, че при запознанството си с Неслихан (Айдан) е останал обиден, защото го питала къде е учил актьорско майсторство. Като ощипана госпожица, подразнил се беше отначало, но после си оправили отношенията. Според мен не само ние "тероризирахме" Ханде и Керем, но до голяма степен и останалите от каста. Сякаш повечето при всеки удобен момент се възползваха да се снимат с тях, да пускат сторита, знаейки, че всички чакаме. Помня как покрай целият фурор от сериала, последователите летяха. От 20-30 хиляди, за отрицателно време натрупаха по милион. Всяка снимка с Ханде и Керем в профилите им беше от най-харесваните им. Алиджан имаше Youtube канал, не веднъж им предлагаше да участват във видео, "коткаше" феновете да им пишат. Не пропускаше на сет с Ханде да сложи по някое стори. Отследва я по-бързо, отколкото Керем го направи. Satisfied В мен е оставил едно неприятно чувство на ехидност. И по отношение на Елчин съм така и пак от времето на снимките още. Не знам дали там разковничето не беше новата любовна двойка - Ситаре и Мурат. Ходиха по концертите му и дали заради евентуалните жълтини не я изтри набързо и нея. Големите приятели станаха изведнъж, а този, който уж се пише приятел на всички, не е приятел на никой.
Някак си, много вярвам в преценката на Ханде и тази нейна сензитивност. В това, че внимава и добре подбира кои хора да са до нея, да са й приятели.
Това е в общи линии, мои усещания, които може да са различни от действителността. Animal Monkey Face
Напълно съгласна с горното. Ще добавя само моята теория защо Ханде е такава. Типично е за хора със здраво семейство и силни семейни взаимоотношения. Нуждата от общуване (при което неминуемо се разкриваш) те покриват с най-близките си - майка, сестра, баща. Това позволява да се държи ръка дистанция от обкръжаващата среда и лесно да се слага чертата на случайните познанства. Което е и хубаво и лошо. Обикновено такива хора ги считат за студени и надути, а те са просто предпазливи. Недостатък е в случаите, когато филтъра не пропусне навътре човек, който си заслужава.
При Ханде цетката е особено гъста заради преживяната загуба и преживяното предателство (повече от едно).
Освен това от началото на кариерата си тя отнасяше страхотно много критики (вкл. и заради външния си вид). Т.е преди да вкуси меда, тя усети жилото на славата и е невъзможно да забрави колко бързо се обръща и колко жестоко е общественото мнение.
Именно заради болките й, неизменната й доброта, усмивка и топлия поглед на сърна я харесвам толкова много (дои да не е най-талантливата актриса на света).  Никога няма да разбера злобата, която се лее по неин адрес, особено от страна на жени.
В тази връзка - не видях поста на Керем да е отразен в "неговата" тема Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 62
  • Плевен / София

Скрит текст:
midnight_sun, в предишната тема си написала "Като гледам си имат добра колегиална връзка. Изключвам Елчин и Алиджан, които Ханде изтри, донякъде и с право според мен. Satisfied " Какво се е случило и защо ги е изтрила? (не мога да цитирам, защото темата е заключена)

