💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 11/

• 54 914
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро.
Спорна седмица.
Относно новия проект на Керем, попаднах на следната статия:
Айча Айшин Туран или Мелиса Шенолсун ще станат партньори на Керем Бурсин в " Lemy?"
 Керем Бурсин реши да се завърне на екран след дълга пауза. Керем, който сподели първата снимка от снимачната площадка, се обърна към феновете си.
Керем Бюрсин, който успя да спечели голяма фенска маса, особено в Испания, където продължава да работи по нови сериали. Керем Бурсин ще поеме главната роля в Lemy, който ще се излъчва в дигитална платформа. Новата половинка на Керем Бурсин ще бъде малката актриса Ебрар Демирбилек.  Сериалът  ще се базира на известен философ. Сериалът обаче няма да има исторически характеристики, той ще бъде адаптиран към настоящите условия. Въпроси предизвика и фактът, че Ебрар стана партньор на Керем Бурсин. Очаква се да изиграят заедно ролята на баща и дъщеря. Друг вариант е образът на Леми, пазител на малко момиченце. От друга страна Ебрар Демирбилек няма да е единственият партньор на Керем Бурсин. Зад кулисите започнаха да се изричат ​​имената на Мелиса Шенолсун и Айча Айшин Туран. Стана известно, че снимките на сериала ще се проведат и в Испания. Основните снимки на сериала обаче ще се проведат в Истанбул. Премиерата е насрочена за ноември.

Аз лично не ми се вижда  нито една партньорка нито другата да си отиват с Керем.
Може би защото освен с Ханде с никоя друга няма да мога да го възприема.

# 31
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 32
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus Спокоен понеделник и лека седмица ви желая! Grinning

"Когато човек вярва в себе си, не се опитва да убеждава другите. Когато е доволен от себе си, не се нуждае от одобрението на другите. Когато човек се приема, целият свят го приема. Ако сте депресирани, живеете в миналото. Ако сте загрижени, живеете в бъдещето. Ако сте в мир, живеете в настоящето."
Лао Дзъ

Спомени Heart Exl

17.10.2020 🔥Nature Fire
thebursin: 🌋🌋🌋 ... Добре, мисля да направя колажна публикация, наречена Позата на Ханде (знам, че още чакате) това е втората снимка!
handemiyy: @ / thebursin първо направи позата в колата thebursin !!!! 😒👻

https://twitter.com/ElisabettaCari4/status/1581773740500652033

17.10.2021 Heart Exl

https://twitter.com/ElisabettaCari4/status/1581774831871459328

# 33
Добро утро и от мен! 💋
Желая Ви прекрасна и вдъхновяваща, седмица 💝

Щем не щем, ще се наложи да гледаме любимците си на екран с други хора. 😂

Да видим какво още ще разберем за проектите им през следващите дни...

# 34
Пожелавам ви прекрасна седмица!
Благодаря ви от сърце за всичко, което споделяте и свързано със сериала, и актьорите, вашите лични снимки и преживявания, цитати, колажи, всичко! Heart

Едната актриса, която се спряга за партньорка на Керем ми е непозната, но много симпатична, докато другата съвсем скоро я гледах в Любов под наем, ако не греша и никак не ми допадна.
Аз съм от тези, които харесват Ханде и Бурак в общия им проект. Бих ги гледала пак заедно на екран, но някак не ми се иска Grinning

Някой дали има идея 94-95ти епизод, които дават в момента по Бтв Лейди на кой от оригиналните епизоди отговаря? Вчера попаднах случайно на тях и си върнах да изгледам всички серии, които са давали през седмицата. Така се забавлявах. Честно казано бях забравила доста от нещата. Става дума за тези, в които и Серкан, и Еда обявиха годежите си.
Замислих се на какво се дължи този огромен успех на сериала. Аз попаднах на него съвсем скоро. Много коментари прочетох, че причината била, защото се е излъчвал по време на пандемията, но реално и в момента има нови фенове. Химията между тях е ясна, но наистина за мен това е някакъв феномен. Припомних си и Селин. Много добре играе тази актриса. Искаше ми се да я удуша през всички епизоди Joy
Ферит е толкова симпатичен с къса коса и без брада. На сватбата като Робинзон Крузо.

