💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 11/

• 54 910
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Поли , до този момент TVКusu няма нещо, което да не е познал. Той е вътре в тяхната кухня и познава почти всички.

А тази снимка ми е една от любимите. Голяма сладурана е Бамби.

Тези ръце са ми познати. Керем се грижи момичето му да не замръзне.

Едно много оригинално фенско творчество. Има, кой да лекува Керем.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 18:28 от БлагаВест

# 46
Инфо:
"Според програмата на #BoğaziciFilmFestivali дългоочакваните филмови презентации на Eflatun (с английски субтитри) ще се състоят на 24 октомври, 18:30 ч. турско време и на 27 октомври, 16:00 ч."

# 47
Нашето красиво момиче с нова снимка за Ноктюрн. Прекрасна е ❤️

# 48
И Биге се отчете веднага Stuck Out Tongue Winking Eye

Чудя се дали ще имаме реклама за новата колекция или само фотосесия? Thinking Nocturne пуснаха някаква мини реклама в колаборация с Порше, но в нея не рекламираха колекцията , а самата марка. Thinking

# 49
  • София
Тези крака, ах тези крака. Коя жена не мечтае да ги има. 

# 50
# 51
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

midnight_sun, в предишната тема си написала "Като гледам си имат добра колегиална връзка. Изключвам Елчин и Алиджан, които Ханде изтри, донякъде и с право според мен. Satisfied " Какво се е случило и защо ги е изтрила? (не мога да цитирам, защото темата е заключена)

Написах, защото освен Ситаре, те са другите двама, които Ханде отследва.
Алиджан още по време на снимките имаше едно изказване, че при запознанството си с Неслихан (Айдан) е останал обиден, защото го питала къде е учил актьорско майсторство. Като ощипана госпожица, подразнил се беше отначало, но после си оправили отношенията. Според мен не само ние "тероризирахме" Ханде и Керем, но до голяма степен и останалите от каста. Сякаш повечето при всеки удобен момент се възползваха да се снимат с тях, да пускат сторита, знаейки, че всички чакаме. Помня как покрай целият фурор от сериала, последователите летяха. От 20-30 хиляди, за отрицателно време натрупаха по милион. Всяка снимка с Ханде и Керем в профилите им беше от най-харесваните им. Алиджан имаше Youtube канал, не веднъж им предлагаше да участват във видео, "коткаше" феновете да им пишат. Не пропускаше на сет с Ханде да сложи по някое стори. Отследва я по-бързо, отколкото Керем го направи. Satisfied В мен е оставил едно неприятно чувство на ехидност. И по отношение на Елчин съм така и пак от времето на снимките още. Не знам дали там разковничето не беше новата любовна двойка - Ситаре и Мурат. Ходиха по концертите му и дали заради евентуалните жълтини не я изтри набързо и нея. Големите приятели станаха изведнъж, а този, който уж се пише приятел на всички, не е приятел на никой. Някак си, много вярвам в преценката на Ханде и тази нейна сензитивност. В това, че внимава и добре подбира кои хора да са до нея, да са й приятели.
Това е в общи линии, мои усещания, които може да са различни от действителността. Animal Monkey Face

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 00:57 от midnight__sun

# 52

Fu amore a prima vista, a ultima vista, a eterna vista (Vladimir Nabokov)
Беше любов от пръв поглед, от последен поглед, от вечен поглед - (Владимир Набоков)

Какво ще кажете да отидем на кино? Филмът е интересен и дълго чакан от фенове и екип.
Главният герой е човек, който не харесва живота си и се чувства в капан. Не усеща и вижда нищо около себе си въпреки, че има добро зрение. Точно в този момент среща сляпа жена -  Ефлатун (главната героиня), която която го кара да отвори очите си за това, което  наистина има значение в живота.

Възможностите са кино са:
24.10.2022 от 18.30 Atlas Cinema
27.10.2022 от 16.00 Кадъкьой кино

Ако няма кой да гледа децата докато вие се забавлявате, детегледачката е само на едно обаждане от вас.
Той с готовност, ще ви замести в родителската ви роля

# 53
С всяка една нова фотосесия Ханде е прекрасна, а тази новата за Nocturne , направо е страхотна, само какви крака вади, чудесна е.

И на тази е великолепна. Само какъв поглед.

Новини около новия проект на Керем:
Говори се че  датата на пускане на филма Eflâtun с  Керем Бюрсин и Ирем Хелваджиоулу
ще бъде на 24 октомври в Турция.

И двете със субтитри на английски!

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 23:31 от azisiq

# 54
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Gift Heart

# 55
Добро утро, момичета!
Желая Ви страхотен ден 🌺.

Днес честитим рождения ден на малкия голям Хектор 💕

Да бъде здрав и да слуша родителите си 🤣🤣🤣❤️

# 56
  • София
Цитат
Мисля, че всеки, независимо дали е поддръжник или не, който пише омразни коментари към жени, включително Ханде, е поведение, което не подкрепям и никога няма да подкрепям. Когато хвана този тип глупости, пиша съобщение с молба да спрат. Нямаме нужда от омраза на този свят.

Включително Ханде...

# 57
Честит Рожден Ден на малкия чаровник Birthday

# 58
  • София
Водя ви един много красив и харизматичен Керем.

"Честит рожден ден на лъвчето ми Хектор "!

# 59
Красивите снимки на Ханде от новата кампания на Ноктюрн продължават да излизат ❤️

Общи условия

Активация на акаунт