💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 11/

• 55 632
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Добро да е 🙃

За тази усмивка дали си има причина tiptoe

# 226
  • София
Добро утро! Grinning

Дени, Flowers Hibiscus за колажите!

Има ли вече някакви отзиви за филма?
Феновете и папараците пак  изместиха  фокуса, но докато няма потвърждение "да" или "не" харесва ни или не ще е така. Mask

# 227
Добро утро, момичета ❤️
Желая Ви лек и ползотворен ден 💛

Мисля, че още няма отзиви от филма или поне не съм виждала. Между другото която от Вас намери първа линк за гледане, да го сложи за останалите 😁

Още снимки от снощи:

Брей, нали личният живот не бил най-важен? А пък интервюто по-обсъждано от филма? 😏 Както обичам да казвам цирк е, но някъде другаде 😜

Хубав ден на всички!

# 228
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
"Хората преувеличават щастието и нещастието, ние никога не сме толкова щастливи, нито толкова нещастни, колкото хората казват че сме." Балзак

# 229
Добро утро Animal Bee

Ето това са отзивите за филма, които ми попаднаха към момента:

Оя Доган, доктор по драматургия и критик, казва това за Ефлятун:
#EflatunFilm е филм, който цели да ни покаже времето, тъгата и разликата между гледане и виждане.
@/ thebursin бъдете в повече независими филми, моля.

@keremiodem, който гледа прожекцията на Eflâtun, каза: „Филмът е много мирен и спокоен. Ще гледате един различен Керем, различен от ролите му в сериала.

# 230
Flowers HerbДобър ден, момичета!
Вълнения, вълнения и един безкрайно търпелив Керем. Съгласна съм с Вас акцента е изместен от филма и професионализма им ... Постоянен натиск за личния му живот!

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 16:22 от Yassy_N

# 231
След несполучливия трансфер в "Ергенът 3" по бТВ Sunglasses

... Керем се мести при конкурентите "Един за друг" по НОВА Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

Revolving Hearts

# 232
Ха-ха , Миси , много готино. Joy Дано да си права. Joy

Kерем: Различно е, преди колко години заснехме този филм? Осем и половина? Joy
Ирем: Две и половина.
Керев: Две и половина. Тогава всичко беше различно.Нямахме пандемия.
Ирем: И бяхме малко по-млади. Joy
Керем: Остаряхме. Joy

"The Choice" е финалист на фестивала в Измир в рамките на националния филмов конкурс Kurmaca. Събитието ще се проведе от 14 до 20 ноември. Този фестивал е посочен като турските Оскари. Честито на целия екип!

# 233
Днес е рожденият ден на покойната Айлин Ерчел. Да почива в мир!
От Ханде: ❤️

Един от близките приятели на Керем Atolye Orsan винаги горд от него:

# 234
  • София
Ето затова Ханде и Керем се опитаха да се изолират и да скрият личният си живот. Но това е невъзможно. Хайде кажете, как може да се накара такава огромна фенска маса да не се интересува от тях, а само от професионалните им ангажименти. Нека не се заблуждаваме, хората ги обичат най-вече заради това, което се случи между тях. А това е тяхната огромна и красива любов. Не толкова заради играта им в СЧК. Ако има няколко фенки, които се дразнят от тази любов, то огромната маса са влюбени именно в тази тяхна любов. И толкова месеци се молят от сърце да ги видят отново заедно. И заради това бяха наричани "болни мозъци". Това е феномен. Хората са дошли снощи от Испания, Италия и дори от Бразилия за да видят Керем, да го докоснат, да се снимат с него. Филмът е само предтекст. Нека не се заблуждаваме, че точно "Ефлатун" ги е събрал. Видяхме, че дори журналистите не се интересуваха толкова от филма, а изключително много от това, дали ХанКер са заедно. Акиф беше, като обезумял. Блъскаше се в тълпата, дърпаше Керем за ръката, само и само да го попита дали с Ханде са заедно.
Ще ви кача само този коментар на една такава фенка, от това, че вижда щастливо усмихнатият Керем. Ето това е нормалното. Когато се радваш на щастието дори на съвсем непознат за теб човек. Ненормалното е, да искаш той да е нещастен, само защото на теб не ти харесва неговата избраница. Тези хора са "болните мозъци", а не другите, които от сърце се радват да видят двама влюбени заедно. Те определено са за лечение.

И да доуточня. Да, Керем почти винаги е усмихнат. Но има разлика, в неговата усмивка. Тя е една, когато го питат за Серенай.

И съвсем различна при споменаването на името Ханде...

