🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 7 (16.10 - 23.10) 🐄

• 40 363
  • 868
  •   1
Отговори
# 195
Че родителите му бяха организирали и ръководеха канал за просия в Швеция. И бяха сравнително заможни. Пък той май обясняваше, че е от бедно семейство и иска с наградата да им помогне. Нещо такова.

# 196
Бети не мога да я понасям на най - първично ниво. Има нещо в нея, което ме отблъсква. И тя, и Чавдар са ми фалшиви герои.
Ваня се дразни на Радо, а тя е по - зле и от него. Не знам как на тия години е толкова инфантилна и не се усеща.
Яни все повече и повече го обичам, дори обожавам ! Не съм гледала неговия сезон и ми е първа "среща" с него. Той е единственият участник от всички сезони, от всички риалити формати в бг, който харесвам 100 %. Като го видях как плаче за Гуспата, както след дуела, така и в днешния епизод, и аз се разчувствах заради искрените му и чисти емоции. В Яни виждам страхотен човек, приятел, съсед, роднина, брат, баща. Само за мъж не знам как би се справил, малко е неуверен в тънката част, но с правилния партньор за него, ще е и страхотен съпруг, според мен.

# 197
Радко пиратката типично по женски толкова лично приема всичко, което е казано за него или дори не е срещу него, но той така си го насосва. Все пак Радко - математик , набожен човек , кукер и философ той е всичко бре 🤦♀🤦♀🤦♀ не съм виждала толкова глупав човек спрял развитието си до пубертета

# 198
И на мен Яни ми е много симпатичен. Изглежда непресторен. Малко по-обран, но в това няма лошо. Wink

# 199
Ваня в 6-ти сезон : Ваня в 8-ми сезон = "магията" на телевизията.

Мда, нищо не е баш точно така, както изглежда. Парадоксално е, че дори и участници, които сега са харесвани, в друга ситуация, в друга конфигурация или в друга подредба, спокойно могат да бъдат очернени, и обратното. И в двата случая всичко изглежда толкова правдоподобно и убедително, че да се чудиш как е възможно.

# 200
Ами с този услужлив глас зад кадър не е чудно.

# 201
  • Велико Търново
Иван не спомена ли, че няма ФБ пред Камелия?
Има, има. Аз го намерих и разглеждах, когато ставаше дума за зодиите.

Предполагам Иван не се е появил в сегашната тема 😁
Чел е.

Те май наистина са разбрали за гафа едва след излъчването в събота. Което обаче ми е много трудно да повярвам. Вероятно не са имали възможност да променят думичките си от студиото за тази вечер. Няма да се учудя, ако предават готовите вече епизоди (примерно за седмицата) към телевизията и... това е. Вземат си парите и епизодите вече стават собственост на телевизията. Т.е. не могат да правят промени. Евентуално в някой от следващите епизоди, които все още не са предадени, ако успеят да вмъкнат нещо...
Другият вариант е в рубриката на Мирон. Дори това ми е много по-възможно.

# 202
  • Вестерос
От къде знаеш, че е чел?

Мирон да коментира е най-вероятно

# 203
  • София

Епизод 38 (17.10.2022)

Фермата - сезон 8

# 204
Начи, магията на телевизията така е завъртяла главата на Ваня, че хич не и прави услуга!
Аз не съм обременена от предишни сезони и впечатления от фермери, така че си ги харесвам, или не харесвам като за първи път. И тия, дето и тогава не са били масово харесвани, и сега не са.

# 205
Яни ми е един от най-любимите участници ever Heart Eyes и в неговият сезон си беше като дете в тялото на мъж,сега гледам че си е същият. Май в началото каза,че парите от наградата си стоят в банката, та явно не се е отдавал на живот. Човека си го вълнува живота му на село и да му върви работата, трудно ще му е обаче да намери жена да се забие на село. Пък и на нея няма да й е лесно с него,познавам такива хора - супер добродушни, но вглъбени единствено в работа и сякаш не забелязват особено човека до себе си

# 206
Аз примерно в предишния сезон харесвах Чавдар. Вече не.

# 207
  • У Диспансера ...♥♥♥
Чавдар в неговия сезон и аз го харесвах, сега не мога да го гледам.
Ванчето и преди и сега не я харесвам. Голямо кречетало, вечно недоволна и мрънкаща.

# 208
От сега ще кажа- Веселка първи дуелист и ще дръпне Мирелка  или Елена.

Според мен вече Ванчето може да и казваме Мрън Ванче. Прякорът не и ходи вече.

# 209
Този път Аксения ще бъде първи дуелист.

Общи условия

Активация на акаунт