Който бърза се налага да редактира.

midnight_sun
, в предишната тема си написала "Като гледам си имат добра колегиална връзка. Изключвам Елчин и Алиджан, които Ханде изтри, донякъде и с право според мен. Satisfied " Какво се е случило и защо ги е изтрила? (не мога да цитирам, защото темата е заключена)

И специaлни благодарности за mikipoli Благодаря ти, Мики, за новата тема. Тази ми е най-любима от всички пускани досега! Справила си се блестящо! Gift Heart

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 09:55 от Хоп-Троп!

# 35
Здравейте, здравейте! 💜
Надявам се не сте забравили Магийката на темата хаха.
Записвам се отново да ви следя, чета по малко, колкото да съм информирана, но много неща пропуснах.
Чета за нови проекти, има ли яснота за нещо по-конкретно? 😇

# 36
Здравей 😁
Радваме се да те четем отново ❤️

Относно проектите няма много голяма яснота. Дотук се знае, че Керем ще играе в сериал, който се очаква да върви по дигитална платформа. Сериалът се казва Леми. Не се знае много за историята освен, че ще има централна детска роля.
Вчера започнаха да се спрягат имена на кандидатки за партньорки: Мелиса Шенолсун и Айча Туран. Колкото до Ханде - има слух, че ще се завърне на екран в сериал по Фокс през 2023. Ще си партнира с Бурак Дениз. Историята е за човек с раздвоение на личността 🔥

Здравейте, здравейте! 💜
Надявам се не сте забравили Магийката на темата хаха.
Записвам се отново да ви следя, чета по малко, колкото да съм информирана, но много неща пропуснах.
Чета за нови проекти, има ли яснота за нещо по-конкретно? 😇

# 37
Flowers HerbСлънчев да е понеделника, Ви! Усмихната седмица, момичета!
Щъкам насам натам, но и чета ... Препоръчвам, Ви книга 7 тома на Лусинда Райли "Сестрите Д`Аплиез"
няма да се впусам в подробности по сюжета им, но е интересна историята на седем млади жени, осиновени от един мъж... той не е баща/биологичен/ на никоя от тях...
Та, в книгата за Али/музикантка/, чета следния текст... "Дълго време ме защитава от хищнически настроени жени. Щом спомена партньора си Джак/тук героя се крие зад "сексуалната си ориентация", всъщност е пълнокръвен мъжкар/, всички отстъпват.Може и да не съм рок звезда, но след всяко представление ме наобикалят поне шепа фенки на класическата музика и пърхат с мигли, жадни да зърнат, ъм, инструмента ми. Една от тях ми сподели, че си мечтаела да ѝ изсвиря "Концерт за пиано номер 2" на Рахманинов чисто гол."
Свързвам го интуитивно с нашите... хич не им е лесно!

Постигнаха връх, кой каквото ще да пише за да омаловажи успеха им!
Важно е да останат добри хора, щастливи и успешни!
Ние Винаги ще ги сравняваме с Еда и Серкан, независимо от изявите им, патньорите им ...

# 38
  • София
Привет момичета. От снощи циркулира една неприятна новина. Предполагаемата бъдеща партньорка на Керем за новият му сериал "Леми" Айча Айшин Туран се е разделила с приятелят й Алп Навруз. Тя е спряла да го следва в Инстаграм. Двамата са изтрили всички общи снимки от страниците си. Твърди се, че Алп се е заиграл с някакво момиче във фитнеса. Айчин разбрала и го е изтрила на мига.
Ох, много неприятни са тези неща. Напомнят ми за нашите патрони. Какво става в този артистичен свят. Защо не могат да се задържат дълго. Отново разбити сърца. Дано да се помирят.

Скрит текст:

Цитат
Алп Навруз и Айча Айшин Туран спряха да се следват и твърденията за раздялата им бяха потвърдени.

Щастлива съм, когато виждам усмивки и щастливи влюбени очи...

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 18:26 от БлагаВест

# 39
Здравейте Animal Bee

Гости Hug и Хоп - Троп Hug да се включват по-често. Stuck Out Tongue Winking Eye
Хоп- Троп , по описанието са някъде на 30-31ви оригинален епизод .
Яси Hug, чудесни снимки.
Магийка Hug, не сме те забравили, даже те споменах , когато настъпи астрономическата есен. Joy Преговорът свърши и намалихме малко темпото в темата, дано сега да успяваш да ни изчетеш. За Керем Гери вече ти е писала. Новини сигурни за Ханде няма. Според мен тя ще изчака с проекта си , в момента Мави е с приоритет. (Не знам дали прочете, че е диагностицирана с рак и лечението е започнало.)