# 235
На 27.10 (този четвъртък) от 20:00 по Divinity (Испания) започва и другият анонсиран сериал с Керем, а именно "В очакване на слънцето". Заглавието му  ще е "Зейнеп: търси баща си". Joy Ужасно заглавие, как са го измислили не ги знам. Joy
"Зейнеп: търси баща си“ разказва историята на Зейнеп, тийнейджърка, която се мести с майка си в Истанбул, оставяйки зад гърба си родния град и дома си. Но това, което младата жена няма да остави след себе си, е споменът за баща й, чието отсъствие е белязало живота й. Въпреки че всичко, което има от него, е снимка, която винаги носи със себе си, от дете тя живее, мечтаейки за завръщането му и въпреки че майка й повтаря отново и отново, че той е изчезнал в морето и че най-вероятно е мъртъв , тя никога не е губила надежда и никога не е спирала да го търси. Най-голямата й мечта е да го срещне и с този ход тя може да бъде по-близо от всякога до това да стане реалност. Ще открие ли тайната, която майка й крие от нея и ще се състои ли дългоочакваната среща?
https://www.divinity.es/zeynep-buscando-a-su-padre/20221024/gran … _18_07790527.html

Пълен маратон ги очаква испанците със сериалите на Керем. Hug

Линде , права си донякъде, но да не забравяме, че има и много фенки, които са си луди по Керем , а не по ХанКер. Joy Нека е така, нека да има фенове, но нека се пише с уважнение към всяка жена, която е или е била в живота му. Аз лично така и не можах да си избера отбор, нито съм ашк вар, нито ашк йок, нито съм влюбена в Ханде, нито в Керем. Joy Смея да твърдя, че ги харесвам и двамата по един здравословен начин, приемайки техните решения като един страничен наблюдател, осъзнавайки че от моето мнение нищо не зависи и няма смисъл да мрънкам. Joy

„Прекарах живота си, учейки се да чувствам по-малко. Всеки ден се чувствах по-малко. Това зряло ли е? Или е нещо по-лошо? Човек не може да се предпази от тъгата, без в същото време да се предпази от щастието." Jonathan Safran Foer

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 12:52 от mikipoli

# 236
От Гамзе днес ❤️:

Усмивката на Керем ❤️

От всичко най - важно е да се пази уважението и да се говори с уважение, а не жлъч за двама талантливи актьори.
Да се уважават техните избори и тяхната работа! Никой не е длъжен да обича и двамата. Може да ги критикува от време на време. Но когато тонът излезе извън границите на приемливото, такова действие говори зле за критикуващия, а не за този, който е критикуван.

# 237
Струва ми се, че Ефлатун ще е хубав филм. Гледала съм вече на подобна тематика - "Единствено ти" с Белчим Билгин и Ибрахим Челиккол, но с гласът на Керем ще е една идея по-въздействащо.🙃

Мики, с теб по отношение на "ашк вар" или "йок" винаги сме били на едно мнение. Допреди Малдивите не вярвах, после пак не бях във възторг, но тихо им се радвах и гледах на тях като двете половинки на едно цяло; като се разделиха пък подобно на вас не заех страна и не съм била кой знае колко разочарована и с излъгани очаквания, защото това са нещата от живота - може и да се получи, може и да приключи.
Днес обаче решавам да съм на черешата 😆

Вярвам, че са се събрали. Пак не ми е толкова важно, но друго не искам да си представям, защото да го питат, да се подсмихва и изнизва без отговор е повече от неуважително към жената за която се отнасят въпросите. А можеше просто да затвори устите като каже, че не са заедно и отправи стандартното пожелание за щастие.
Сам си го направи, да внимава друг път какво си пожелава 😝
В интервю за новогодишното издание на Hello  през 2020г. каза, че иска Ханде завинаги да остане част от живота му. Е, ще го постигне. И за друга да се ожени, пак за нея ще го питат и ще свързват имената им 😆

Ех, къде си Кате, да вкараш малко ред в обърканите ми мисли 🙃

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 14:55 от Margarita N.

# 238
Добри резултати за хаштага на Ефлатун
😀😀😀

На дневен ред в повече от 50 държави.
112 хил туита.
Тенденция номер 43 в света. 👏👏👏

Да си кажа и аз - след последните събития клоня към Ашк Вар. Керем, когото познавам, не би си играл с феновете и не би им създавал илюзии, там където не може да има. Вчера, колкото и тълпа да имаше на улицата, можеше кратко и ясно да каже "Не" 😊
Въпреки това няма да бия тъпана, а ще изчакам да видя какво ще последва.

# 239
Здравейте! Благодаря на всички за изчерпателната информация около премиерата на " Ефлатун". Керем изглежда страхотно. Каквато и да е причината за блестящите очи и усмивката му ,радвам се за него. Ще бъда благодарна на всеки, който намери и качи филма . Желая слънчев и успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт