🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 40 335
  • 868
  •   1
Отговори
# 210
  • Разпиляна във въображението
Как Веселка първи дуелист?

# 211
В сезона на Ваня бях за Боби от финалистите. Предполагам отново непопулярно мнение предвид разкритията преди финала.

Не помня Боби в кой сезон беше, но бях за него. Въпреки разкритията за баща му.
Всеки сам носи отговорност за собствените си действия и не е честно да бъде товарен с чужда вина.
За него също, доколкото си спомням, излезе че бил от малцинствата.
Не ме интересува нечий етнос - важен е човекът. Расист не съм.

Боби беше много позитивен и градивен, и практически той им свърши повечето работа сам.
Умен, кадърен, работлив - много го харесахме тогава.
Според мен загуби зрителския вот заради етноса и историите с родителите му.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 23:54 от Tahiti

# 212
Мисля че точно преди финала се "пуснаха тези компромати спрямо Боби" , за сметка на друг участник в финала.. Реално Боби си беше победител за мен или Калоян, но станалото станало.

# 213
  • София
Боби не загуби зрителския вот заради етноса си. Той сам си каза какъв е и то на доста ранен етап от играта. На мен ми беше любимец и се надявах да спечели сезона - защото беше изключително трудолюбив, много умерен, не влизаше в разправии, имаше чувство за хумор и самоирония.

Това, което му изяде главата, беше лъжата за родителите му - как с парите от победата би им подарил екскурзия до Охрид (!), защото те не били излизали от България горкинките, а се оказа, че дърпат конците на циганската просешка мафия в Швеция и редовно кръстосват из Европата с бусове, натоварени с бъдещи просяци, на които после обират парите.
Нищо да не беше казвал за майка си и баща си - щеше да е по-добре, защото би могъл да се дистанцира от тях (поне на думи).
Но беше хванат в лъжа много малко преди финала и това, разбира се, го лиши от подкрепата на публиката. Нямаше време за кризисен ПР. Simple Smile

# 214
Интересно ми е кога са се усетили за гафа, как ще се оправдаят и дали решението им след това ще е пропорционално на прекацания точно заради тяхното спане дуел. Не мисля, че ще могат коректно да компенсират хем Гуспата, хем Калин. Зрителите ясно, разочарование и два разделени лагера. Пък уж мост щяха да градят с този сезон.

Тоя мост май го почна още Кирил Михов в неговия сезон. Май и от него хванаха тон за новия сезон. Нищо чудно, че не им се получава засега !

# 215
  • при късмета
Яни ми е един от най-любимите участници ever Heart Eyes и в неговият сезон си беше като дете в тялото на мъж,сега гледам че си е същият. Май в началото каза,че парите от наградата си стоят в банката, та явно не се е отдавал на живот. Човека си го вълнува живота му на село и да му върви работата, трудно ще му е обаче да намери жена да се забие на село. Пък и на нея няма да й е лесно с него,познавам такива хора - супер добродушни, но вглъбени единствено в работа и сякаш не забелязват особено човека до себе си
Има още един фактор за бъдещата жена на Яни и това е бъдещата свекърва. И златен да е, аз лично не бих си го причинила

# 216
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Нито дума от Иван и Андрей за грешката на дуела, ужасно разочароващо. Искрено се надявам да не заметат всичко под килима, все едно не се е случило.
По-напред прочетох изключително странни хипотетични идеи, че трябвало времето да се спре, докато Калин си оправя грешката. Rolling Eyes От какъв зор? Има условия на играта, има и инструкции. Време се спира, когато се появи външен проблем, който не е следствие и не е произтекъл от играта на участника. Когато някой греши си е за негова сметка, останалото е абсолютен нонсенс.
Ванчето в нейния сезон не е ли била ратай? И само овце ли имаха, крави нямаше ли? Помня малките кученца и овцете само. Но тя освен че не може да дои, май не може и да готви. Не може и да мълчи, някакъв ужас е, като латерна. Аз бих се самоубила покрай такъв човек, страшно е натоварващо.
Аксения е израснала доста, което е похвално.