Написах, защото освен Ситаре, те са другите двама, които Ханде отследва.
Алиджан още по време на снимките имаше едно изказване, че при запознанството си с Неслихан (Айдан) е останал обиден, защото го питала къде е учил актьорско майсторство. Като ощипана госпожица, подразнил се беше отначало, но после си оправили отношенията. Според мен не само ние "тероризирахме" Ханде и Керем, но до голяма степен и останалите от каста. Сякаш повечето при всеки удобен момент се възползваха да се снимат с тях, да пускат сторита, знаейки, че всички чакаме. Помня как покрай целият фурор от сериала, последователите летяха. От 20-30 хиляди, за отрицателно време натрупаха по милион. Всяка снимка с Ханде и Керем в профилите им беше от най-харесваните им. Алиджан имаше Youtube канал, не веднъж им предлагаше да участват във видео, "коткаше" феновете да им пишат. Не пропускаше на сет с Ханде да сложи по някое стори. Отследва я по-бързо, отколкото Керем го направи. Satisfied В мен е оставил едно неприятно чувство на ехидност. И по отношение на Елчин съм така и пак от времето на снимките още. Не знам дали там разковничето не беше новата любовна двойка - Ситаре и Мурат. Ходиха по концертите му и дали заради евентуалните жълтини не я изтри набързо и нея. Големите приятели станаха изведнъж, а този, който уж се пише приятел на всички, не е приятел на никой.
Някак си, много вярвам в преценката на Ханде и тази нейна сензитивност. В това, че внимава и добре подбира кои хора да са до нея, да са й приятели.
Това е в общи линии, мои усещания, които може да са различни от действителността. Animal Monkey Face
Скрит текст:
Напълно съгласна с горното. Ще добавя само моята теория защо Ханде е такава. Типично е за хора със здраво семейство и силни семейни взаимоотношения. Нуждата от общуване (при което неминуемо се разкриваш) те покриват с най-близките си - майка, сестра, баща. Това позволява да се държи ръка дистанция от обкръжаващата среда и лесно да се слага чертата на случайните познанства. Което е и хубаво и лошо. Обикновено такива хора ги считат за студени и надути, а те са просто предпазливи. Недостатък е в случаите, когато филтъра не пропусне навътре човек, който си заслужава.
При Ханде цетката е особено гъста заради преживяната загуба и преживяното предателство (повече от едно).
Освен това от началото на кариерата си тя отнасяше страхотно много критики (вкл. и заради външния си вид). Т.е преди да вкуси меда, тя усети жилото на славата и е невъзможно да забрави колко бързо се обръща и колко жестоко е общественото мнение.
Именно заради болките й, неизменната й доброта, усмивка и топлия поглед на сърна я харесвам толкова много (дои да не е най-талантливата актриса на света).
 Никога няма да разбера злобата, която се лее по неин адрес, особено от страна на жени.
В тази връзка - не видях поста на Керем да е отразен в "неговата" тема Stuck Out Tongue Closed Eyes

+1
Може би, защото в него фигурира "Ханде"
Здравейте момичета,
Да се порадваме на слънчевия есенен ден и да ви почерпя виртуално с ...

# 63
  • София
Цитат
Зад кулисите на Esquire Turkey Autumn 2022, с участието на Керем Бюрсин на корицата, ще бъде в ефир следващата седмица. Turkey Autumn 2022, с участието на Керем Бюрсин на корицата, ще бъде в ефир следващата седмица.

# 64
Здравейте Animal Bee

Дари Nature Fire И да искам по-добре не мога да го напиша. За злобата и аз се чудя. 🤔 Едно може да й се признае на Ханде, не оставя хората безразлични към нейната личност. Joy
Като цяло съм забелязала , че мъжете актьори са по-обичани от актрисите. Жените им все са недостойни за тях. Joy И винаги са оправдавани за поведението си - наркотици, алкохолизъм, изневери. Всичко е оправдано , щом си мъж. 🤔

Чакаме нещо от Nocturne

Може би ще има представяне на колекцията , щом са сложили иконка ракетка.

Припомням от представянето на предната колекция Heart Exl

Балансът ми Heart Eyes

# 65
  • София
Керем ни подготвя! Очаквайте скоро "Необичайна история" с герой Леми.

Феновете не скучаят. Обръщат се към всеизвестната Бирсен с въпрос, защо сега не пише нищо за новата разделила се двойка, така като писа за ХанКер. Обърнете вниманието на думичката "УЖ"!

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 15:33 от БлагаВест

# 66
Керем ни подготвя! Очаквайте скоро "Необичайна история" с герой Леми.

Феновете не скучаят. Обръщат се към всеизвестната Бирсен с въпрос, защо сега не пише нищо за новата разделила се двойка, така като писа за ХанКер. Обърнете вниманието на думичката "УЖ"!

Какво има да пише Бирсен, като новината за радялата на Айча Туран и Алп Навруз е стара - от поне две -три седмици. Претоплиха манджата сега, защото се заговори за партньорство на Айча с Керем.
За съжаление толкова им траят любовите - един сериал време. Даже ако има втори сезон и ГГ вече не могат да се дишат.

# 67
  • София
Дари, проблемът е, че Ханде и Керем не спряха да ги коментират вече повече от 7 месеца, а за новата двойка същата тази Бирсен не е споменала нито дума. Явно има двоен стандарт. Тя определено не долюбва Ханде.  Ето това искат да подчертаят тези фенове. Но не беше само Бирсен. То не бяха Акиф, Билял, Саран и т.н. Всеки ден се дъвчеше едно и също. То не беше пресрещане и дебнене пред офисите, пред фитнеса, пред дома им, на летището. Къде ли не. Чудех се на търпението на Ханде. Не знам дали има друга двойка, която да е притискана толкова много, както го правеха с Ханде и Керем.

Красиво си ни е момичето. Толкова е красива, че няма нужда от грим.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 16:13 от БлагаВест

# 68

Като цяло съм забелязала , че мъжете актьори са по-обичани от актрисите. Жените им все са недостойни за тях. Joy И винаги са оправдавани за поведението си - наркотици, алкохолизъм, изневери. Всичко е оправдано , щом си мъж. 🤔

Здравейте, с днешна дата Heart Eyes

mikipoli, мисля, че за тази констатация относно предпочитанията към мъжете актьори в старата тема беше споделила няколко неща. Първото е, че в голямата си част феновете на турски сериали са жени и е напълно нормално да харесват повече мъжките персонажи и съответно артисти. С женските роли и актриси могат евентуално да се сравняват (пази Боже), поставят на тяхно място или да се изживяват като героини в някой сериал (смешна работа).

Това да определяш една непозната (позната също) жена за достойна или недостойна (за какво, за кого, коя си ти, че да го правиш, по-достойна ли си) е малко в повече, но нейсе, както казват съседите. Всеки луд с номера си, някой с цяла програма Grinning

Оправданията за мъжете важат с пълна сила и за жените, зависи кой адвокатства и от коя посока идват. Другото е, че всеки е невинен до доказване на обратното. После, за всяка грешка има наказание или прошка. Наказанието в един момент приключва, а прошката е завинаги.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 17:09 от DeniAra

# 69
Ханде напоследък придоби погледа и излъчването от времето след смъртта на майка й. Горското момиче, на всяко свое постижение получава по един черпак горчилка.
Жените сме отвратително жестоки помежду си, вместо да сме обединен фронт срещу житейските предизвикателства.
Което е жалко.

# 70
  • София
Здравейте!  Grinning

Спомени Heart
18.10.2020

Керем пее ...
18 октомври 2020 г. • kerem bursin пее в колата, докато hande ercel го записва и го публикува

https://twitter.com/i/status/1582129615086432256

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 17:27 от Dilemi

# 71
Дари и Гости, Вашите коментари са право в десетката.
Дори нямам какво да добавя 👍
Само бих казала, че докато странични хора се давят в дребната си злоба, Ханде ще продължи да стъпва смело напред и да доказва на какво е способна. Докато странични хора си търкат с яд клавиатурите на компютрите и телефоните, Ханде ще блести от корици на списания и трейлъри на нови филми и сериали. ❣️
Мъжете са оправдавани за всичко от слаби жени, които не са свикнали да се докажат самостоятелно.

Сестрите Ерчел на кориците на Marie Claire 💕

Лудо семейство 😁

И пресен пресен Керем от Esquire 💝

# 72
Пуснаха още един клип зад кадър от снимките в Будапеща
https://mobile.twitter.com/allaboutercel/status/1582388859127861251
Nature Fire

# 73
Gift Heart

Stuck Out Tongue Winking Eye Gift Heart

Ханде и Хектор са в тренда Wink
#HandeErçel
11.7K Tweets
Hector
25.6K Tweets

# 74
  • София
Кръвното на Керем, когато вижда тези снимки на Ханде...

Общи условия

Активация на акаунт