Януарски сладури ІХ

• 11 131
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Ето къде се намира sky city център http://www.skycitycenter.com/info.php?lang=bg

# 61
  • София , Монтана
Благодаря ви момичета за информацията.M_I_A ако се намери едно място за вас питай bifana коя съм и да се запознаем.Аз на нея дадох паричките.Кажи и че живея в Надежда.

# 62
Миа, много е сладка Ева с тази шапка!!!

Ели, да оздравявате,ей!!!

Днес купих едно дървено влакче на Елена-частите са шарени и се разглобяват, а също и един пъзел от Малкия ЦУМ на Wader.

Ние утре пътуваме.

Желая ви весели празници!!!

# 63
Да се пресединя и аз към Януари 2005 01.01.05година

# 64
  • София
Ина, добре дошла!
Ама ти съвсем новогодишно си се справила  с детенце - БРАВО!

Весе, благодаря!

# 65
  • София
Добре дошла на Ина   bouquet

Мацки едно ми е ..... предколедно  Laughing

# 66
Здрасти, момичета, покрай многото работа и многото празници нямах време да драсна, ама тайничко ви четях Wink

Нашиат разбойник получи вече една йоника, че много пее и танцува (нямаша как да не му я дам), на Коледа ще получи поредния си влак(тате много обича да си играе с тях), този път обаче е с автоматичен локомотив Wink... а за рождения ден си мислех за нещо от тази серия Little People на Fisher Price, че много си игаеше с тези, които вече има, но явно му писнаха... та такиви ми ти работи Laughing

Понеже ще попътешестваме малко ви пожелавам отсега
Светла Коледа и плодотворна нова 2007!

# 67
Ина, добре дошла Grinning
А как се казва твоето "януарче"?

# 68
  • София , Монтана
Ина добре дошла.Аз да ви кажа днес като бяхме в детския кът дойде един Дядо Коледа,децата много му се радваха,а аз съм му благодарна че каза на Криси да се храни  feeding  и да спи 1countingsheep та най на края заспа в 2.А утре сме на коледно парти и няма да мога да ви пиша.Поне до след коледа,ще си ходя в родното градче и там не ми остава време да съм пред компа,само тайничко ще ви чета ако имам време Embarassed.Приятно изкарване на коледните празници,и да покажете снимки с Дядо Коледа. santa2

# 69
Весели Коледни и Новогодишни празници!!!Да е спорна и плодотворна Новата 2007!!!
Ние малко ще ПоХайМаносваме тези дни Mr. Green и затова от сега Ви пожелавам прекрасни мигове и хубаво настроение!!!

Целувки на всички дребишони!!!

# 70
  • Варна
Честита Коледа на всички! Много здраве, любов и късмет за Вас и семействата Ви! Heart Eyes

# 71
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ.ЗДРАВЕ И МНОГО КЪСМЕТ...
Макар че сте ни забравили
29.01.2005 Есер

# 72
  • Sofia
Весели празници!!! Здраве, късмет и щастие на всички!!!

# 73
Весела Коледа!

# 74
  • София
Весела Коледа на всички!

Общи условия

Активация на акаунт