# 217
  • earth
При новите крайности - Ваня за секунда не млъква, а на триглицеридите гласа им не се чува.

ПП Който е учил математически науки знае, че когато условията не са поставени правилно, задачите се обезмислят. Тези, които не са учили... ами да са учили.

# 218
Нито дума от Иван и Андрей за грешката на дуела, ужасно разочароващо. Искрено се надявам да не заметат всичко под килима, все едно не се е случило.
По-напред прочетох изключително странни хипотетични идеи, че трябвало времето да се спре, докато Калин си оправя грешката. Rolling Eyes От какъв зор? Има условия на играта, има и инструкции. Време се спира, когато се появи външен проблем, който не е следствие и не е произтекъл от играта на участника. Когато някой греши си е за негова сметка, останалото е абсолютен нонсенс.
Ванчето в нейния сезон не е ли била ратай? И само овце ли имаха, крави нямаше ли? Помня малките кученца и овцете само. Но тя освен че не може да дои, май не може и да готви. Не може и да мълчи, някакъв ужас е, като латерна. Аз бих се самоубила покрай такъв човек, страшно е натоварващо.

В предишните си мнения обстойно обясних защо смятам така.🙄 Нонсенс е за теб, но не и за мен. Лека нощ! Simple Smile

# 219
Ами относително е, защото Андрей е трябвало да го спре още когато Калин е взел в ръка дъска 9.  Ако му каже за грешката, след като вече е заковал и дъска 6, може да го обвинят, че нарочно го е изчакал, за да го забави възможно най-много.

Ванчето в нейния сезон беше ратай, но тогава бяха ратаи по двойки, само овце имаха. И като е с мъж, той върши тежката работа. За готвенето пък фермерът имаше право да готви и той, та явно и там са я отменяли. Не помня да е имало проблеми, общо взето и тогава се щураше като муха без глава. Тя май беше ратай с прословутия пилот Пешо, та тогава хептен беше омотала главата.

# 220
Ами да гледа Калин. Негово задължение е да играе играта по нейните правила, в случая да кове мост от номерирани дъски. Щом са номерирани, значи е важно да са заковани в съответния ред. Това е. Пък защо си е затраял Андрей, това е друга тема.

# 221
Ох бе, този Радо не спира да си пипа комплекта, голяма игра пада.

Според мен ще върнат Гуспата по някое време заради гафа с дъските. Не беше умишлена грешка нито на Кали, нито на продукцията. Да, гаф е, но при тези цифри е лесно да се обърка. Не е ковал в разбъркан ред или да е прескочил номер. Просто не бяха номерирани добре.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 03:43 от so what?

# 222
  • Sunshine state
Докато Акси цъфти и връзва в отбора си, Ваня стана пак най-голямата неприятница в новия. Значи на калпавата ракета, космосът й крив. Не можах да схвана как можаха хората да изберат нея в сезона й, направо.. 🙄 Хейтито е ужасен дразнител не само за нас, но и за хората вътре - никой не я ще.
И Камелия е отврат, ама Шкафче е направо топс оф дЪ попс. И двете да си ходят! 😏

# 223
  • София
Нали само едната дъска е отбелязяна, какво на гледа Калин, като очевинно първо е грабнал другата.

# 224
  • Вестерос
Ох бе, този Радо не спира да си пипа комплекта, голяма игра пада.

Според мен ще върнат Гуспата по някое време заради гафа с дъските. Не беше умишлена грешка нито на Кали, нито на продукцията. Да, гаф е, но при тези цифри е лесно да се обърка. Не е ковал в разбъркан ред или да е прескочил номер. Просто не бяха номерирани добре.
Въобще не съм забелязала да се пипа Радо, както и Яни 🙄 Къде гледате 😁🤣

Няма да ги върнат Гуспата, според мен няма да се коментира въобще, освен евентуално Мирон и то ще е замитане.

Калин като е видял, че дъската е по-голяма, да се беше усетил, а не да я чупи, за да пасне...

Общи условия

Активация на акаунт