Дени в предната тема беше качила колаж с очите на Ханде , а на мен сега ми попадна и един с очите на Керем. Heart Exl

Дневна доза Еда Йълдъз Heart Eyes

# 40
Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш.
Любов по-страшна от страха, по-жива от живота.
Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела.
Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата.
Любов, в която аз съм ти.”

Емили Бронте, “Брулени хълмове”

Здравейте Hug

Успешна седмица на всички и много усмивки за всеки ден Heart Eyes

Споделям любим цитат от "Брулени хълмове" по примерът на Yassy_N по две причини.
Първо, това е една от любимите ми вечни любовни класики в литературата и второ, за да имам повод да ви споделя линк към един сайт за четене на различни продължения на любими сериали. Авторите на текстве в този сайт са писатели - любители. Понякога ползват имената на известни герои от сериали и филми, като използват фантазия да напишат различна от познатата сюжетна линия. Не знам дали ще прочетете нещо от този сайт, дали ще ви хареса прочетенето и изобщо, дали си падате по такива любителски писания, но на мен вчера ми попадна и се зачетох. Споделям екранна снимка, защото не може да се копира и линка. Всикчо е на английски, но като виждате може да се ползва google translate. Преводът е много зле, но с малко въображение и богат речник се разбира всичко

Между другото, точно в този сайт преди време бях намерила много добър сценарии за продължение на любовната история на Емир и Фериха. Даже в една стара тема за тях бяхме превели всички глави от текста.
На мен ми беше много интересно да чета и да си представям артистите в действие различно от оригинала.

# 41
Flowers HerbОтново в темата, наваксвам ...
Професионалния и безпристрастен анализ на Филан/Филан...
https://www.youtube.com/watch?v=VZYM6ghJEek
токсичните мъже

Това е синергията за която говори Керем или химията според Джан Яман.

# 42
  • София
По повод на информацията за раздяла между Айча и Алп попаднах на една много интересна и любопитна новина от задкулисите...

Цитат
Алп Навруз ❤️ Айча Айшин Туран не са си тръгнали.
Айтач Шашмаз ❤️ Джемре Байсел не са си тръгнали.
Керем Бюрсин ❤️Ханде Ерчел не са си тръгнали.
Скъпа, двойките са заедно.
Знам, че са заедно❤️
Не само аз.
Можете да попитате техните мениджъри, комуникационни институции, които извършват PR работа.

# 43
Никоя новина за раздяла не е хубава.
Шоубизнесът е коварен.

Три двойки... И трите да са разделени от мениджърски решения малко вероятно ми се вижда... Особено АйЧем и АйчАлп, които нямаха същия натиск върху себе си, както Ханде и Керем. По-скоро реалността удря след края на сериала и различията в характерите започват да се показват. Желая успех на всички тях.
Където любовта е истинска, винаги ще има шанс. ❤️🔥

# 44
И на мен TV Kusu ми олекна с това изказване. Звучи повече като фен, отколкото като информиран човек. Пише това, което феновете искат да чуят. Joy
Че са разделени - разделени са, а дали някоя от двойките  ще намери отново пътя към общото бъдеще - ще поживеем и ще разберем. 😏

Относно бъдещите проекти на Ханде и Керем. Много ми е интересно да ги видя, но не очаквам чудеса. Такава химия не се повтаря толкова често, колкото ни се иска. Самият факт , че не мога да загледам никой друг сериал след SCK за повече от 5-10 серии, го доказва. И не съм само аз така. Смея да твърдя , че доста турски сериали съм гледала, няма друга двойка, която чак толкова да ме е развълнувала, че да следя с интерес всичко около тях. Този сериал и тази двойка заеха един ъгъл от ума и сърцето ми. И не искат да мърдат от там. Joy Не е като да не съм опитвала да сменя фокуса. Joy Усещам, че ще са там още дълго време. Със сигурност и темата тук допринася за това усещане. Heart Exl

Преди една година Ханде сподели тази стара снимка от сета с думите : "Липсваш ми, Еда Йълъз" 💫

Общи условия

Активация на акаунт