💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 11/

• 55 556
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте ХанКерки. Пожелавам ви една лежерна неделя.

Днес си направих труда да проверя, колко активна е нашата тема от основаването й до днес. Тя пое своята първа глъдка въздух на 6 април 2022г. и само за 6 месеца има вече 11 теми. Разгледах другите подфоруми в bg-мама и останах много приятно изненадана. Теми, които са сформирани отдавна, с наистина известни и много харесвани турски артисти, са много зад нас в класирането. Единствено подфорума за Толгахан Сайъшман е преди нас по активност на нейните симпатизанти. Това показва, че сме направили правилното решение за създаване на самостоятелна тема за Ханде и Керем. Интересът именно към двамата заедно е по-голям от този само към Керем. Това е така, защото няма как да ги разделим. Та те станаха световен феномен именно двамата заедно. Ето тези двама сладури продължават да държат  рекорда по харесване по целия свят. Няма как да си затворят очите тези, които не ги признаваха и смятаха, че това е само временнен процес. Виждаме, че цяла година след приключването на СЧК те продължават да поддържат интереса към тях. Обичта на феновете е очевидна. И Ханде и Керем си удвоиха последователите в инстаграм. Дори без реален проект в момента те държат първо място в класациите в цял свят. Представете си, какво ще стане, когато излязат техни нови проекти.

# 16
Здравейте, момичета 🌼
Поне при мен е слънчев неделен ден.
Надявам се и при Вас 🌺

Мики, огромно благодаря за темата.
Буквално това са едни от най-любимите ми моменти на Еда и Серкан. Дори съм пускала по една сълза от вълнение, когато съм ги гледала. Право в сърцето ❤️❤️❤️

Днес излезе още информация за новия проект на Керем "Леми" :

Аз лично съм за Айча, защото е много силна актриса в драматични филми и сериали ❣️

Малко съм скептична към информацията, че сериалът ще започне излъчване през ноември. Много бързо ми се вижда. Или вече го снимат, или епизодите ще бъдат малко и къси. ❣️

Хубав ден 💕

# 17

Здравейте, пообърках се малко, но ще прощавате Sparkling Heart

Слуховете за евентуална нова екранна партньорка на Керем ме разсеяха.
В линка е статия в която се казва повече за проекта, кога да го очакваме на екран и коя може да бъде в тандем с него. Лично аз предпочитам Айча, но скоро така или иначе ще се разбере коя е победила в кастинга. Надявам се да е интересна личност и двойката да бъде бомба.

Разбира се, нашата двойка е първа в сърцата ни и така ще си остане, но нали все пак става дума за артисти и роли. Така че аз искам да ги гледам възможно най скоро с други големи имена в индустрията и да правят все по-големи и завладяващи роли.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 14:14 от DeniAra

# 18
Малко остана до ноември Simple Smile

и едно Бамби за баланс Gift Heart

# 19
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Линде, къде ги гледаш тези статистики? Не знам за други по-видни симпатизанти от нас. Satisfied
Изобщо няма да си бия главата за евентуалните партньори, докато няма нищо официално. Айча , Бурак или някой друг, скоро ще се чуе.

Скрит текст:
Сърдита съм на всички на балкона. Animal Monkey Face

# 20
„Тя обичаше любовта,
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Той обичаше манията”

Смейте се с хората, които ви карат да се чувствате като слънце Nature Sunny

Няма жена по белия свят, която да не иска да бъде гледана с очите на любовта.

Керем трябва да го клонират милиони пъти, за да има за всяка по един, който да я гледа, обича, подкрепя и пази от всичкото зло около нея.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 14:55 от DeniAra

# 21
  • София
Слънчице, няма такива статистики. Аз сама си направих труда да проверя за последните 6 месеца, коя от групите в bg-мама е успяла да пусне цели 11 теми. И нашата дели първото място с тази на Толгахан.
Иначе аз харесвам Айча Туран и като визия и като игра. С  Керем ще си подхождат. Но нека да видим, коя ще изберат.

Феновете не скучаят, творят ли творят. Ето как са направили съпоставката на Керем с Ебрар и Айча. Смятат, че има сходство на Айча и Ебрар, като евентуални майка и дъщеря. Как само са ги подбрали и тримата в оранжево... Е, засега все още е предположение, няма нищо конкретно.

# 22
Това били засега опциите за партньорка на Керем в "ЛЕМИ"

Grinning Ayça май повече ще подхожда на проекта Wink

# 23
Здравейте Animal Bee
Радвам се, че темата ви допада. Heart Exl Мисля, че си личи , че и на мен седми епизод ми е сред любимите. Stuck Out Tongue Winking Eye

Много интересни и противоречиви новини излязоха днес. Особено това, че проектът ще излезе през ноември звучи доста далеч от реалността , феновете се шегуват, че може би ще е ноември 2023г. Joy 
Гледала съм доста сериали с Айча, харесвам я и ще се радвам да ги видя като двойка с Керем. Blush

Страхотно гифче на Ханде се върти днес из туитър. People Eyes

И един страхотен колаж на Керем през годините

# 24

Днес в свое участие младата актриса Meltem Akçöl каза, че била фен на Керем и е гледала Sen Çal Kapimi запленена от Серкан Болат. Феновете много харесаха думите й и направо полудяха от споделяния.
Дори изнамериха начин да си поискат 3 сезон...

https://twitter.com/wildestbellaa/status/1581638111909462016?s=2 … al5DJDK-qZc2J0pbg

https://twitter.com/francymiyy/status/1581653759192506369?s=20&a … al5DJDK-qZc2J0pbg

Забавна беше неделята в туйтър с фантазиите на други като мен. Stuck Out Tongue Winking Eye

Спокойна неделна вечер на всички и успешна нова седмица Nature Sunny Blush Flowers Hibiscus

# 25
Аз се чувствам спокойна за това, което предстои въпреки несъгласието си по някои въпроси. Това, което знам е, че Ханде и Керем държат на кариерите си и моментът да се завърнат на екран приближава.

СЧК е феномен, който скоро няма да бъде повторен, а хармонията между Ханде и Керем се случва веднъж в живота. Всъщност дори новите продукции да имат успех, все нещо ще липсва - зрънце от онази магия в реала и в сериала ❤️
Знаем го ние, но го знаят и те 💝

# 26
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Мики, страхотна тема. Благодаря от сърце.Златни ти ръце.

Въпреки страха от високо смело скочих от балкона...
Надявам се да няма вече сърдити...
Спокойна вечер. Наслаждавайте се на моментите с любимите хора. Живота е кратък...като един миг е...

# 27
Гости, много се радвам 😄
По-често скачай от балкона 💗

За лека нощ споделям един прекрасен колаж в черно-бяло. Докосна ме ❣️

# 28
Flowers HerbЕхо,... най-после изкачих 11 етаж, изпуснах асансьора ...
Доста приключения и вътрешни дестинации ми се отвориха, но не спирам да следя нашите...

Мики, ПРЕКРАСНА 11 тема, чувствам се хармонично сред приятели!

Разходчици из прекрасната ни страна... може и тях да разходим тук таме!

# 29

Феновете започнаха да творят. Аз също харесвам Айча. Добра е в драмите.🙃

Общи условия

Активация на акаунт